Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Nocturne) написа:
    Абе аз си оставям колата с всички документи за нея тъй като трябва да се тества на магистрала те не ми дават елементарен документ тия. Питам го приемчика документ няма ли?? Ами няма ми вика..какво да му кажа, грешна ви е системата?. Аз ’ПОРЪЧКА’ на която да пише на колко км съм я оставил - нямам.
    Колега, ти си си виновен да ти се качат на главата от сервиза. Обслужването не е добро и ако не си настоятелен за нещо, после може да имаш проблеми. Гарантирам ти, че приемно-предавателен протокол съществува при всички дилъри, но поради мързел или друго, на теб не са ти издали. Преди месец карах форда в Мото Пфое и приемчика ми казва: - "Паркирайте отвън на паркинга, дайте ми ключа и ние ще ви се обадим като стане готова." Бързах, дадох ключа и си тръгнах и след 100 метра ми светна, че нямам документ, че съм я оставил и в какво състояние е. Върнах се и приемчика направи една кисела визиономия, че го карам да ми даде протокол, че съм оставил колата с опис на километрите и външния вид. Каза ми, че щом съм искал протокол ще чакам, понеже много работа имал. Виснах му на главата и си взех документа. Бъдете настоятелни и отстоявайте правата си, защото иначе си правят каквото поискат!
    преди - TIPO
    сега - VOLVO XC60

Коментар

Точно така приемчика е длъжен да ви даде такъв документ...иначе...направо маил към центpалата на фиат...давидим тогава кариерата му...
      petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

Аз падар няма да ставам, човек ако си ’’търси правата’’ на всяка крачка трябва да се разправя с някой. В този случай щях, но тва че нямах книжка и трябваше да рискувам да се връщам и да ме спре КАТ, ме спря. Просто човек като не е доволен не ходи пак там и така. Аз съм на този принцип, не повтарям места където са некадърници.
        Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Мързи ги приемчиците, това е факт...На мен като ми смениха помпата на съединителя не пожелаха да ми го отбележат в сервизната книжка...В този случай и аз не държах, защото предпочитам да ми е "чиста" ако реша да продавам колата, но въпреки това не е коректно. Протокол обаче мисля, че имах, трябва да погледна...

Коментар

Любо или Сев да знаете колко струват facelift-те фарове?

Коментар

в ибей ги има по около 800-1000 лева комплектав АИ ще са повече...не си заслужава, освен ако не се направи застрахователна измама оригиналния фар може да се разглоби и боядиса
              2015 Renault Megane Expression GT
              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Бате ти ме уби с тая цена... на 307цата ми кристални фарове бяха по 250лв единия, 500лв. двата и на повечето коли са по 200-300лв. Какви са ти 1000лв. Yellow_Flash_Colorz_PDT_22 Абсолютно се отказвам ако са толкова, тва са пари на вятъра. А и какво ще правя старите...няма кой да ги купи. Както и да е, ще се кара така. Идеята ми беше да я направя в 2 цвята: Маранелото Ред & black. Но ако не сменя фаровете всичко останало което съм замислил няма да има смисъл.

Коментар

фаровете на Пежо не са прожекторни, които по принцип са по-евтиниза Бравото няма предлагане и е нормално цената да е висока (особено за лифтови или такива от Крома)...както казах - фара се разглобява, пръска се и нещата заспиват

Коментар

а и това не е някво Пежо, баси

Коментар

Е дали е Пежо или Фиат..не се обиждайте ама и двете марки са един дол дренки по принцип. Фиата определено е по добре като качество, но тва се отнася главно за двигателите. По купето и електрониката Фиат и Алфа са си същите каруци. Нашето Браво е изключение, то е най-здравата кола на Фиат до сега и тва ме радва, но ако говорим генерално за марката;D Тва че са прожекторни не мисля че качва толкова цената, има много фарове за Голф, Астри и други масови кошници, които са с лупи и можеш да купиш навсякъде и струват 200лв. Може би си прав че причината е тази че колата не е толкова масова и няма търсене.Ако се боядиса корпуса добре, но какво правим с оранжевия мигач?

Коментар

шегувам се за Пежо, разбира се, макар че ако не друго, то като дизайн двете марки са на няколко класи една от друга...мигачите не виждам проблем да си останат жълти на черен корпус...

Коментар

на Голф и Астра серийно прожектори имат фаровете с ксенон останалите са обикновенииначе за мигача няма вариант, но и стоповете са шарени така че...

Коментар

Идеята ми е да затъмня и стоповете с фолио, не със спрей. Става въпрос за леко затъмняване, стилно, не цигания.Да сложа тези странични мигачи на Novitec http://www.fiat-sportiva.de/product_...cator-set.html (черните)+ затъмняване на стъкла и facelift-овите фарове. Ще стане много добре, в главата ми изглежда поне супер

Коментар

може би с такова фолио ще може да затъмниш и жълтия елемент във фара

Коментар

Вече съм решил как ще стане да. Корпуса може да се боядиса както ти каза, чудесна идея, дано няма пречки за това. Мигача може да се боядиса със спрей и ако искам и бял може да стане, страничните мигачи и те със спрей могат да се напръскат. Няма смисъл да купувам нови, сигурно за толкова малко повърхност ще е смешна сума да ги пръснат. А и тези които ти показах на Новитек са много черни, чак толкова не искам. Все пак на колата на колата ми пише СА, не РК и имам достатъчно акъл да не окепазя кола 2009 Сега като има финанси на пролет и лятото ще станат тия неща.

Коментар

Working...
                                X