книгата във форума е 2-рото изданиев третото се появява това, което реално се случва в нашите озвучителни системиактуалното издание е 4, но и там е същотос две думи - няма начин, така остава :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
http://www.youtube.com/watch?v=8E16ZH_FYqoЛюбо да каже тавана дали е боядисан или е стъкленна мен ми прилича на боя
Коментар
-
Сложих ксеноните днес. Излезе ми майка си и баща си, още съм в траур... Първо, купих най-скъпите (all in one моделите не стават при нас официално, потвърдиха го и в сервиза) - Premium HID от HID Bulgaria - 229 лева. После ме пратиха на някакъв сервиз, който уж бил техен, обаче ми струваше 55 лева, а не 30, както пишеше на сайта.На всичкото отгоре и двете ми крушки на Осрам буквално се разпаднаха при свалянето - и не е по вина на момчето, което работеше. Много странна работа - светеха си идеално дотогава. Сваляме крушката и вътре телчицата на парчета - направо се беше разпаднала. И това и на двете крушки...Според мен е нещо от студа, знам ли...Но още 35 лева назад Иначе тепърва ще гледам как светят. По-сини са, отколкото се надявах. Ще трябва да сменям и габарити, които са мега жълти сега....
Коментар
-
lyubohar написа:Сложих ксеноните днес. Излезе ми майка си и баща си, още съм в траур... Първо, купих най-скъпите (all in one моделите не стават при нас официално, потвърдиха го и в сервиза) - Premium HID от HID Bulgaria - 229 лева. После ме пратиха на някакъв сервиз, който уж бил техен, обаче ми струваше 55 лева, а не 30, както пишеше на сайта.На всичкото отгоре и двете ми крушки на Осрам буквално се разпаднаха при свалянето - и не е по вина на момчето, което работеше. Много странна работа - светеха си идеално дотогава. Сваляме крушката и вътре телчицата на парчета - направо се беше разпаднала. И това и на двете крушки...Според мен е нещо от студа, знам ли...Но още 35 лева назад Иначе тепърва ще гледам как светят. По-сини са, отколкото се надявах. Ще трябва да сменям и габарити, които са мега жълти сега....
Коментар
-
Тurbodieselcomby написа:Я кажете дали са еднакви чистачките на Браво и 500?Снощи са откраднали малката предна.
Коментар
-
Sev написа:lyubohar написа:Сложих ксеноните днес. Излезе ми майка си и баща си, още съм в траур... Първо, купих най-скъпите (all in one моделите не стават при нас официално, потвърдиха го и в сервиза) - Premium HID от HID Bulgaria - 229 лева. После ме пратиха на някакъв сервиз, който уж бил техен, обаче ми струваше 55 лева, а не 30, както пишеше на сайта.На всичкото отгоре и двете ми крушки на Осрам буквално се разпаднаха при свалянето - и не е по вина на момчето, което работеше. Много странна работа - светеха си идеално дотогава. Сваляме крушката и вътре телчицата на парчета - направо се беше разпаднала. И това и на двете крушки...Според мен е нещо от студа, знам ли...Но още 35 лева назад Иначе тепърва ще гледам как светят. По-сини са, отколкото се надявах. Ще трябва да сменям и габарити, които са мега жълти сега....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар