Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

BolgAryan написа:
    Случвало ли ви се е като запалите колата и радиото да се включи с светещ дисплей, но без никакви надписи? При мен 2-3 пъти се появи. Ако изгася колата и я запаля се оправя
    не
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

emzo написа:
      Да, но на Стило
      и при мен на стилото навремето ставашесъщо и да изглежда , че работи, но през колоните да няма звук рестарт и се оправя :D
      Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

Sev написа:
        в ибей ги има по около 800-1000 лева комплектав АИ ще са повече...не си заслужава, освен ако не се направи застрахователна измама оригиналния фар може да се разглоби и боядиса
        Ей сега се обадих в АИ на Колумб да питам все пак за фаровете. 303лв. е на фар за faceliftovite на Bravo. Казах ти че тая цена дето ми казваш е нереална...
        Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Вероятно доста са паднали цените в ибей, това бяха цените на първите фарове, които се появиха...600 лева е по-добре, ама пак е много баси...

Коментар

303 е много добра ценадаже не ми се вярва :D иначе да похваля работата по стоповетезасега няма никакво потене

Коментар

Ами 303лв. на фар (не ксенонов, питаха ме изрично), ако е с ксенон е повече. Лошото е че ми казаха че може буксите да били други и някакви такива, че обикновено не били еднакви, демек може и да не паснат толкова лесно. Иначе добра цена...нормална бих казал, но не и за българите. Извинявай горе долу средната заплата в БГ е 600-700лв. колкото фаровете, дали фаровете в Европа струват колкото една средна заплата там. Цената от една страна ме зарадва като я чух, но може би защото преди говорехме за 800-1000лв. но сега като се замисля пак е много. 600 без монтаж. Както каза Сев-застрахователна измама е най-добре, но не съм от хората които биха го направили

Коментар

Ами който печели 600-700 лева да си купи Дачия докато започне да печели повече, там и цената на обслужването е друга...Има си решения за всеки джоб. И аз бих карал Мазерати, ама не става...Няма как цените да са съобразени с това, че сме най-ниско продуктивната държава в Европа и заплатите са ни малки - никой не ни е виновен за това, освен ние самите...

Коментар

На кой телефон звъните за части?Аз и днес, и вчера звъня на 462 11 33, ама никой не си прави труда да вдигне. Вчера 5пъти, днес за 3ти.

Коментар

vital написа:
                    На кой телефон звъните за части?Аз и днес, и вчера звъня на 462 11 33, ама никой не си прави труда да вдигне. Вчера 5пъти, днес за 3ти.
                    Същия телефон. Мен ми дигнаха днес и по принцип дигат на него.

Коментар

буксите трябва да са същитеняма причина да са ги сменили...във форума имаме такава кола, така че може да се провери...още нещо - от тази цена има 10% отстъпка :Dза монтаж няма какво да плащашсменят се за 10 мин

Коментар

10% отстъпка за форума ли, откъде?Монтажа, ако някой ден се опарича и ги взема няма да е в АИ, тва е сигурно.Най-лесния начин да си вземе човек такива е да успее да пласира старите за някакви пари, иначе какво да ги правя...

Коментар

10% отстъпка имат всички клиенти с коли над 2 годинимонтажа ще го направим на някоя среща

Коментар

Днес бях на преглед по ходова част в Александър Ауто. По съвет на Sev исках да се уверя, че всичко е наред преди да ми изтече гаранцията. Струваше 8 лева, като време отне 30 минути всичко. Сервизът е специализиран за италиански автомобили и се намира тук: http://www.alexander-auto.com/map_serviz.jpg

Коментар

Полезна информация, ще се възползвам и аз, макар че и на мен гаранцията на тази кола ми изтече точно преди 1месец.

Коментар

След като съвестно, в продължение на месеци, събирах точки от Шел, слагах най-скъпия им бензин (не заради точките, разбира се) и пълнех резервоара предимно в неделя (когато се трупат двойно точки), днес най-накрая размених всички натрупани точки за главозамайващата сума от (момент да си поема въздух, че да не взема да заекна от вълнение): 3,98 лева.Няма да описвам дали съм разочарован или не, само ще спомена, че работата ми рано или късно ще ме срещне и с тази компания и тогава ще им върна тъпкано всички точки...

Коментар

Working...
                                X