не е само товаако стане ПТП и я "тотализират"...просто не ми се мисли, особено при лизингова кола...иначе подкрепям външния сервиз с две ръце - това е стъпка напредне само АИ са така, примерно Шкода и те ползват външенно боядисването там е на ниво, дано и при АИ се получат нещата защото в тази област нещата куцаха
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
един от мениджърите в АИ беше запознат с това как се издават автомобилите - мръсниимам уверението, че вече за това е информиран шефа на сервиза и се надяваме че няма да се повторииначе поне в стария сервиз винаги миеха колите, наистина тук може би още донареждат нещата и случая е единиченне трябва да им ги спестяваме тези нещав АИ са ми казвали че трябва да има обратна връзка - като сме недоволни от нещо да търсим контакт с отговорните хора
Коментар
-
Sev написа:не трябва да им ги спестяваме тези нещав АИ са ми казвали че трябва да има обратна връзка - като сме недоволни от нещо да търсим контакт с отговорните хораGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
за мен е по-добре специализиран сервиз отколкото плахите им опити да боядисватзадната ми броня е свидетел - абсолютно аматьорско изпълнениедругия вариант е просто временно да е такова положениетовремето ще покажеиначе Еуратек и Мото-Пфое ползват тези http://vetekbg.com/
Коментар
-
Изглежда аз съм единствения доволен от бояджиите. Служебните коли са получавали разни дребни щети, винаги всичко е било тип-топ. Може би късмет, не знам. Факт е обаче, че последния случай беше когато Ауто Италия имаха още договор с Булинс, т.е преди повече от 1година, ако не и две.От друга страна ми скъсаха нервите с диагностика/електричарска работа. Така и не се разбра какво му е прецаканото на сервото на едно Гранде Пунто 1.4. Накрая намерих връзка и ми пратиха оригинално от Италия за много по-ниска цена от тук. Сега пък нещо се мотаят да го сменят и съм в процес на търсене на друг сервиз. Уж намерих някакъв, ще видим.
Коментар
-
Kuku написа:Момчета, вие продължавате да си правите експерименти.... Взимайте си парите от каското и си правете колите в проверени сервизи.Официалните сервизи ги използвайте САМО и ЕДИНСТВЕНО за отстраняване на гаранционни проблеми - НИЩО ДРУГО!Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Добре де, само на мен ли ми плащат повече пари по експертна оценка?За челно стъкло, цяло ново дясно огледало, боя на задната броня, боя на задна дясна врата и гумена лайсна на вратата ми платиха (по памет) 830лв., а аз платих точно 755лв. за всичко, като бояджиите даже и ми полираха колата за зимата с някакви тефлонови пасти Въпроса тук не е за ’печалбата’ от каското, защото и в официален сервиз също няма печалба, обаче при работа с външен сервиз колата е направена както трябва, направена е бързо, направена е без нерви, без врътки, без малоумните условия на официалния сервиз..... а спокойствието НИ мисля да е по-ценно от всяка щета!
Коментар
-
и аз това казах - че парите стигат горе-долуно след като колите остареят те ни цакат, момента е докато колите ни са нови ние да ги цакамеако беше ги "изработил" по фактура щеше да вземеш много повече пари - в твоя случай само за боя около 600ако имаш право на оф. сервиз - отиваш в АИ и питаш кое колко ще струвапосле от сервиза ти пишат една фактурка за малко по-малко париза разликато от това което си платил им даваш някой лев за ДДС-то и така
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар