Проблемите идват от четката и пастата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Sev написа:с машина е рисковано, не е работа за всеки...а за нова кола да не говоримпастите за търкане на ръка за различниаз съм ползвал MOTIP...на тоя бял цвт как ги видя тия драскотини :D
Коментар
-
Не мога да повярвам, че тази грозотия ще носи и марката Ланча:http://www.topgear.com/uk/chrysler/3...drivenСрам...
Коментар
-
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
lyubohar написа:Не мога да повярвам, че тази грозотия ще носи и марката Ланча:http://www.topgear.com/uk/chrysler/3...drivenСрам...FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Еми ще видим какво ще излезне от цялото сътрудничество с Крайслер, но да сложат на 300C емблемата на Ланча е грубо погазване на всичко италианско и красиво. Не казвам че 300C е грозен, просто е антипод по дизайн на стила на Ланча. Аз нямам търпение да видя Fiat Freemont на базата на Dodge Journey. Първият СУВ на Фиат...само дето и той е просто faceliftovo копие с нова емблема.Иначе за пастирането и машината, съветвам те да не си даваш парите за глупости от който може само да си развалиш боята, пастирането и полирането са си сериозен занаят, не може всеки да го направи. Плюс това колите са ни още нови, а твоята боя съм убеден че е по добре от моята.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Сутринта като тръгнах от нас гледам едната чистачка перото скъсано и тънко парче гума се вее по стъклото като ги пуснах. Явно наистина са били за смяна и днес се наложи да си купя нови. В Порше София Изток ми казаха че тези пера, които Сев е описал по назад в темата по артикулен номер ги нямат на склад въобще. Така че взех Боша AeroTwin. Не пасват толкова добре колкото оригиналните, но захващането е същото. Чистят доста добре, доволен съм. 66лв. от Ауто Плюс. Задната я смених преди няколко месеца, пак с такава на Бош. Не си спомням точно цената но пак беше от Ауто Плюс и беше нещо 15-19лв. май. От нея не съм много доволен, пасва още по зле и не чисти добре. Така че може някой ако сменя задна да помисли за модела на Valeo не знам той как е, но май е 23лв.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Nocturne) написа:Сутринта като тръгнах от нас гледам едната чистачка перото скъсано и тънко парче гума се вее по стъклото като ги пуснах. Явно наистина са били за смяна и днес се наложи да си купя нови. В Порше София Изток ми казаха че тези пера, които Сев е описал по назад в темата по артикулен номер ги нямат на склад въобще. Така че взех Боша AeroTwin. Не пасват толкова добре колкото оригиналните, но захващането е същото. Чистят доста добре, доволен съм. 66лв. от Ауто Плюс. Задната я смених преди няколко месеца, пак с такава на Бош. Не си спомням точно цената но пак беше от Ауто Плюс и беше нещо 15-19лв. май. От нея не съм много доволен, пасва още по зле и не чисти добре. Така че може някой ако сменя задна да помисли за модела на Valeo не знам той как е, но май е 23лв.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Nocturne) написа:Сутринта като тръгнах от нас гледам едната чистачка перото скъсано и тънко парче гума се вее по стъклото като ги пуснах. Явно наистина са били за смяна и днес се наложи да си купя нови. В Порше София Изток ми казаха че тези пера, които Сев е описал по назад в темата по артикулен номер ги нямат на склад въобще. Така че взех Боша AeroTwin. Не пасват толкова добре колкото оригиналните, но захващането е същото. Чистят доста добре, доволен съм. 66лв. от Ауто Плюс. Задната я смених преди няколко месеца, пак с такава на Бош. Не си спомням точно цената но пак беше от Ауто Плюс и беше нещо 15-19лв. май. От нея не съм много доволен, пасва още по зле и не чисти добре. Така че може някой ако сменя задна да помисли за модела на Valeo не знам той как е, но май е 23лв.
Коментар
-
И аз исках на Champion, но от фирмата вносител senax.bg ми казаха че за моята кола нямат нито задна нито предни...другаде не съм проверявал.Боша ще ги видим как са, не знам след време как ще са. Иначе не знам каква е тая чистачка за 6лв. дето си взел, толкова евтина не мислех че може да има :DВиждате времето навън какво е, нямах много време да му мисля повечеGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар