има мотор 1,8 - само за тамно не е турбо, а май този от Стило :D 130 к.с. и познатия 1,4 Т-Джет 150
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ха сега де! Видях колата разбира се, но чак сега разбирам, че си бил ти В тъмното колата ми се стори светло синя и заради ксенона реших, че е bravo_2626, но пък номера му не ми се стори същия и реших, че е някой непознат. След като те задминах и ми светна с фаровете (ей бога ми, още ми излизат светлинки като си затвоя очите, ебати дългите, ебати чудото ) реших, че все пак е бил той и няколко секунди след премигването, след като зрението ми се оправи и успях да намеря бутона за аварийките ги пуснах, ама явно и ти не си видял
Коментар
-
Алуминиеви лепенки за капачки за джанти са. Купих ги от ebay, но пичът се оказа българин. Явно сам ги прави - не са с най-великото качество не света, но за джанти са идеални, а и за 10 лева са добри. Залепих ги върху оригиналните капачки на джантите. Наложи се да се изпилят малко, защото бяха с 2-3 мм. по-голям диаметър, но заспаха. Само не съм сигурен дали не "светят" прекалено много за тези тъмни джанти...Може да взема да ги боядисам черни. Иначе болтовете са с черни пластмасови капачки, а по един на всяка джанта е пръснат със спрей, защото е секретен и капачките за болтове не стават.
Коментар
-
Благодаря за инфото. И аз трябва да правя нещо подобно, моите капачки са в окаяно състояние и за момента карам без тях, но това с лепенките е добра идея.Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар