Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз сложих преди време Nightbreaker plus (новите) вече уж с по дълъг живот. Светят по бяло от стандартните и по силно, определено се подобри осветеността, а габарити Philips Blue Vision които са супер за 8.20лв. Не ми се слага ксенон,а сега с лупите и новите габарити си е чисто бяло. Но искам и аз да сменя халогените (H11) с бели.Това ще е с 1-2 идеи по бяло от стандартните според мен, тъй като стъклото е леко синьоhttp://drive.bg/product_info.php?cPa...26Честно казано не знам за какво са ви тия LED при положение че дава грешка и трябва да се прави допълнително както на колегата. CoolBlue за 2-3лв. на крушка или BlueVision които са по бели са напълно достатъчни. Има други неща в които може да се вложи някой лев
    Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Това е на къси светлини снимано фронтално .Дано светлините които си купил светят по-добре от това.Не се заяждам ,просто ще ме яд,че е по-евтино.
      Прикачени файлове
      "Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ

Коментар

Това са през деня.
        Прикачени файлове
        "Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ

Коментар

ксенона няма нищо общо с каквито е да е други крушкиосвен това неговите крушки не греят толкова - т.е. рефлектора ще се запази много повече с течение на времето
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Nocturne) написа:
            Честно казано не знам за какво са ви тия LED при положение че дава грешка и трябва да се прави допълнително както на колегата. CoolBlue за 2-3лв. на крушка или BlueVision които са по бели са напълно достатъчни. Има други неща в които може да се вложи някой лев
            LED-ът си е напълно редовен, проблемът е в колата и това, че компютъра реагира на разликата в мощността на тока...Повечето диоди са до 1 ват, стандартната габаритма крушка е 5 вата...А тоя Nightbraker H11 е ужасно скъп, моите Nightbrakers преди ксенона бяха по 17 лева...Относно трайността им - само ще кажа, че жичките и на двете се разпаднаха в ръцете на пича, който ми монтираше ксенона...Как са издържали дотогава не знам, но нещо им стана и умряха и двете в рамките на 10 минути. Това след около 10-на месеца ползане, което за мен е ОК...

Коментар

didobeast написа:
              Дано светлините които си купил светят по-добре от това.Не се заяждам ,просто ще ме яд,че е по-евтино.
              Съмнявам се, споко Не и при теб, ти си на 5000к...Дори и да се доближават до 4300 (в което се съмнявам), на 5000 ще жълтеят със сигурност...Иначе крушките са Philips BlueVision, за които и Nocturne спомена...

Коментар

lyubohar написа:
                Nocturne) написа:
                Честно казано не знам за какво са ви тия LED при положение че дава грешка и трябва да се прави допълнително както на колегата. CoolBlue за 2-3лв. на крушка или BlueVision които са по бели са напълно достатъчни. Има други неща в които може да се вложи някой лев
                LED-ът си е напълно редовен, проблемът е в колата и това, че компютъра реагира на разликата в мощността на тока...Повечето диоди са до 1 ват, стандартната габаритма крушка е 5 вата...А тоя Nightbraker H11 е ужасно скъп, моите Nightbrakers преди ксенона бяха по 17 лева...Относно трайността им - само ще кажа, че жичките и на двете се разпаднаха в ръцете на пича, който ми монтираше ксенона...Как са издържали дотогава не знам, но нещо им стана и умряха и двете в рамките на 10 минути. Това след около 10-на месеца ползане, което за мен е ОК...
                Това е H11 за това е толкова скъп, нормален такъв под 20лв. мисля че няма. Не го сравнявай с нормалните Nightbreaker по цена.А пича от Бургас нещо май е маняк на тема ’бяло’. Никой не казва че е бяло колкото ксенон, но пък и аз съм дал 33лв. за габарити и къси общо, а ти доста повече. А колкото и бяло да стане от тая кола няма да излезне нещо кой знае какво...За какво се заяждаш не знам Може би поне ще ни кажеш колко ти е излезнало всичко тази красота? а и сега определно ще трябва да смениш и халогените защото разликата сигурно е убийствена.

Коментар

Това свети достатъчно бяло. да дам 50лв. за габарити...може би ако бяха на 18-19год щях да ги дам тия пари за подобна глупост.
                  Прикачени файлове

Коментар

didobeast написа:
                    Това е на къси светлини снимано фронтално .Дано светлините които си купил светят по-добре от това.Не се заяждам ,просто ще ме яд,че е по-евтино.
                    Колега, снимай ги от позицията на шофера - така отвън няма смисъл да се сравняват с обикновените крушки!

Коментар

Днес бях в АИ за запотяването в стоповете...Оправиха ги уж, ще видим тепърва как са се справили Иначе питах за смяна на масло - няма проблем да се направи извънгаранционно с каквото масло поискате. Смяната на масло + всички филтри + общ преглед на колата е 35 лева. Няма да има проблем и да се сложи печат в книжката.Смятам да направя смяната там, даже имам час за петък. Поне са наясно колко точно масло се слага и няма да има нужда да им вися на главата и да ги гледам в ръцете. Остава да се сдобия с филтри. Цените на филтрите са както следва (проверил съм ги и на двете места днес):Въздушен: около 20 лева - и в АИ и в Александър АутоМаслен: около 25 лева - и в АИ и в АА (като в АА може да се вземе неоригинален за 11)Поленов: около 40 лева - и в АИ и в АА (като АА имат и неоригинален за 23)Sev, сега се върнах назад в темата и виждам, че филтрите са ти излязли точно наполовина, което обяснява защо ти се е вързало толкова евтино всичко. Все пак си пропуснал да отбележиш, че не са оригинални, което малко променя нещата Или пък са оригинални? Ако да, откъде ги купи?

Коментар

Мерси за инфото Любо ще го имам в предвид. Цените ми се виждат високи да, 25лв. за маслен филтър лол, но ако това са оригиналните тях ще взема и аз.Значи ако направим сметката:20+25+40=85лв. за филтри + 35лв. за работа + 52лв. за масло = 172лв всичко. Щом сме под 200лв. със всичко оригинално сме добре :DИначе H11 NBP е 30.10лв. в Алфалайт вносителите на Осрам, те са точно до офиса ни.

Коментар

Толкова го смятам и аз...Спестяват се едни 70 лева, което е добре, ама ние гоним постижението на Сев, което е под 100 Чакам го да каже какви филтри е сложил и ще видим дали може да се спести още някой лев...Иначе H11 крушки ще взема със сигурност в някакъв момент. Днес монтирах габаритите Philips BlueVision и на първо четене изглежда добре до ксенона...Ще направя снимки довечера на тъмно и ще ги постна...

Коментар

Момци, ако си купите K&N панелен въздушен филтър, след три почиствания сте го избили

Коментар

Знаем, знаем, това по-натам покрай ремапа На TJet-а свалянето на въздушния филтър е драма, така че това с миенето малко ме плаши, ама ще видим...

Коментар

двете думи - филтър и оригинален са малко несъвместими :D ...особено въздушен и поленови двата са нагъната хартия чист обир е да се дадат 40 лева за поленов в АИ, който даже е без активен въглен (моя по спомен беше 18 с въглен - Евро 07)от трите филтъра евентуално бих взел "оригиналния" маслен
                                2015 Renault Megane Expression GT
                                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
                                X