Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблемите идват от четката и пастата

Коментар

Sev написа:
      с машина е рисковано, не е работа за всеки...а за нова кола да не говоримпастите за търкане на ръка за различниаз съм ползвал MOTIP...на тоя бял цвт как ги видя тия драскотини :D
      Е аз не съм казвал, че съм с всичкия си Ако гледаш колкото мен и ти ще ги видиш Иначе днес прибрах още 200 лева от Алианц за втората ми щета, която е само един елемент (броня) и е само за боя...Много съм доволен.

Коментар

лошото на бялото в този случай е, че не може да прецениш колко е дълбока деругата
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

То е като при жената - само с пипане се разбира...

Коментар

добро сравнение ...щетата по задната броня е добра причина за монтаж на парктроники то по фабричния начин (без пръстен от външната страна на бронята)

Коментар

Да, мислех си го и аз, само че там където съм я ожулил (точно до калника) парктроникът нямаше да хване и без това...Но ще сложа де, защо да не сложа

Коментар

не че щеше да го хванеа просто бронята ще се сваля и може да се направи както трябва

Коментар

Не мога да повярвам, че тази грозотия ще носи и марката Ланча:http://www.topgear.com/uk/chrysler/3...drivenСрам...

Коментар

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

lyubohar написа:
                    Не мога да повярвам, че тази грозотия ще носи и марката Ланча:http://www.topgear.com/uk/chrysler/3...drivenСрам...
                    Е , нали се поразпростря и в Северна Америка нашият брат ФИАТ ...Може да е и условие поставено от американците . ФИАТ се продава по-добре от Крайслер и Додж в Европа...
                    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Еми ще видим какво ще излезне от цялото сътрудничество с Крайслер, но да сложат на 300C емблемата на Ланча е грубо погазване на всичко италианско и красиво. Не казвам че 300C е грозен, просто е антипод по дизайн на стила на Ланча. Аз нямам търпение да видя Fiat Freemont на базата на Dodge Journey. Първият СУВ на Фиат...само дето и той е просто faceliftovo копие с нова емблема.Иначе за пастирането и машината, съветвам те да не си даваш парите за глупости от който може само да си развалиш боята, пастирането и полирането са си сериозен занаят, не може всеки да го направи. Плюс това колите са ни още нови, а твоята боя съм убеден че е по добре от моята.
                      Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Не искам да си пастирам колата, а просто да скрия няколко драскотини...

Коментар

Сутринта като тръгнах от нас гледам едната чистачка перото скъсано и тънко парче гума се вее по стъклото като ги пуснах. Явно наистина са били за смяна и днес се наложи да си купя нови. В Порше София Изток ми казаха че тези пера, които Сев е описал по назад в темата по артикулен номер ги нямат на склад въобще. Така че взех Боша AeroTwin. Не пасват толкова добре колкото оригиналните, но захващането е същото. Чистят доста добре, доволен съм. 66лв. от Ауто Плюс. Задната я смених преди няколко месеца, пак с такава на Бош. Не си спомням точно цената но пак беше от Ауто Плюс и беше нещо 15-19лв. май. От нея не съм много доволен, пасва още по зле и не чисти добре. Така че може някой ако сменя задна да помисли за модела на Valeo не знам той как е, но май е 23лв.

Коментар

Nocturne) написа:
                            Сутринта като тръгнах от нас гледам едната чистачка перото скъсано и тънко парче гума се вее по стъклото като ги пуснах. Явно наистина са били за смяна и днес се наложи да си купя нови. В Порше София Изток ми казаха че тези пера, които Сев е описал по назад в темата по артикулен номер ги нямат на склад въобще. Така че взех Боша AeroTwin. Не пасват толкова добре колкото оригиналните, но захващането е същото. Чистят доста добре, доволен съм. 66лв. от Ауто Плюс. Задната я смених преди няколко месеца, пак с такава на Бош. Не си спомням точно цената но пак беше от Ауто Плюс и беше нещо 15-19лв. май. От нея не съм много доволен, пасва още по зле и не чисти добре. Така че може някой ако сменя задна да помисли за модела на Valeo не знам той как е, но май е 23лв.
                            Незнам колко см. ти е задното рамо,но аз на 159-ката сложих от Алфа 145/6 Шампион за 6 лв. и чисти супер.А за Бош Аеро туин,само ще ти кажа че чистят добре 3 месеца,после са адски зле/личен опит пак на 159-ката/
                            Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                            Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                            Ventura garage

Коментар

Nocturne) написа:
                              интересно...да нямат никаквипо принцип каквито и пера да имат - ставатразликата е в капачките, които и без това не се ползват при нас

Коментар

И аз исках на Champion, но от фирмата вносител senax.bg ми казаха че за моята кола нямат нито задна нито предни...другаде не съм проверявал.Боша ще ги видим как са, не знам след време как ще са. Иначе не знам каква е тая чистачка за 6лв. дето си взел, толкова евтина не мислех че може да има :DВиждате времето навън какво е, нямах много време да му мисля повече

Коментар

Working...
                                X