Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

4300
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

4300. На снимките обаче не изглежда 100% реалистично: в действителност кеснонът е доста по-бял и фабричните габарити изглеждат много жълти, докато на снимките са почти с еднакъв цвят. В същото време LED светлините пък са прекалено сини. Лично аз мисля да опитам с някои от габаритите на Филипс/Осрам, които се водят "бели". Надявам се те да са най-близо до истината.

Коментар

Аз съм с габарити Osram Cool Blue. Пак си жълтеят, но са по-бели от обикновените. Иначе с диоди много готино изглежда.
        Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

хайде на промоцията :D в АИ има два останали бензинови Спорт, на цена от 30 000 лева (имат и допълнителни опции, т.е. по ценова листа са около и над 36 000)червен и черен

Коментар

:D Колега не ръчкай дявола в мен, че само това ми трябва... .Още си возя ценовата оферта от автосалона на Божурище и сериозно се чудя как да си оплета кошницата....е, офертата не е за спорт, ама ми е мъка кат ги видя пустите колици...

Коментар

Някои вече изгоряхме... злите езици твърдят, че Сев е на процент в АИ

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

:D бе аз имах такива подозрения...прекалено е ангажиран в тая пропаганда....

Коментар

не съм на процент, просто не съм плащал колата :D иначе цената наистина е много добраПримо 120 с джанти идва около 27 500 - 28 000който може да прежали малко по-висок разход и данък - това е колата...в интерес на истината от време на време говоря с дилъра заради пустия Мултиеъри тъй като все още няма инфо за него, все намаля цената на бензиновите Спортно и нещо слабо се продаватза три месеца са продали само един, но пък и цената беше 33 000

Коментар

не съм на процент, просто не съм плащал колата Казвй към кого трябва да се обърна, за да "намажа" и аз така .Ще пропагандирам, че и у ФВ форума ще пробия ако трябва .Иначе колицата е супер, мн ми лежи на сърцето....направо измества жената

Коментар

...в капана сиСашо е най-пресния случай - година и половина въртя, сука и накрая я взепък и не само той, сещам се за още двама :D

Коментар

:D Викаш вързан съм, да не се мятам много, че само затягам примката .Живи и здрави да сме и това ще стане, надявам се да е скоро. :D

Коментар

Абе тя остаря вече тая кола, скоро ще я сменят, по-добре събирайте за следващата направо, или пък за Делта или Джулиета (е, не на тези пари, разбира се)...

Коментар

мда...и жулиетка мн радва окото и сърцето, ма тя па е още по-недостъпна, бахти надутата .

Коментар

Не е надута, просто си е малко по-високо ниво като качество, то си се вижда, вътре особено Иначе на живо не е толкова впечатляваща според мен, поне не и стандартната...Делтата е по-красива

Коментар

lyubohar написа:
                                Не е надута, просто си е малко по-високо ниво като качество, то си се вижда, вътре особено Иначе на живо не е толкова впечатляваща според мен, поне не и стандартната...Делтата е по-красива
                                надута имах в предвид, че цената не и е малка, поне за мойте възможности та затва я нарекох надута.Не съм я виждал на живо, ма ми харесва и на снимка... :D .Делта съм мяркал само от разстояние...достатъчно, че и в нея да се влюби човек :D

Коментар

Working...
                                X