Стана ми любопитно, някой от Вас викали ли са го, за някакъв ъпдейт по софтуера на колата ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ами оставих си колата за да оправят шума (свистенето на въздух) и ми навъртяли по километраж 370км. за 3 работни дни в техния сервиз. Някой може би си е ходил до провинцията с нея събота и неделя.. Оставих я с малко под половин резервоар и ми я върнаха на лампа и компютъра не можеше да изчисли колко КМ остават понеже горивото беше супер малко. Едвам се добрах до бензиностанция. Колата беше с кал до прозорците, толкова мръсна за няколко месеца дето съм я карал не съм я виждал.На всичкото отгоре бях без книжка като си взех колата, понеже ме снимаха от КАТ Pictures и рискувах за да си я прибера. И не можех да се върна за да се разправям с тях. Понеже чак като се прибрах си погледнах на колко КМ съм я оставил и на колко съм я взел. Приемчика ме гледаше като препикано мушкато като идвах да си я взема. Няма добър ден, няма нищо, гледа ме едно гузно и слага ключовете и всичките документи отгоре на бюрото си и вика готова е. И ме чака да си тръгна... викам му ааа какво и беше все пак?! Отговор: ’’Ами имашеее там едно нещо, оплътнихме гоооо...ОПРАВЕНО Е.’’ Някой се е покефил на колата ми и тва е. С педалчетата от АИ край, нито кола ще си купя от смотаната им компания нито в сервиза ще стъпя.Като си купувах колата поредните лъжи. ’’Сега като я капарирате колата спира да се кара веднага и ще седи в нашия подземен гараж докато платите и остатъка.’’ Взимам си аз колата като платих всичко, колата имаше 2-3 щети които като я капарирах ги нямаше. Най малкото като я тествах и реших да я взема беше на половин резервоар, а познайте като я взех- колата беше на лампа, ама лампа ми казвам пак едвам се добрах до бензиностанция! Може ли така да се продава кола бе...пък клиент съм баси, какво е тва отношение, остави маааалко бензин.Друга лъжа-Поръчали са ми части, които ще дойдат след 1-2 седмици от Италия. Минават 3 седмици и се обаждам. Правят се че не знаят какво става, защо се бавят. Минаха 2 месеца след което ми казаха че те не са ги поръчали всъщност :DGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Абе аз си оставям колата с всички документи за нея тъй като трябва да се тества на магистрала те не ми дават елементарен документ тия. Питам го приемчика документ няма ли?? Ами няма ми вика..какво да му кажа, грешна ви е системата?. Аз ’ПОРЪЧКА’ на която да пише на колко км съм я оставил - нямам. По целия този проблем който траеше 3 месеца поне аз не видях на хартия нищо. Никакъв документ за абсолютно нищо..извинявайте ама вече в доста НЕофициални сервизи издават документ и ти пише за какво е оставена, какъв е проблема, кога и т.н.А специално за моя проблем ’търсенето на правата’ беше загубена кауза и аз го знаех. При мен колата има проблем който се появява на скорост над 110км/ч. и се тества на магистрала. Те могат да спекулират с това и да кажат - ами тествали сме я много и са се навъртяли. Ама 370км?!! Извинявай точно им е свършил бензина и изведнъж ми се обаждат колата готова, айде бе :D Ако не го бяха намерили може би щяха да се обадят и да ми кажат - сори няма бензин, ела я напълни и ще продължим с ’’ТЕСТОВЕТЕ’’. Да не говорим че като отидох първия път с идеята да си купувам кола (НОВО Браво). Приемчика ми даде да тествам Спорт t-jet и ми каза че без спорт бутон вървял на 120к.с. а с бутона на 150 Понеже аз смятах да взема ново 1.4 120к.с. , но те естествено нямаха такова за тест...Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Миналата седмица минах през един камък с около 30-40 км/ч и мислех, че ще успея да го обкрача - е не успях Резултата е спукана пластмасова кора под ангрежния ремък. Заведох щета, приеха я от Евроинс, вчера задвижих нещата с АИ, нямат такава кора и са поръчали. Казаха, че ще звъннат след 2 седмици. Да видим кога...
Коментар
-
Nocturne) написа:Абе аз си оставям колата с всички документи за нея тъй като трябва да се тества на магистрала те не ми дават елементарен документ тия. Питам го приемчика документ няма ли?? Ами няма ми вика..какво да му кажа, грешна ви е системата?. Аз ’ПОРЪЧКА’ на която да пише на колко км съм я оставил - нямам. По целия този проблем който траеше 3 месеца поне аз не видях на хартия нищо. Никакъв документ за абсолютно нищо..извинявайте ама вече в доста НЕофициални сервизи издават документ и ти пише за какво е оставена, какъв е проблема, кога и т.н.BolgAryan написа:Миналата седмица минах през един камък с около 30-40 км/ч и мислех, че ще успея да го обкрача - е не успях Резултата е спукана пластмасова кора под ангрежния ремък. Заведох щета, приеха я от Евроинс, вчера задвижих нещата с АИ, нямат такава кора и са поръчали. Казаха, че ще звъннат след 2 седмици. Да видим кога...
Коментар
-
Търси ги ти,не чакай обаждане .Аз чаках боди компа. от коледа та до велик ден няма майтап. Като им се обажадах казвха сега ще проверим и ще ви се обадим,но обаждане няма.На другия ден отново ги търся и ги питам защо са ме забравили а те откровенно ми се разсърдиха.Есента ми правиха реглаж на предния мост и ми обясниха че колата вероятно е имала удар в задната част сигурно е крив задния мост или не дай си боже ботуш на амортесиор.Гледах и не вярвах на ушите си . Колата от тогав е минала 4000 км. без проблем.Страшни пичове са ,ако нерзбираш жив ще те погребат.Това не само в АИ и в други фирмени сервизи гледам подобни простотии.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар