Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За би-турбото правят грешка според мен...бравото си е един вид младежка кола и младите ще го купуват - и аз в това число По-нагоре човека дето ще си купува браво каза, че спорта най се харчи, а Спорт версия с би-турбо..... Уж и в алфа 159 щяха да го слагат, ама и там се забавиха.БМВ масово напускаха бензин и дизел битурбо, сега даже и двойка дизел битурбо за по-нормалните хорица И даже са казали ,че ако другите изкарат би-турбо двигатели са готови да отговорят с по-мощни би-турбота На днешно време младите, че и от по-улегналите хора искат да имат нещо уникално - Това че спорт версията се харчи повече си го доказва.И жалко, че няма да има абарт, но за него ще трябва нов двигател - не става да бутнеш 180 коня от пунто абарта.
    Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
    Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
    Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

нали си имат маркетингови експертиа и така ще дърпат клиенти от Делта...макар че при нея битурбото е ужасно скъпо 55 000при Браво би било около 45 000, колкото евентуалната цена на Абарт...а и защо да даваш толкова пари за сложното битурбо, като тази мощност ще я постигнеш с ремап за 300-400 лева :D
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Щот пак за толкова с ремап-а на битурбото ще си още по Хубавото на битурбото е ,че харчи (поне заводски)колкото същата кубатура, ама с едно турбо, а получаваш повече емоция Въпроса както винаги е в парите....
        Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
        Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
        Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Не мисля, че имаш много къде да ходиш нагоре като мощност...Не, че не можеш да ремапнеш и би-турбото, но над 200 коня просто не са за тази кола ако не се направят и един куп други модификации. Така че едно-единствено турбо според мен е далеч по-изгодно и подходящо за тази кола, особено като се има предвид разликата в цената, която би била съществена.

Коментар

хайде на промоциятавече и с безплатно каско :D

Коментар

Днес направих голямата стъпка и си поръчах Бравото Tjet 150 Sport. Бяло със стъклен покрив...Добавих само задни ел. стъкла и еърбег за коленете. Чудих се доста за тъмни прозорци, но накрая се отказах.Индивидуалистката ми душа ликува, тъй като никой все още няма такова Браво в България и в известен смисъл колата ще е уникална. Даже от АИ искат да я снимат като дойде Сега ме чакат 2 ужасни месеца на чакане...

Коментар

lyubohar написа:
                Днес направих голямата стъпка и си поръчах Бравото Tjet 150 Sport. Бяло със стъклен покрив...Добавих само задни ел. стъкла и еърбег за коленете. Чудих се доста за тъмни прозорци, но накрая се отказах.Индивидуалистката ми душа ликува, тъй като никой все още няма такова Браво в България и в известен смисъл колата ще е уникална. Даже от АИ искат да я снимат като дойде Сега ме чакат 2 ужасни месеца на чакане...
                Честито колега! И да покажеш снимки на красавицата ! Поздрави.
                Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Колега, май ще почакаш повече от два месеца, защото завода е затворен за месец Иначе честито - благородно ти завиждам - прекрасен избор

Коментар

Благодаря Само се чудя все още за тъмните прозорци...Имам време до понеделник да ги добавя ако реша. Какво мислите по въпроса?Иначе знам за завода - взехме го предвид като го смятахме с дилъра...Някъде около два месеца излиза, иначе нормално в момента ги доставяли за около 5 седмици. Може да има допълнително забавяне и заради покрива, но няма проблем, ще си чакам. Тъкмо няма да се налага да мисля за зимни гуми преди следващата зима

Коментар

браво :D ще си остане доста време едиствената в страната...според мен тъмните задни прозорци много ще и отиват на колата

Коментар

Така е, отзад е красота...Отстрани не ми харесва обаче. Но ще го мисля още ден

Коментар

Само информативно, как се договорихте с дилъра относно поръчката и отстъпките?

Коментар

Отстъпките са фиксирани - 7% от цената + подарък каско за първата година. За поръчката - какво имаш предвид?

Коментар

нали каското беше само за налични коли...

Коментар

Не мисля, и аз съм с безплатно каско...Така ми обясни дилърът и така пише в поръчката. То иначе какво ще му е коледното на промоцията - тя преди беше по-голяма даже (ако го няма подаръка каско) А, освен това и две години безплатна пътна помощ.

Коментар

Working...
                                X