Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

да не се отказа от Т-Джет?и да чакаш този М-Джет? :D
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Не съм се отказал, но ще изчакам до към Коледа. Тогава пак има промоции, а през това време ще се усети накъде духа вятъра с тая финансова криза...Възможно е да паднат цените, да се видят лихвите накъде се движат и т.н...Относно Mjet-а - определено е интересен, но ще е много скъп предполагам.

Коментар

ами може би с около 2000 над сегашния 1.9т.е. 41 000 за версия Спорт

Коментар

Аз се надявам да е около или малко над неговата цена...Нали уж го заменя като най-големия дизелов двигател. Ако качат с още 2 хиляди цената не знам дали няма да откажат много хора от дизела. Все пак така разликата ще стане 5к. Сега чакам един колега от международния форум да каже как е като цена в Полша спрямо стария...Там вече го предлагат официално.

Коментар

ами аз го гледам на Делта в България4000 над 1,6 езначи може би 1500 лева над 1.9но това са преположенияот АИ всичко може да се очаква :D... в Полша Спорт и Емоушън са на едни париобаче не се знае оборудването какво еразликата излиза към 500 лева между 150 и 165

Коментар

Да бе, то заради финансовата криза ще паднат цените с 30% Колеги това няма как да се случи ако от завода-производител не смъкнат цените към нашите представители. Че имат "отгоре" - имат, но чак пък толкова Идеята ми е че ако очаквате драстични разлики заради кризата - няма как да се получи Просто никой няма да смъкне цените дотолкова - просто "гащите" се вдигат много трудно после и идеята ми е да не се лъжете и да чакате че ще има още по-брутални разлики

Коментар

Tie написа:
                Да бе, то заради финансовата криза ще паднат цените с 30% Колеги това няма как да се случи ако от завода-производител не смъкнат цените към нашите представители. Че имат "отгоре" - имат, но чак пък толкова Идеята ми е че ако очаквате драстични разлики заради кризата - няма как да се получи Просто никой няма да смъкне цените дотолкова - просто "гащите" се вдигат много трудно после и идеята ми е да не се лъжете и да чакате че ще има още по-брутални разлики
                Еми да примерно, но може да изчака Декември месец и може тогава отстъпката да е 3500лв., това са 1000лв. отгоре, едно Каско примерно, или някоя друга екстричка И аз сега съм в период на обмисляне и изчакване..ама аз се оглеждам за Гранде Поздрави.
                Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

@TieИмаш ли идея каква е ситуацията в Италия, че си толкова сигурен какво се случва в завода производител? Поинформирай се малко и тогава бъди убеден какво ще се случи и какво не...Чета доста по темата, а и имам приятели италианци. Колите на старо в Италия падат драстично и то точно с такива проценти, каквито цитираш. Да не говорим за бяла/черна техника и разни други такива екстри, които са буквално наполовина. Няма как новите коли да не бъдат засегнати. Повечето автомобилни производители затварят фабрики и съкращават персонал. В британския форум на Браво хора вече си купуват коли с отстъпки от по 3-4,000 паунда. Това без да броим промоции и други официални намаления. Още 2-3 месеца да не се купува и ще смъкнат цените, няма как да е иначе. Защо мислиш промоцията на Ауто Италия изненадващо се разшири и обхвана и ноември, след като дилърът ми се кълнеше, че вече край, изпусна ли тая промоция, скоро друга такава няма да има. В момента всеки се ослушва, то затова и я има кризата. Същото е и на финансовите пазари. Инвеститорите стискат кеша и се изчакват един друг, от което цените падат. Със сигурност ще паднат цените на колите. Няма да е с 30%, но и с 10% да е, това е доста и според мен си струва чакането месец-два...Според мен чакането си заслужава и поради още поне 3 причини:1) Лихвите. Не е ясно накъде и с каква скорост ще тръгнат. ЕС планира намаляване на лихвения процент, нашите банки сигурно също обмислят разни мерки...2) Работата и заплатите. За съжаление кризата започва да ни застига и вече има съкращения и в БГ предприятия поради факта, че цените, на които се изкупува продукцията са паднали много. При това положение на никого не му е гарантиран дохода, че дори и работата.3) Новият двулитров дизелов двигател

Коментар

Добре, а защо не слагат на бравото 1.9 би-турбото ? А двойка , за която хайде акциза за 163 коня би трябвало да падне, но с 2000 кубика се отива в по-дебелата графа за ГО ,докато с 1.9 сме в долната, а и повече кончета получаваме. За Нм на двойката не съм запознат.
                    Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                    Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                    Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

битурбото е прекалено скъпо за браво5000 лева над 2,0те май и Абарт версия няма да направят, както и май отпада Интерграле на новата Делтаза ГО не мисля че ще е проблем, ако отделиш 40 000 лева за колаосвен това съвсем скоро би трябвало ГО и данъка да се плащат по нов принцип, както е по света

Коментар

Браво Абарт няма да има - след 500 и Пунтото не им трябва трета такава версия. А на Делтата пък не й отива да е много спортна версия - гледах я онзи ден в АИ , толкова е елегантна , че не мога да си я представя нашарена в Абарт версия Забелязвам също, че и на летището, и на CCS е пълно с Мито-вци. Имаха общо 10 бройки за тази година и като гледам изложеното в двата шоурума се чудя дали дори един са продали Интересно Делта-та дали ще се купува
                        Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

продали саМиТо се продава добре за стандарта на Алфа в БГно темата е за Браво :D

Коментар

2.0 се появи и в Германия600 евро над цената на 1,9не знам дали има вариант тук да се продава без DPF...защото ако се монтира серийно, това в България ще означава + 1500 леваиначе двигателят е с около 6% по-икономиченвъртящ момент 360, срещу 305по-висока максимална скорост, даже ускорението до 100 е по-добро от това на 1,4 150 Т-Джет

Коментар

Е, ускорението е същото. Едва ли много хора ще си карат T-Jet-а с изключен Sport mode Вече друг е въпросът какво може да излезе от този дизел след ремап

Коментар

205 кончета без напъване :D макар че в UK си вадят 195-205 от 1,9но до колко е здравословно...макар че там си дават и гаранцияа тук не е точно така

Коментар

Working...
                                X