Другари, няма да сколасам за неделя. Налага ми се да пътувам, евентуално може да успея да мина да изпия едно кафе с вас за 15 мин, но не съм сигурен, че ще мога. Сори, но какво да се прави - човек прави планове, но накрая жената решава
Ех аз тчоно твойто Браво исках да видя
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Някой пастирал ли си е сам колата и какво е ползвал? Иска ми се да мина няколко конкретни места, които са леко ожулени - но само лака, не е нужно боядисване или нещо подобно и си мисля, че пастиране би свършило работа...
и аз искам по същата причина, само че не искам сам, а да отида на място, където работят добре - чакам препоръки
ела на срещата да видим колата и ще ти кажем :D
ще пробвам, но и при мен е сложно, бебето е болно вкъщи , по цяла нощ не спим, трябва да помагам на жената...
Другари, няма да сколасам за неделя. Налага ми се да пътувам, евентуално може да успея да мина да изпия едно кафе с вас за 15 мин, но не съм сигурен, че ще мога. Сори, но какво да се прави - човек прави планове, но накрая жената решава
Ех аз тчоно твойто Браво исках да видя
Ще видя днес кога точно ще пътувам и ако ми се отвори половин час ще мина за едно бързо кайве
Сори че не дойдох ама имам малък здравословен проблем и ми беше малко напрегнато. Тая седмица ще ходя май на лекар... Сори че не ти казах, до последно се чудех.
Че собствениците на Стило да не са прокажени Виждам, че все пак сте се събрали доста хора. Имало е и facelift Bravo, трябваше все пак да мина (с една отвертка) Абе Сев, ти откак мина на газ разходът ти падна на 0 В SpritMonitor може и газ да мериш
Горещо... Бензинът май е даже няколко стинки повече. Аз карах няколко резервоара с 95 и 96 (Петрол), но си има разлика. Като я ръчкаш може би не толкова, но като отнемеш газ се усеща едно леко запиране, което го няма със скъпия бензин.Иначе с моя маршрут - разходът се колебае между 11 и 13, но последните месеци ми е натежал десния крак, и под 13 не слизам мамицата му...
Коментар