Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Стана ми любопитно, някой от Вас викали ли са го, за някакъв ъпдейт по софтуера на колата ?
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

нееее :D
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

днес бях в АИподмениха необходимите части, за да изчезне потенето на стоповете - цялата процедура трае около 30 мин и става след заявка за частите и записване на часвзех си и картата за отстъпка - 20% ча труд и 10 за части (полага се за автомобили над 2 години)

Коментар

Аз не искам карта за отстъпка от тия, повече в АИ никога. Там са за разстрел Севчо
          Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

зависи за каква дейност говорим :D

Коментар

Да, ако е за дейност с едната от девойките в счетоводния отдел (или там някъде), аз бих взел талон за отстъпка

Коментар

не е талон, а цяла карта - става за многократна употреба :D ...макар че ти не си имал проблеми с обслужването (може би защото не си ходил за боя )

Коментар

Ами оставих си колата за да оправят шума (свистенето на въздух) и ми навъртяли по километраж 370км. за 3 работни дни в техния сервиз. Някой може би си е ходил до провинцията с нея събота и неделя.. Оставих я с малко под половин резервоар и ми я върнаха на лампа и компютъра не можеше да изчисли колко КМ остават понеже горивото беше супер малко. Едвам се добрах до бензиностанция. Колата беше с кал до прозорците, толкова мръсна за няколко месеца дето съм я карал не съм я виждал.На всичкото отгоре бях без книжка като си взех колата, понеже ме снимаха от КАТ Pictures и рискувах за да си я прибера. И не можех да се върна за да се разправям с тях. Понеже чак като се прибрах си погледнах на колко КМ съм я оставил и на колко съм я взел. Приемчика ме гледаше като препикано мушкато като идвах да си я взема. Няма добър ден, няма нищо, гледа ме едно гузно и слага ключовете и всичките документи отгоре на бюрото си и вика готова е. И ме чака да си тръгна... викам му ааа какво и беше все пак?! Отговор: ’’Ами имашеее там едно нещо, оплътнихме гоооо...ОПРАВЕНО Е.’’ Някой се е покефил на колата ми и тва е. С педалчетата от АИ край, нито кола ще си купя от смотаната им компания нито в сервиза ще стъпя.Като си купувах колата поредните лъжи. ’’Сега като я капарирате колата спира да се кара веднага и ще седи в нашия подземен гараж докато платите и остатъка.’’ Взимам си аз колата като платих всичко, колата имаше 2-3 щети които като я капарирах ги нямаше. Най малкото като я тествах и реших да я взема беше на половин резервоар, а познайте като я взех- колата беше на лампа, ама лампа ми казвам пак едвам се добрах до бензиностанция! Може ли така да се продава кола бе...пък клиент съм баси, какво е тва отношение, остави маааалко бензин.Друга лъжа-Поръчали са ми части, които ще дойдат след 1-2 седмици от Италия. Минават 3 седмици и се обаждам. Правят се че не знаят какво става, защо се бавят. Минаха 2 месеца след което ми казаха че те не са ги поръчали всъщност :D

Коментар

не си си потърсил праватавсички тези неща ако са се случили са много лесно доказуеми

Коментар

Nocturne) написа:
                      Аз не искам карта за отстъпка от тия, повече в АИ никога. Там са за разстрел Севчо
                      Съгласен напълно

Коментар

ето това е елемента, който се подменя - държача на крушкитеби трябвало колите произведени след първите 3-4 месеца на 2009 да нямат този проблем (подобрения елемент е произведен през декември 200
                        Прикачени файлове

Коментар

Абе аз си оставям колата с всички документи за нея тъй като трябва да се тества на магистрала те не ми дават елементарен документ тия. Питам го приемчика документ няма ли?? Ами няма ми вика..какво да му кажа, грешна ви е системата?. Аз ’ПОРЪЧКА’ на която да пише на колко км съм я оставил - нямам. По целия този проблем който траеше 3 месеца поне аз не видях на хартия нищо. Никакъв документ за абсолютно нищо..извинявайте ама вече в доста НЕофициални сервизи издават документ и ти пише за какво е оставена, какъв е проблема, кога и т.н.А специално за моя проблем ’търсенето на правата’ беше загубена кауза и аз го знаех. При мен колата има проблем който се появява на скорост над 110км/ч. и се тества на магистрала. Те могат да спекулират с това и да кажат - ами тествали сме я много и са се навъртяли. Ама 370км?!! Извинявай точно им е свършил бензина и изведнъж ми се обаждат колата готова, айде бе :D Ако не го бяха намерили може би щяха да се обадят и да ми кажат - сори няма бензин, ела я напълни и ще продължим с ’’ТЕСТОВЕТЕ’’. Да не говорим че като отидох първия път с идеята да си купувам кола (НОВО Браво). Приемчика ми даде да тествам Спорт t-jet и ми каза че без спорт бутон вървял на 120к.с. а с бутона на 150 Понеже аз смятах да взема ново 1.4 120к.с. , но те естествено нямаха такова за тест...

Коментар

Миналата седмица минах през един камък с около 30-40 км/ч и мислех, че ще успея да го обкрача - е не успях Резултата е спукана пластмасова кора под ангрежния ремък. Заведох щета, приеха я от Евроинс, вчера задвижих нещата с АИ, нямат такава кора и са поръчали. Казаха, че ще звъннат след 2 седмици. Да видим кога...

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Nocturne) написа:
                              Абе аз си оставям колата с всички документи за нея тъй като трябва да се тества на магистрала те не ми дават елементарен документ тия. Питам го приемчика документ няма ли?? Ами няма ми вика..какво да му кажа, грешна ви е системата?. Аз ’ПОРЪЧКА’ на която да пише на колко км съм я оставил - нямам. По целия този проблем който траеше 3 месеца поне аз не видях на хартия нищо. Никакъв документ за абсолютно нищо..извинявайте ама вече в доста НЕофициални сервизи издават документ и ти пише за какво е оставена, какъв е проблема, кога и т.н.
                              аз като имах оплаквания и закарах колата, ми издадоха документ където си пишеше всичко
                              BolgAryan написа:
                              Миналата седмица минах през един камък с около 30-40 км/ч и мислех, че ще успея да го обкрача - е не успях Резултата е спукана пластмасова кора под ангрежния ремък. Заведох щета, приеха я от Евроинс, вчера задвижих нещата с АИ, нямат такава кора и са поръчали. Казаха, че ще звъннат след 2 седмици. Да видим кога...
                              2-те седмици ги спазватбагажника за таван ми дойде в сроки сега частите за стоповете също

Коментар

Търси ги ти,не чакай обаждане .Аз чаках боди компа. от коледа та до велик ден няма майтап. Като им се обажадах казвха сега ще проверим и ще ви се обадим,но обаждане няма.На другия ден отново ги търся и ги питам защо са ме забравили а те откровенно ми се разсърдиха.Есента ми правиха реглаж на предния мост и ми обясниха че колата вероятно е имала удар в задната част сигурно е крив задния мост или не дай си боже ботуш на амортесиор.Гледах и не вярвах на ушите си . Колата от тогав е минала 4000 км. без проблем.Страшни пичове са ,ако нерзбираш жив ще те погребат.Това не само в АИ и в други фирмени сервизи гледам подобни простотии.

Коментар

Working...
                                X