4300
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
4300. На снимките обаче не изглежда 100% реалистично: в действителност кеснонът е доста по-бял и фабричните габарити изглеждат много жълти, докато на снимките са почти с еднакъв цвят. В същото време LED светлините пък са прекалено сини. Лично аз мисля да опитам с някои от габаритите на Филипс/Осрам, които се водят "бели". Надявам се те да са най-близо до истината.
Коментар
-
не съм на процент, просто не съм плащал колата :D иначе цената наистина е много добраПримо 120 с джанти идва около 27 500 - 28 000който може да прежали малко по-висок разход и данък - това е колата...в интерес на истината от време на време говоря с дилъра заради пустия Мултиеъри тъй като все още няма инфо за него, все намаля цената на бензиновите Спортно и нещо слабо се продаватза три месеца са продали само един, но пък и цената беше 33 000
Коментар
-
lyubohar написа:Не е надута, просто си е малко по-високо ниво като качество, то си се вижда, вътре особено Иначе на живо не е толкова впечатляваща според мен, поне не и стандартната...Делтата е по-красива
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар