Nocturne) написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
-
Точно така приемчика е длъжен да ви даде такъв документ...иначе...направо маил към центpалата на фиат...давидим тогава кариерата му...petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
Аз падар няма да ставам, човек ако си ’’търси правата’’ на всяка крачка трябва да се разправя с някой. В този случай щях, но тва че нямах книжка и трябваше да рискувам да се връщам и да ме спре КАТ, ме спря. Просто човек като не е доволен не ходи пак там и така. Аз съм на този принцип, не повтарям места където са некадърници.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Мързи ги приемчиците, това е факт...На мен като ми смениха помпата на съединителя не пожелаха да ми го отбележат в сервизната книжка...В този случай и аз не държах, защото предпочитам да ми е "чиста" ако реша да продавам колата, но въпреки това не е коректно. Протокол обаче мисля, че имах, трябва да погледна...
Коментар
-
Бате ти ме уби с тая цена... на 307цата ми кристални фарове бяха по 250лв единия, 500лв. двата и на повечето коли са по 200-300лв. Какви са ти 1000лв. Yellow_Flash_Colorz_PDT_22 Абсолютно се отказвам ако са толкова, тва са пари на вятъра. А и какво ще правя старите...няма кой да ги купи. Както и да е, ще се кара така. Идеята ми беше да я направя в 2 цвята: Маранелото Ред & black. Но ако не сменя фаровете всичко останало което съм замислил няма да има смисъл.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Е дали е Пежо или Фиат..не се обиждайте ама и двете марки са един дол дренки по принцип. Фиата определено е по добре като качество, но тва се отнася главно за двигателите. По купето и електрониката Фиат и Алфа са си същите каруци. Нашето Браво е изключение, то е най-здравата кола на Фиат до сега и тва ме радва, но ако говорим генерално за марката;D Тва че са прожекторни не мисля че качва толкова цената, има много фарове за Голф, Астри и други масови кошници, които са с лупи и можеш да купиш навсякъде и струват 200лв. Може би си прав че причината е тази че колата не е толкова масова и няма търсене.Ако се боядиса корпуса добре, но какво правим с оранжевия мигач?Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Идеята ми е да затъмня и стоповете с фолио, не със спрей. Става въпрос за леко затъмняване, стилно, не цигания.Да сложа тези странични мигачи на Novitec http://www.fiat-sportiva.de/product_...cator-set.html (черните)+ затъмняване на стъкла и facelift-овите фарове. Ще стане много добре, в главата ми изглежда поне суперGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Вече съм решил как ще стане да. Корпуса може да се боядиса както ти каза, чудесна идея, дано няма пречки за това. Мигача може да се боядиса със спрей и ако искам и бял може да стане, страничните мигачи и те със спрей могат да се напръскат. Няма смисъл да купувам нови, сигурно за толкова малко повърхност ще е смешна сума да ги пръснат. А и тези които ти показах на Новитек са много черни, чак толкова не искам. Все пак на колата на колата ми пише СА, не РК и имам достатъчно акъл да не окепазя кола 2009 Сега като има финанси на пролет и лятото ще станат тия неща.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар