Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

книгата във форума е 2-рото изданиев третото се появява това, което реално се случва в нашите озвучителни системиактуалното издание е 4, но и там е същотос две думи - няма начин, така остава :D
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

В мойта кола от копчетата на волана се прехвърлят само запаметените станции Тоест, прехвърляХА се

Коментар

Kuku написа:
        В мойта кола от копчетата на волана се прехвърлят само запаметените станции Тоест, прехвърляХА се
        Кики, да не ги изкорми бре???
        BMW E90 320D
        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=8E16ZH_FYqoЛюбо да каже тавана дали е боядисан или е стъкленна мен ми прилича на боя

Коментар

Не прилича на моя покрив...Не е прекъснат по средата, така че според мен е боя...Или нов вид skydome.

Коментар

Сложих ксеноните днес. Излезе ми майка си и баща си, още съм в траур... Първо, купих най-скъпите (all in one моделите не стават при нас официално, потвърдиха го и в сервиза) - Premium HID от HID Bulgaria - 229 лева. После ме пратиха на някакъв сервиз, който уж бил техен, обаче ми струваше 55 лева, а не 30, както пишеше на сайта.На всичкото отгоре и двете ми крушки на Осрам буквално се разпаднаха при свалянето - и не е по вина на момчето, което работеше. Много странна работа - светеха си идеално дотогава. Сваляме крушката и вътре телчицата на парчета - направо се беше разпаднала. И това и на двете крушки...Според мен е нещо от студа, знам ли...Но още 35 лева назад Иначе тепърва ще гледам как светят. По-сини са, отколкото се надявах. Ще трябва да сменям и габарити, които са мега жълти сега....

Коментар

Я кажете дали са еднакви чистачките на Браво и 500?Снощи са откраднали малката предна.
                F31 BMW 320d

Коментар

lyubohar написа:
                  Сложих ксеноните днес. Излезе ми майка си и баща си, още съм в траур... Първо, купих най-скъпите (all in one моделите не стават при нас официално, потвърдиха го и в сервиза) - Premium HID от HID Bulgaria - 229 лева. После ме пратиха на някакъв сервиз, който уж бил техен, обаче ми струваше 55 лева, а не 30, както пишеше на сайта.На всичкото отгоре и двете ми крушки на Осрам буквално се разпаднаха при свалянето - и не е по вина на момчето, което работеше. Много странна работа - светеха си идеално дотогава. Сваляме крушката и вътре телчицата на парчета - направо се беше разпаднала. И това и на двете крушки...Според мен е нещо от студа, знам ли...Но още 35 лева назад Иначе тепърва ще гледам как светят. По-сини са, отколкото се надявах. Ще трябва да сменям и габарити, които са мега жълти сега....
                  сам си избра скъпите :D вечер синеят, но ако ги сравниш с фабрични ще видиш че са същите...а и жълтия габарит помага...мини през стенда в гаража за настройка, че при монтажа най-вероятно са мръднали

Коментар

blagun написа:
                    Kuku написа:
                    Кики, да не ги изкорми бре???
                    Не, точно обратното - само те останаха от оригиналното стерео

Коментар

Тurbodieselcomby написа:
                      Я кажете дали са еднакви чистачките на Браво и 500?Снощи са откраднали малката предна.
                      най-вероятно закрепването е различносъщото важи и за дължинатас такова закрепване ще намериш само в АИестествено може да сложиш и друг чешит, но трябва да смениш и двете за да са еднакви

Коментар

Sev написа:
                        lyubohar написа:
                        сам си избра скъпите :D вечер синеят, но ако ги сравниш с фабрични ще видиш че са същите...а и жълтия габарит помага...мини през стенда в гаража за настройка, че при монтажа най-вероятно са мръднали
                        Факт, аз тия 200 кинта за ксеноните ги бях прежалил, ама другите неща ми дойдоха отгоре Да, ще трябва нова настройка, аз и сега ги виждам, че не са добре на височина.Какво имаш предвид под габаритът помага?

Коментар

ами жълтее и подсилва впечатлението за синьо

Коментар

А да, това да...Ще го сменя при първа възможност, не знам дали вече има читави варианти с LED крушки...Трябва да се проучи...

Коментар

има ги всякакви, но обикновено са боклуципо принцип ти трябва със съпротивление, иначе ще имаш индикация за изгоряла крушка на таблотоаз не бих се занимавал

Коментар

Точно за такива говорим, ако ги има готови и качествени няма да е играчка - въпрос на смяна на една крушка.

Коментар

Working...
                                X