Аз сложих преди време Nightbreaker plus (новите) вече уж с по дълъг живот. Светят по бяло от стандартните и по силно, определено се подобри осветеността, а габарити Philips Blue Vision които са супер за 8.20лв. Не ми се слага ксенон,а сега с лупите и новите габарити си е чисто бяло. Но искам и аз да сменя халогените (H11) с бели.Това ще е с 1-2 идеи по бяло от стандартните според мен, тъй като стъклото е леко синьоhttp://drive.bg/product_info.php?cPa...26Честно казано не знам за какво са ви тия LED при положение че дава грешка и трябва да се прави допълнително както на колегата. CoolBlue за 2-3лв. на крушка или BlueVision които са по бели са напълно достатъчни. Има други неща в които може да се вложи някой лев
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Nocturne) написа:Честно казано не знам за какво са ви тия LED при положение че дава грешка и трябва да се прави допълнително както на колегата. CoolBlue за 2-3лв. на крушка или BlueVision които са по бели са напълно достатъчни. Има други неща в които може да се вложи някой лев
Коментар
-
didobeast написа:Дано светлините които си купил светят по-добре от това.Не се заяждам ,просто ще ме яд,че е по-евтино.
Коментар
-
lyubohar написа:Nocturne) написа:Честно казано не знам за какво са ви тия LED при положение че дава грешка и трябва да се прави допълнително както на колегата. CoolBlue за 2-3лв. на крушка или BlueVision които са по бели са напълно достатъчни. Има други неща в които може да се вложи някой левGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Днес бях в АИ за запотяването в стоповете...Оправиха ги уж, ще видим тепърва как са се справили Иначе питах за смяна на масло - няма проблем да се направи извънгаранционно с каквото масло поискате. Смяната на масло + всички филтри + общ преглед на колата е 35 лева. Няма да има проблем и да се сложи печат в книжката.Смятам да направя смяната там, даже имам час за петък. Поне са наясно колко точно масло се слага и няма да има нужда да им вися на главата и да ги гледам в ръцете. Остава да се сдобия с филтри. Цените на филтрите са както следва (проверил съм ги и на двете места днес):Въздушен: около 20 лева - и в АИ и в Александър АутоМаслен: около 25 лева - и в АИ и в АА (като в АА може да се вземе неоригинален за 11)Поленов: около 40 лева - и в АИ и в АА (като АА имат и неоригинален за 23)Sev, сега се върнах назад в темата и виждам, че филтрите са ти излязли точно наполовина, което обяснява защо ти се е вързало толкова евтино всичко. Все пак си пропуснал да отбележиш, че не са оригинални, което малко променя нещата Или пък са оригинални? Ако да, откъде ги купи?
Коментар
-
Мерси за инфото Любо ще го имам в предвид. Цените ми се виждат високи да, 25лв. за маслен филтър лол, но ако това са оригиналните тях ще взема и аз.Значи ако направим сметката:20+25+40=85лв. за филтри + 35лв. за работа + 52лв. за масло = 172лв всичко. Щом сме под 200лв. със всичко оригинално сме добре :DИначе H11 NBP е 30.10лв. в Алфалайт вносителите на Осрам, те са точно до офиса ни.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Толкова го смятам и аз...Спестяват се едни 70 лева, което е добре, ама ние гоним постижението на Сев, което е под 100 Чакам го да каже какви филтри е сложил и ще видим дали може да се спести още някой лев...Иначе H11 крушки ще взема със сигурност в някакъв момент. Днес монтирах габаритите Philips BlueVision и на първо четене изглежда добре до ксенона...Ще направя снимки довечера на тъмно и ще ги постна...
Коментар
-
двете думи - филтър и оригинален са малко несъвместими :D ...особено въздушен и поленови двата са нагъната хартия чист обир е да се дадат 40 лева за поленов в АИ, който даже е без активен въглен (моя по спомен беше 18 с въглен - Евро 07)от трите филтъра евентуално бих взел "оригиналния" маслен
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар