Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз съм за...

Коментар

я кажете освен в АИ, къде другаде има добър сервиз за бравопри пълен ляв като карам , от предна дясна гума се чува някакъв шум от няколко днивече не съм в гаранция и не е задължително да ходя при АИ, а сега са ми адски далечима ли читав друг сервиз да я погледнат?
      Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

Sev написа:
        ролката е 60-80 левасамо не взимай Бреда :D ...в AXM има Dayco за 63 и оригинална (правена от някоя от големите фирми по поръчка на ФИАТ) за 87 - имаме 10% отстъпка от двете цени (само срещу ник-а във форума)
        Ролката 60-80лв. Тя по скъпа от ремъка... А Сев какво ще стане ако сменя само ремъка, знаеш ли има ли смисъл в това, каква е зависимостта между 2те смисъл ролката от какво се амортизира?За срещата ок, ако не изникне нещо ще дойда да се видим.
        Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

от въртенето, праха, влагата...по принцип заводските части издържат много повече от останалите45 000 не са малко километри, а и тези 120 000 които са дали от ФИАТ са пресилени (както са пресилени 30 000 за масло)ролката може да изкара и 200 000, но решението си е твое...на предната кола при първото обслужване не смених обслужващите ремъци и ролки; смених ги чак след 50 000 и нямаха грешка (50 000 само при мен, преди това никой не знае още колко са карани)
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

boyo написа:
            я кажете освен в АИ, къде другаде има добър сервиз за бравопри пълен ляв като карам , от предна дясна гума се чува някакъв шум от няколко днивече не съм в гаранция и не е задължително да ходя при АИ, а сега са ми адски далечима ли читав друг сервиз да я погледнат?
            къде ти е каското?ако е в Булстрад покриват някои повреди до 7-мата годинаиначе - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=60093

Коментар

Днес имах възможност най-сетне да се снимам до колата ми, беше чудесно време.
              Прикачени файлове

Коментар

Вече с летните гуми

Коментар

lyubohar написа:
                  Вече с летните гуми
                  иначе щеше ли да се хвали :D

Коментар

Мда аз от 1-2 седмици съм с летните. Тва ще им е последен сезон btw. Другото лято ще купувам нови летни. Със стоманените джанти все едно е друга кола, никой не харесва как изглежда, само аз си я обичам и с тях В момента в който сложих летите джанти и веднага почнаха да я заглеждат, преди тва никой ви казвам. Сега гледам как всички ме зяпат, едните джанти как променят визията.

Коментар

Някой пастирал ли си е сам колата и какво е ползвал? Иска ми се да мина няколко конкретни места, които са леко ожулени - но само лака, не е нужно боядисване или нещо подобно и си мисля, че пастиране би свършило работа...

Коментар

Не съм, но аз също се ослушвам за препоръки и мнения, защото съм на същото дередже.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Мой приятел миналата година си купи машина за пастиране/полиране от ’Практикер’ за 39лв. и паста още толкова май За 80лв. получавате същото (даже и по-добро), което ще получите на някоя автомивка, само дето следващото пастиране/полиране ще ви струва едва 30лв., защото машината вече я имате

Коментар

на ръка е доста бъхтенено зависи от конкретната драскотинакато се видим на срещата ще го обсъдим

Коментар

Говорим за площ от няколко квадратни сантиметра Първата си кола съм я пастирал сам цялата, бъхтене не ме плаши Това с машината е идея, засега по-скоро ме вълнува читава паста, подходяща за запълване на дребни драскотини...Знам, че има такива на пазара, но ако някой е ползвал вече ще е полезно...

Коментар

с машина е рисковано, не е работа за всеки...а за нова кола да не говоримпастите за търкане на ръка за различниаз съм ползвал MOTIP...на тоя бял цвт как ги видя тия драскотини :D

Коментар

Working...
                                X