BolgAryan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Sev написа:в ибей ги има по около 800-1000 лева комплектав АИ ще са повече...не си заслужава, освен ако не се направи застрахователна измама оригиналния фар може да се разглоби и боядисаGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Ами 303лв. на фар (не ксенонов, питаха ме изрично), ако е с ксенон е повече. Лошото е че ми казаха че може буксите да били други и някакви такива, че обикновено не били еднакви, демек може и да не паснат толкова лесно. Иначе добра цена...нормална бих казал, но не и за българите. Извинявай горе долу средната заплата в БГ е 600-700лв. колкото фаровете, дали фаровете в Европа струват колкото една средна заплата там. Цената от една страна ме зарадва като я чух, но може би защото преди говорехме за 800-1000лв. но сега като се замисля пак е много. 600 без монтаж. Както каза Сев-застрахователна измама е най-добре, но не съм от хората които биха го направилиGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Ами който печели 600-700 лева да си купи Дачия докато започне да печели повече, там и цената на обслужването е друга...Има си решения за всеки джоб. И аз бих карал Мазерати, ама не става...Няма как цените да са съобразени с това, че сме най-ниско продуктивната държава в Европа и заплатите са ни малки - никой не ни е виновен за това, освен ние самите...
Коментар
-
Днес бях на преглед по ходова част в Александър Ауто. По съвет на Sev исках да се уверя, че всичко е наред преди да ми изтече гаранцията. Струваше 8 лева, като време отне 30 минути всичко. Сервизът е специализиран за италиански автомобили и се намира тук: http://www.alexander-auto.com/map_serviz.jpg
Коментар
-
След като съвестно, в продължение на месеци, събирах точки от Шел, слагах най-скъпия им бензин (не заради точките, разбира се) и пълнех резервоара предимно в неделя (когато се трупат двойно точки), днес най-накрая размених всички натрупани точки за главозамайващата сума от (момент да си поема въздух, че да не взема да заекна от вълнение): 3,98 лева.Няма да описвам дали съм разочарован или не, само ще спомена, че работата ми рано или късно ще ме срещне и с тази компания и тогава ще им върна тъпкано всички точки...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар