Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

не е само товаако стане ПТП и я "тотализират"...просто не ми се мисли, особено при лизингова кола...иначе подкрепям външния сервиз с две ръце - това е стъпка напредне само АИ са така, примерно Шкода и те ползват външенно боядисването там е на ниво, дано и при АИ се получат нещата защото в тази област нещата куцаха
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Спокойно, хората ги градят тия отношения с клиенти от 100 години, а ние само от 20. За от 20 години сме си супер, а и видимо се учат, макар у бавно. Разходете се в Молдова или Украйна ако не вярвате колко всъщност сме напред спрямо повечето страни от нашата си групичка.

Коментар

един от мениджърите в АИ беше запознат с това как се издават автомобилите - мръсниимам уверението, че вече за това е информиран шефа на сервиза и се надяваме че няма да се повторииначе поне в стария сервиз винаги миеха колите, наистина тук може би още донареждат нещата и случая е единиченне трябва да им ги спестяваме тези нещав АИ са ми казвали че трябва да има обратна връзка - като сме недоволни от нещо да търсим контакт с отговорните хора

Коментар

Sev написа:
          не трябва да им ги спестяваме тези нещав АИ са ми казвали че трябва да има обратна връзка - като сме недоволни от нещо да търсим контакт с отговорните хора
          Така е, съгласен съм, но днес нямах време да се карам с приемчика по щетите за това, защото се занимаваха с проблема със свистенето над 110-120км/ч доста дълго време и защото не искам да си тровя нервите са разправии, с които най-вероятно нищо няма да постигна. Само малки компании с малки амбиции могат да си поверят боядисването на външен сервиз. Защо ли? Ми защото контрола пада, каквито и договорки да имат, онзи сервиз не е пряко контролиран от АИ, хората които работят там също. Не се знае какво се случва. Да виждаш крайния резултат, но целия престой на колата не е ясен. Транспортирането и ниския контрол са недостатък. Съмнявам се че и такъв сервиз може да си позволи скъпа техника както могат АИ. Абе винаги е по добре всичко да е на едно място и нещата да са ясни.
          Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

за мен е по-добре специализиран сервиз отколкото плахите им опити да боядисватзадната ми броня е свидетел - абсолютно аматьорско изпълнениедругия вариант е просто временно да е такова положениетовремето ще покажеиначе Еуратек и Мото-Пфое ползват тези http://vetekbg.com/

Коментар

Момчета, вие продължавате да си правите експерименти.... Взимайте си парите от каското и си правете колите в проверени сервизи.Официалните сервизи ги използвайте САМО и ЕДИНСТВЕНО за отстраняване на гаранционни проблеми - НИЩО ДРУГО!

Коментар

и все пак се оказа че сервизът е на АИпросто се намира на различно място, което е странноиначе и аз вече не ползвам бояджийските услуги на АИ

Коментар

Изглежда аз съм единствения доволен от бояджиите. Служебните коли са получавали разни дребни щети, винаги всичко е било тип-топ. Може би късмет, не знам. Факт е обаче, че последния случай беше когато Ауто Италия имаха още договор с Булинс, т.е преди повече от 1година, ако не и две.От друга страна ми скъсаха нервите с диагностика/електричарска работа. Така и не се разбра какво му е прецаканото на сервото на едно Гранде Пунто 1.4. Накрая намерих връзка и ми пратиха оригинално от Италия за много по-ниска цена от тук. Сега пък нещо се мотаят да го сменят и съм в процес на търсене на друг сервиз. Уж намерих някакъв, ще видим.

Коментар

Kuku написа:
                    Момчета, вие продължавате да си правите експерименти.... Взимайте си парите от каското и си правете колите в проверени сервизи.Официалните сервизи ги използвайте САМО и ЕДИНСТВЕНО за отстраняване на гаранционни проблеми - НИЩО ДРУГО!
                    Не е само до тва където искам, а къде могат да ти направят щетата БЕЗКАСОВО. Ако имаш налични пари да даваш пък после да ти ги възстановяват Ок, ама като нямам... Плюс това безкасовото винаги е по удобно.Сев, мерси за полезното инфо и линкове, които даваш. Сервиза изглежда добре наистина поне по сайта, но ми е ужасно далече, тва е на майната си
                    Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Нямаш нито една банкова сметка, по която да ти платят щетата?По-удобно ли ти е безкасовото, като не си доволен от ремонта?

Коментар

по експертна оценка е дървено, защото плащат малко - колкото да си покриеш ремонтав случая човек като има право на официален сервиз е най-добре по фактурино за този начин трябва първо да си платиш и после да си чакаш парите

Коментар

Добре де, само на мен ли ми плащат повече пари по експертна оценка?За челно стъкло, цяло ново дясно огледало, боя на задната броня, боя на задна дясна врата и гумена лайсна на вратата ми платиха (по памет) 830лв., а аз платих точно 755лв. за всичко, като бояджиите даже и ми полираха колата за зимата с някакви тефлонови пасти Въпроса тук не е за ’печалбата’ от каското, защото и в официален сервиз също няма печалба, обаче при работа с външен сервиз колата е направена както трябва, направена е бързо, направена е без нерви, без врътки, без малоумните условия на официалния сервиз..... а спокойствието НИ мисля да е по-ценно от всяка щета!

Коментар

и аз това казах - че парите стигат горе-долуно след като колите остареят те ни цакат, момента е докато колите ни са нови ние да ги цакамеако беше ги "изработил" по фактура щеше да вземеш много повече пари - в твоя случай само за боя около 600ако имаш право на оф. сервиз - отиваш в АИ и питаш кое колко ще струвапосле от сервиза ти пишат една фактурка за малко по-малко париза разликато от това което си платил им даваш някой лев за ДДС-то и така

Коментар

Е, аз това казах - не искам да правя врътки и да цакам някой - искам спокойно да си карам оправената кола.А и реално ние трудно можем да цакаме застрахователя....

Коментар

всеки сам си решавано след 1-2 години като колата мине 5 години и парите не стигат да не мърмориш :D

Коментар

Working...
                                X