Аз съм за...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
я кажете освен в АИ, къде другаде има добър сервиз за бравопри пълен ляв като карам , от предна дясна гума се чува някакъв шум от няколко днивече не съм в гаранция и не е задължително да ходя при АИ, а сега са ми адски далечима ли читав друг сервиз да я погледнат?Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
-
Sev написа:ролката е 60-80 левасамо не взимай Бреда :D ...в AXM има Dayco за 63 и оригинална (правена от някоя от големите фирми по поръчка на ФИАТ) за 87 - имаме 10% отстъпка от двете цени (само срещу ник-а във форума)Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
от въртенето, праха, влагата...по принцип заводските части издържат много повече от останалите45 000 не са малко километри, а и тези 120 000 които са дали от ФИАТ са пресилени (както са пресилени 30 000 за масло)ролката може да изкара и 200 000, но решението си е твое...на предната кола при първото обслужване не смених обслужващите ремъци и ролки; смених ги чак след 50 000 и нямаха грешка (50 000 само при мен, преди това никой не знае още колко са карани)
Коментар
-
boyo написа:я кажете освен в АИ, къде другаде има добър сервиз за бравопри пълен ляв като карам , от предна дясна гума се чува някакъв шум от няколко днивече не съм в гаранция и не е задължително да ходя при АИ, а сега са ми адски далечима ли читав друг сервиз да я погледнат?
Коментар
-
Мда аз от 1-2 седмици съм с летните. Тва ще им е последен сезон btw. Другото лято ще купувам нови летни. Със стоманените джанти все едно е друга кола, никой не харесва как изглежда, само аз си я обичам и с тях В момента в който сложих летите джанти и веднага почнаха да я заглеждат, преди тва никой ви казвам. Сега гледам как всички ме зяпат, едните джанти как променят визията.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Говорим за площ от няколко квадратни сантиметра Първата си кола съм я пастирал сам цялата, бъхтене не ме плаши Това с машината е идея, засега по-скоро ме вълнува читава паста, подходяща за запълване на дребни драскотини...Знам, че има такива на пазара, но ако някой е ползвал вече ще е полезно...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар