Съмнявам се....А каква е връзката с ремонтирането на колата в официален сервиз сега?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз не съм много сигурен, но мисля, че самата боя няма гаранция, а лаковото покритие има гаранция през първите 3 години и то ако не е имало интервенции по детайла.Въпроса ми беше, какво значение има, че сега си ремонтираш колата в официален сервиз, за каското след 3-4-5 години, когато парите няма да достигат за ремонт?
Коментар
-
На пазара (в определени държави) се появи Chrome Edition на Nuova Bravo. Моделът има хромирани огледала, дръжки на вратите, предна решетка и рамка на основата на прозорците. Оборудването е Dynamic, като са добавени задни ел. стъкла, преден хладилен подлакътник и система Blue&Me. Освен това е включен спортен пакет (прагове и спойлер) и 17 цолови джанти.Двигателите с които се предлага Chrome Edition са:- T-Jet 120- MultiAir 140- M-Jet 105- M-Jet 120Всички покриват норми Евро 5....джантите не са новиводят се аксесоар - по ценова листа 1600 лева :D в нета се намират за около 1000
Коментар
-
някой навит да направим една поръчка за масло от немския ebay?става въпрос за бензинова колана добра цена се намират две масла , отговарящи на спецификациите:едното е най-високият клас на Castrol - EDGE RS - цена с доставката около 60 лева за 3 литра (тук 3 литра са между 100 и 120 лева)другото отново е Castrol, но в опаковка на BMW, води се BMW Long Life 04 - около 50 лева за 3 литра с доставкататова на BMW би трябвало да същото като EDGE, защото Castrol нямат друго масло с такива характеристикитрябва да сме двама или трима, за да падне доставката
Коментар
-
Sev написа:някой навит да направим една поръчка за масло от немския ebay?става въпрос за бензинова колана добра цена се намират две масла , отговарящи на спецификациите:едното е най-високият клас на Castrol - EDGE RS - цена с доставката около 60 лева за 3 литра (тук 3 литра са между 100 и 120 лева)другото отново е Castrol, но в опаковка на BMW, води се BMW Long Life 04 - около 50 лева за 3 литра с доставкататова на BMW би трябвало да същото като EDGE, защото Castrol нямат друго масло с такива характеристикитрябва да сме двама или трима, за да падне доставкатаBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Понеже след месец колата ми ще стане на една година и е лизингова,някой може ли да ме светне относно подновяването на каското и гражданската:аз ли трябва да ходя при застрахователя или банката ще я свърши тая работа и аз трябва само да и преведа парите
Bravo 1.4T-jet 120 Primo red106
Brava1.4SX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар