И мен ме дразниха габаритите, сложих диоди, но компютърът отчете грешка. Махнах ги, сложих Осрам Cool Blue. Светят си жълто, може би една идея по-бяло от фабричните. Вече свикнах и не ме дразни.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
lyubohar написа:Точно за такива говорим, ако ги има готови и качествени няма да е играчка - въпрос на смяна на една крушка.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
оказа се, че в книжката има грешкастава въпрос за свещитетам пише, че атмосферния и малкото турбо са с DCPR7E-N-10обаче и 120 и 150 са с иридиевите - IKR9F8които естествено са доста по-скъпи - около 120 леватака че имайте едно на ум където и да ходите на прегледа на 30 000 кмако е в АИ - колко ще ви изпържата ако е на друго място - да не сложат грешните свещи
Коментар
-
Покрай празниците понавъртях малко километри извънградско, над 80% магистрала с 4 човека и пълен багажник и ми даде 7.3 на 100 при доста стабилно каране На отиване към Стара Загора се движих в интервала 130-140 с редки моменти до към 160, но на връщане от Стара Загора до Пазарджик 160 ми беше долната граница На отиване с нормалното каране ми даде разход по компютър 7.6 и не бях особено очарован в интерес на истината, на връщане с юркането по магистралата май беше към 8.6, но реалните 7.3 на бензиностанцията ми изглеждат доста резонни.Над 130-40 ми става една идея по шумна като че ли, но тук може би роля играят и зимните гуми, които май са същите като на Любо - Nokian WR G2. Ако той има впечатление за шума при по високи скорост да сподели
Коментар
-
Честно казано не съм карал с висока скорост откак съм със зимните гуми. Не съм забелязвал да са особено шумни, но пък и моята версия поначало е умишлено по-ръмжаща и може би просто не чувам гумите. Но гумите са страхотни, имам страхотно сцепление и на няколко пъти към Боровец удържаха колата с доста прилична скорост по завоите.Иначе аз правя 7 на извънградско, можеш и по-добре ако се стараеш
Коментар
-
Ама си бърз де... :DСофия - Самоков вече два пъти го взимам на сняг и аз също съм доволен. На първия сняг си правих малко експерименти из стръмните улички на Симеоново и издрапах до доста високо. На слизане на няколко пъти обаче не можах да спра през 2 кръстовища, като единия път колата се спускаше без газ на първа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар