Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Спорт едишъна с какви дискове е ? 284мм ли ?
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

според каталозите бензиновия спорт е 284спортната печка е 281
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Ясно, дали са същите апаратите като на Стило
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Е, Веноид, не е задължително, но е общоприета практика.Иначе ти може да си избирал различна компания и за това да са те оставяли сам да действаш, примерно.... варианти много

Коментар

Така де, това исках да кажа - вариантите са много и единствено питащия може да отговори на въпроса в конкретния случай .
            Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
            Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
            Ex: Marea 2.4 JTD 2000
            Ex: Brava 1.6 1997
            Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

обикновено те се занимават, защото от това печелят допълнително

Коментар

Поръчах си секретни болтове с изместен конус оттук: http://www.etebg.com/autospares/index.htmlАко случайно на някого му трябват, да знаете, че имат, и продават на дребно (пращат с куриер и наложен платеж). Ще видим какво ще ми изпратят, надявам се всичко да е наред. Цената е височка - 30 лева - но пък такива болтове няма никъде.

Коментар

Браво клубът е много слабо представен в дарителската кампанияhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=63996

Коментар

Стоеше ми в todo списъка за този месец, готово...

Коментар

Днес ми пристигнаха раздвижените секретни болтове. Страхотно обслужване от тази фирма - http://www.etebg.com/ - пратиха ги по куриер по-рано от обещаното, в удобна кутийка са си, изглеждат като истински Сега остава и да паснат Ще слагам зимните гуми тази седмица и ще постна снимки, само исках да споделя положителните си впечатления (дотук) от тази фирма.

Коментар

lyubohar написа:
                        само исках да споделя положителните си впечатления (дотук) от тази фирма.
                        Фирмата е добра и би трябвало да нямаш проблеми . Тук си ги правят . Дори в най-лъскавия магазин за тунинг за скъпи коли при нас пак от там вземат болтове . Приятелите ми , които карат с такива раздвижени са доволни .
                        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Sev написа:
                          някой навит да направим една поръчка за масло от немския ebay?
                          никой с Браво не се отзовано аз поръчахза мен и едно Гранде Пунто най-високия low-saps клас на Арал - 3 литра за 45 леваедно Стило пък ще се глези с пълна синтетика Mobil1 - 5 литра за малко над 70 лева :D

Коментар

Сложих зимните джанти - 350 лева тотал за болтове, втулки, прахово и монтаж Ще постна снимки тия дни, само да боядисам капачките и да измисля нещо за белеещите се болтове

Коментар

младежите със Спорт...пък и не само тезамисляли сте се за смяна на пружините и подобряване на комфорта и поведението ?става въпрос за Eibach Pro Kit , който много хора погрешно определят като спортентози модел не е със спортни характеристикиоказа се че цената е доста приемлива - 370 лева, което с монтажа означава около 450
                              Прикачени файлове

Коментар

Да, аз даже съм си ги сложил в списъка за купуване - точно този модел Хвалят ги много в британския форум, там половината хора са с такива.Само ме притеснява височината отпред, доколкото знам става още по-ниска колата, а това за Спорт е много вече...

Коментар

Working...
                                X