Пунтото е 20 000 евро500 е около 18 000
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
lyubohar написа:Тия не са у ред...Ако това ГП Абарт за 30,000 е само 150 коня, направо е смешно...Това са 60,000 лева, човек може да си купи истински hot hatch за тия пари, говорим за кола над 250 коня...То Impreza STI сигурно струва толкова, а е истински спортен автомобил с 300 коня, а не просто пъргав двигател плюс няколко червени лепенки със скорпиони...Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Да, за импреза няма да стигнат, но за Мазда 3 MPS или Рено Меган Спорт или Фокус СТ ще стигнат 60 хилки...Че и 50 ще стигнат. Все пак ако Пунтото е 20, а не 30 бона, става мааалко по-смислено. Но пак е много Иначе относно Абарт - ако имаше Браво Абарт, кой щеше да им купува спортните алфи за повече пари
Коментар
-
аз понеже не съм със спорт, а с другия пакет, не му помня името - имам парктроник (отзад) и автопилот фабричнопарктроник - това е една от най-полезните екстри. паркиране навсякъде из софия с лекота, без да трябва да се въртя и оглеждам. Е, в Търново из стария град една къща ми влезна лошо под ъгъл и "излъга" сензорите за разстоянието, та леко се чукнах, но нямаше сериозни последствия щом може да се вземе на добра цена го препоръчвам , на който го няма!автопилотът също го препоръчвам, вярно , че в БГ с тези пътища и шофьори, които карат всеки както си знае, не може да се ползва на много местаНо ходих с Бравото до Италия и Франция преди година - стигнеш ли магистралата в Сърбия включваш автопилота , вдигаш краката и до Италия 1000 км като умора все едно карам София - Благоевград...Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
-
имам вече първото засичане на разхода на газмомчетата в сервиза сипаха 15 литра - правиха настройки около 15-20 мин на празен ходминал съм 176 км...газта все още не беше свършилат.е. с около 13-14 литра съм минал 170 км градскотова е 7,7-8,2/100 газ градско (със същия маршрит на бензин гореше 7,2-7,5/100)как е :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар