Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И мен ме дразниха габаритите, сложих диоди, но компютърът отчете грешка. Махнах ги, сложих Осрам Cool Blue. Светят си жълто, може би една идея по-бяло от фабричните. Вече свикнах и не ме дразни.
    Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

lyubohar написа:
      Точно за такива говорим, ако ги има готови и качествени няма да е играчка - въпрос на смяна на една крушка.
      Ако наистина не е много играчка (т.е. не като на Стилото ), цокълът е същият и искаш, може да пробваме (имам у мен) ето такива:При мен, на Стилото, чекът минава нормално и не отчита изгоряла лампа.
      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Ако на bravo_2626 не му се занимава, аз съм фен да пробвам - мен едва ли някога ще спрат да ме дразнят габаритите Иначе настроих ксеноните на височина и разликата е колосална...Много съм доволен, не очаквах чак такъв ефект. Нямам търпение да ги тествам на извънградско...

Коментар

Ако при теб станат и не дават грешка и аз ще си сложа. А колко К ти е ксенона?
          Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

4300

Коментар

оказа се, че в книжката има грешкастава въпрос за свещитетам пише, че атмосферния и малкото турбо са с DCPR7E-N-10обаче и 120 и 150 са с иридиевите - IKR9F8които естествено са доста по-скъпи - около 120 леватака че имайте едно на ум където и да ходите на прегледа на 30 000 кмако е в АИ - колко ще ви изпържата ако е на друго място - да не сложат грешните свещи
              2015 Renault Megane Expression GT
              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Моята книжка е второто издание и няма грешка-за мен иридиеви

Bravo 1.4T-jet 120 Primo red106
                Brava1.4SX

Коментар

А какъв е интервала за смяна на иридиевите свещи, според книгата?

Коментар

30 000

Коментар

Покрай празниците понавъртях малко километри извънградско, над 80% магистрала с 4 човека и пълен багажник и ми даде 7.3 на 100 при доста стабилно каране На отиване към Стара Загора се движих в интервала 130-140 с редки моменти до към 160, но на връщане от Стара Загора до Пазарджик 160 ми беше долната граница На отиване с нормалното каране ми даде разход по компютър 7.6 и не бях особено очарован в интерес на истината, на връщане с юркането по магистралата май беше към 8.6, но реалните 7.3 на бензиностанцията ми изглеждат доста резонни.Над 130-40 ми става една идея по шумна като че ли, но тук може би роля играят и зимните гуми, които май са същите като на Любо - Nokian WR G2. Ако той има впечатление за шума при по високи скорост да сподели

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Честно казано не съм карал с висока скорост откак съм със зимните гуми. Не съм забелязвал да са особено шумни, но пък и моята версия поначало е умишлено по-ръмжаща и може би просто не чувам гумите. Но гумите са страхотни, имам страхотно сцепление и на няколко пъти към Боровец удържаха колата с доста прилична скорост по завоите.Иначе аз правя 7 на извънградско, можеш и по-добре ако се стараеш

Коментар

неговата още е нова и не се е разработила :D

Коментар

Ама си бърз де... :DСофия - Самоков вече два пъти го взимам на сняг и аз също съм доволен. На първия сняг си правих малко експерименти из стръмните улички на Симеоново и издрапах до доста високо. На слизане на няколко пъти обаче не можах да спра през 2 кръстовища, като единия път колата се спускаше без газ на първа.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Вчера с колегата Pecho тествахме LED габаритите...Не става номерът, вади грешка. Все пак пускам няколко снимки да видите как изглежда с LED габарити, в случай, че се интересувате (благодарско на Пешо за фотографската услуга)
                              Прикачени файлове

Коментар

Колко К ти е ксенона?

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Working...
                                X