Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Трябва да се разберем да се видим в скоро време на по бира. Сега и времето се оправи
    Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Сигурен съм, че Sev скоро ще ни организира Ето няколко интересни неща, на които попаднах в eBay:http://cgi.ebay.it/TUNING-BATTITACCO...#ht_2765wt_905

Коментар

е много ясно :D обаче времето се разваля...може би 10-ти или 17-ти април
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Интересни са да.Това най ми харесва http://cgi.ebay.it/Fiat-500-Grande-P...ht_2217wt_1139 А фаровете...супер яки са но са на цената на тия в АИ.

Коментар

Абе 10 минути го гледам тва и още не мога да го разбера какво е и за кво служи?

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
              Абе 10 минути го гледам тва и още не мога да го разбера какво е и за кво служи?
              Органайзер за багажник Аз вече си взех такъв на Dunlop от OMV де, но този е по хубав даже.

Коментар

И аз си мислих за нещо подобно. Твоят фиксира ли се по някакъв начин? Притеснявам се да не ми тропа отзад.
                Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

И аз се притеснявах от същото нещо, но не тропа. (специално този от ОМВ който имам аз) Има някакви пластмасови крачета които са леко заострени и 1 или 2 лепенки които могат да се залепят за мокета на багажника. Но тези лепенки не са специално за застопоряване, а се използват като се сгъне сака се залепва с тях. Не седи абсолютно неподвижно, но не е да мърда. При мен тва беше добър вариант, понеже аптечката ми на всеки завой се търкаляше отзад, че съм с резервна гума истинска 16ка и няма къде да я държа, но сега проблема е решен.

Коментар

http://www.fiatforum.com/bravo/16966...htmlМисля да си добавя cruise control при първа възможност. Единствено трябва да проверя дали имам правилната букса, но като гледам всички коли с по-високо изпълнение я имат, тоест всичко е готово, само трябва да се купи оригиналната пръчка и да се щракне. Единствено не ми харесва, че ще трябва да се прави допълнителна дупка на кутията на волана, тъй като на версиите без cc не е предвидена...Предполагам обаче ще може да се намери тази част отнякъде оригинална...

Коментар

Ръчка търси от Стило - идентична е с тази на Бравото. Букса търсиш под волана, ако там не намериш, търсиш около акумулатора. Дори и там да няма, на буксата на компютъра със сигурност има отделени пинове за CC. Аз минах по целия път, нямах кабели, стигнах до компютъра, намерих ръчка, намерих схемата за свързване, намерих и пинове да добавя към буксата на компютъра и... ме домързя рязко и се отказах на финала . Ръчката я дадох на GTipo, който имаше окабеляване, запали от раз и си я ползва със здраве, доколкото знам.
                      Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
                      Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
                      Ex: Marea 2.4 JTD 2000
                      Ex: Brava 1.6 1997
                      Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

все пак колата ти е поръчка за БГ и най-вероятно нямаш готова букса ...при мен чак на резервната гума има лепенка че е за БГ :D
                        2015 Renault Megane Expression GT
                        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Може и без ръчка.Елементарна схема с 2 бутона, но няма да ти индикира, като е пуснат.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ръчки от Стило се намират за двуцифрена сума, не си струва заниманието за самоделка. Лампата на таблото светва след Proxy alignment, процедура, вече налична в последните версии на Fiatecuscan.
                            Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
                            Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
                            Ex: Marea 2.4 JTD 2000
                            Ex: Brava 1.6 1997
                            Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

Ako e с ръчка - да.Ако е с бутони - се получава следното:http://www.youtube.com/watch?v=oKTCiJKl_u0 освен ако не се реализира, пълната схема.Аз съм си харесал фабрични бутони, които превключвам. Ръчката ми се пречка.
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Sev написа:
                                все пак колата ти е поръчка за БГ и най-вероятно нямаш готова букса ...при мен чак на резервната гума има лепенка че е за БГ :D
                                Не ми се вярва това да има значение, поръчката е един покрив, всичко останало е стандартното за Спорт. Тоест те стъпват на Спорт и само ми добавят покрива. При това положение ако на британските Спорт версии има букса, няма логика моята да няма...

Коментар

Working...
                                X