Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съмнявам се....А каква е връзката с ремонтирането на колата в официален сервиз сега?

Коментар

не ти разбрах много въпроса :D нали боята има някаква гаранция и затова застрахователите първите 3 години дават право на официален сервизпри някои други като БулИнс този срок е по-голямно официалните сервизи много ги скубят, и затова те "препоръчват" доверените си сервизи :D
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Аз не съм много сигурен, но мисля, че самата боя няма гаранция, а лаковото покритие има гаранция през първите 3 години и то ако не е имало интервенции по детайла.Въпроса ми беше, какво значение има, че сега си ремонтираш колата в официален сервиз, за каското след 3-4-5 години, когато парите няма да достигат за ремонт?

Коментар

не си ме разбрал, за боя не ходя в АИ :D

Коментар

Bravo Chromo Edition Джантите много ме кефят !
            Прикачени файлове
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Мда, нов чешит са тези джанти, и аз им се изкефих

Коментар

На пазара (в определени държави) се появи Chrome Edition на Nuova Bravo. Моделът има хромирани огледала, дръжки на вратите, предна решетка и рамка на основата на прозорците. Оборудването е Dynamic, като са добавени задни ел. стъкла, преден хладилен подлакътник и система Blue&Me. Освен това е включен спортен пакет (прагове и спойлер) и 17 цолови джанти.Двигателите с които се предлага Chrome Edition са:- T-Jet 120- MultiAir 140- M-Jet 105- M-Jet 120Всички покриват норми Евро 5....джантите не са новиводят се аксесоар - по ценова листа 1600 лева :D в нета се намират за около 1000

Коментар

Много ’немско’ с тая лъскавиня

Коментар

някой навит да направим една поръчка за масло от немския ebay?става въпрос за бензинова колана добра цена се намират две масла , отговарящи на спецификациите:едното е най-високият клас на Castrol - EDGE RS - цена с доставката около 60 лева за 3 литра (тук 3 литра са между 100 и 120 лева)другото отново е Castrol, но в опаковка на BMW, води се BMW Long Life 04 - около 50 лева за 3 литра с доставкататова на BMW би трябвало да същото като EDGE, защото Castrol нямат друго масло с такива характеристикитрябва да сме двама или трима, за да падне доставката

Коментар

Sev написа:
                      някой навит да направим една поръчка за масло от немския ebay?става въпрос за бензинова колана добра цена се намират две масла , отговарящи на спецификациите:едното е най-високият клас на Castrol - EDGE RS - цена с доставката около 60 лева за 3 литра (тук 3 литра са между 100 и 120 лева)другото отново е Castrol, но в опаковка на BMW, води се BMW Long Life 04 - около 50 лева за 3 литра с доставкататова на BMW би трябвало да същото като EDGE, защото Castrol нямат друго масло с такива характеристикитрябва да сме двама или трима, за да падне доставката
                      Аз съм за BMW Long life 5W-30 или 0W40 Long life ли е?
                      BMW E90 320D
                      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Принципно и двете ги водят Long-life :D.
                        Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

0-40 е маслотоотговаря на стандарт BMW LL04за E90 трябват 5.5 литратъкмо може да поръчаме 9 и да излезе сметката

Коментар

Понеже след месец колата ми ще стане на една година и е лизингова,някой може ли да ме светне относно подновяването на каското и гражданската:аз ли трябва да ходя при застрахователя или банката ще я свърши тая работа и аз трябва само да и преведа парите

Bravo 1.4T-jet 120 Primo red106
                            Brava1.4SX

Коментар

Ти само ще преведеш парите - лизинга ще направи всичко предварително, няколко дни преди изтичането, а после ще ти изпратят и оригиналните документи за Г.О. и каско.Само ще трябва да минеш оглед по каско и ти подновяват полицата

Коментар

Не е задължително - при моя лизинг аз се занимавах със застраховките, лизингодателя плащаше само данъците и ми пращаше фактурата.
                                Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
                                Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
                                Ex: Marea 2.4 JTD 2000
                                Ex: Brava 1.6 1997
                                Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

Working...
                                X