Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пунтото е 20 000 евро500 е около 18 000
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

lyubohar написа:
      Тия не са у ред...Ако това ГП Абарт за 30,000 е само 150 коня, направо е смешно...Това са 60,000 лева, човек може да си купи истински hot hatch за тия пари, говорим за кола над 250 коня...То Impreza STI сигурно струва толкова, а е истински спортен автомобил с 300 коня, а не просто пъргав двигател плюс няколко червени лепенки със скорпиони...
      Взе ми думите от устата Никакъв Абарт не може да се сравни с която и да е Imipreza STI, но тя е мисля 70-80 бона нова. Но за 60 може да вземеш почти нова, какво Пунто за тия пари, да се гърча вътре и да не мога да отида на море с него. Субито е 4х4 с 50:50 разпределение на масите, боксер двигател с нисък център на тежеста. И няма толкова здрава кола! Брутална машина както на асфалт така и извън него Не мога да разбера как може Абарт да нямат версия на най-спортно изглеждащия си и красив модел, а именно новото Браво..такъв hothacth може да стане..
      Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Да, за импреза няма да стигнат, но за Мазда 3 MPS или Рено Меган Спорт или Фокус СТ ще стигнат 60 хилки...Че и 50 ще стигнат. Все пак ако Пунтото е 20, а не 30 бона, става мааалко по-смислено. Но пак е много Иначе относно Абарт - ако имаше Браво Абарт, кой щеше да им купува спортните алфи за повече пари

Коментар

аз понеже не съм със спорт, а с другия пакет, не му помня името - имам парктроник (отзад) и автопилот фабричнопарктроник - това е една от най-полезните екстри. паркиране навсякъде из софия с лекота, без да трябва да се въртя и оглеждам. Е, в Търново из стария град една къща ми влезна лошо под ъгъл и "излъга" сензорите за разстоянието, та леко се чукнах, но нямаше сериозни последствия щом може да се вземе на добра цена го препоръчвам , на който го няма!автопилотът също го препоръчвам, вярно , че в БГ с тези пътища и шофьори, които карат всеки както си знае, не може да се ползва на много местаНо ходих с Бравото до Италия и Франция преди година - стигнеш ли магистралата в Сърбия включваш автопилота , вдигаш краката и до Италия 1000 км като умора все едно карам София - Благоевград...
          Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

А кои модели имат бутон "Спорт" ?
            Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Ами Спорт моделите

Коментар

Супер само дето май има разлика бензин и дизел, но не съм сигурен и за това питам
                Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Само бензин 150 коня има Спорт бутон...

Коментар

имам вече първото засичане на разхода на газмомчетата в сервиза сипаха 15 литра - правиха настройки около 15-20 мин на празен ходминал съм 176 км...газта все още не беше свършилат.е. с около 13-14 литра съм минал 170 км градскотова е 7,7-8,2/100 газ градско (със същия маршрит на бензин гореше 7,2-7,5/100)как е :D

Коментар

Ти газ ли сложи? Не си се хвалил, че ще го правиш Че тя твоята кола гореше ли бензин изобщо

Коментар

ами като не четеш редовно темата не си разбрал :D

Коментар

глупости, всичко чета, не знам как съм го пропуснал това...

Коментар

тогава да повторим за неразбралите :D BRC Plug&Drive...в момента в София има близнак на Бравото на Любосамо че е с другите 17-кизнам къде паркира :D

Коментар

И покрив??Брех...

Коментар

мдаааи покрив...както ти говорех навремето - другите 17-ки стоят също много добре

Коментар

Working...
                                X