Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    Може и без ръчка.Елементарна схема с 2 бутона, но няма да ти индикира, като е пуснат.
    Това е прекалено самоделно, ще го направя само ако всичко е оригинално и стане както би излязло от завода

Коментар

E значи ръчка, кракнат ФЕС и малко търпение
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Нищо не се краква, ако имам букса, което ще проверя още довечера, само се щраква ръчката и се ползва...(виж темата, която постнах).

Коментар

Преди 1-2 месеца си направих устата пред приемчика в сервиза на АИ как седи въпроса с монтиране, гаранция и т.н. Приемчика не беше наясно дали е възможно или не и разбира се беше категоричен, че гаранцията ще падне ако не го направят те. Влезе в сервиза да провери, където му били казали, че компютъра не е подготвен за автопилот Явно целенасочено го твърдят това навсякъде, за да може повече хора евентуално да си я поръчат при закупуването.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

lyubohar написа:
            Нищо не се краква, ако имам букса, което ще проверя още довечера, само се щраква ръчката и се ползва...(виж темата, която постнах).
            Щраква се и работи, но не индикира с лампата на таблото кога е активен. Ако държиш на лампата, ти трябва платен (кракнат) FES или екзаминер.
            Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
            Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
            Ex: Marea 2.4 JTD 2000
            Ex: Brava 1.6 1997
            Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

Хм, никой в темата не съобщава за подобно нещо, а вече има 4-5 страници изписани...С поне 10 души, които са подкарали всичко и не се оплакват за проблеми с индикацията на таблото...Да не би и това да зависи от версията, тоест ако имаш букса, значи и компютърът е настроен подходящо, а ако нямаш - не работи и индикацията?

Коментар

Бас ловя, че не знят за съществуването на тая лампа . Ръгат ръчката и се кефят че работи.
                Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
                Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
                Ex: Marea 2.4 JTD 2000
                Ex: Brava 1.6 1997
                Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

Абе не ми се вярва, там има доста разбиращи, а и като цяло са с доста повече опит по модела от нас, просто защото има много повече коли...Ще видим тая работа с лампата

Коментар

http://www.fiatforum.com/bravo/16966...20Според инструкциите на този пич лампата светва. Мисля, че имаше още едни инструкции в един PDF, където също нямаше проблем с лампатаЕдит: Ето и линк към другите инструкции: http://www.davole.com/files/CC_on_Br...DaVoLe.com.pdf

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Само дето не знам за какво ти е този автопилот ама айде Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Караш ли толкова извънградско? И не мислиш ли че е за пенсионери, за какво си си взел Спорт за да го сложиш на 130км/ч? Yellow_Flash_Colorz_PDT_30По добре един парктроник..
                      Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Парктроникът е също толкова излишен за мен, но и него бих сложил, стига да стане "като заводски" Нека да има повече екстри колата, пък не е нужно да се ползват постоянно...Важното е само да са оригиналдъ Иначе АИ слагат парктроник за 380 лева (което е по-евтино отколкото струва като екстра като поръчваш колата), трябва да ги питам дали го правят точно като оригиналното...

Коментар

Аз ги питах Септември миналата година като си купувах колата и за малко да ги накарам да го сложат и да я взема така, но в последствие заради парите реших за сега да не го правя пък по нататък.380лв. с монтажа но без боядисването на датчиците в цвета на колата. Всичко е оригинално доколкото знам, той си е оригинален аксесоар за нашето Браво, нямаш проблеми с това.
                          Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

е ако няма да ми боядисат датчиците - да са живи и здрави аз заради подобно нещо цяла кола се отказах да купувам (преди да избера Бравото)

Коментар

парктроника е с две малки разлики от заводския - като техника е същиясензорите за да станат като оригиналните (без външен пръстен) трябва да се боядисва бронятадругата разлика е че не може да го изключваш от таблото (което е абсолютно излишно според мен)според мен и двете неща не са проблем...купих си същия като в АИ но за 90 лева от ebay (Linea Accessori)
                              2015 Renault Megane Expression GT
                              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Сложи ли го вече?

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Working...
                                X