Някой има ли сериозни впечатления за това, кога се включва турбото на T Jet-итете? Със Сев си говорихме оня ден на тая тема и той мисли, че е към 2500, моите усещания (които са все още много далеч от меродавни) са за около 2000, дори една идея преди. Сега прочетох в британския форум за 3500, което ми се струва вече леко абсурдно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Турбината работи почти постоянно, но за да се усети трябва да минеш 2000 оборота и до 2500 в тоя диапазон почва да дърпа здраво. А разхода...доста жадна кола бих казал. При тва уж модерна работа, 1.4 с турбина,съчетание на мощност и икономичност...само на мощност. Тва за 3500 е пълна глупост, аз към 3500-4000 превключвам, просто няма нужда от повече.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Еми като я взех, под 12 не успях да падна по борд комп. Движеше се около 12.5, което в началото много ме шашна, а не съм я ръчкал много. И след като ходих до Пловдив и се върнах разхода беше паднал разбира се. Но покарах 100-200км в София и разхода все си седи на 10л., което вече е нормално. Не знам на какво се дължи. Тва всичко е градско. Извънградско не си спомням вече колко ми показа, но беше доста далеч от 5.8 (както го дават по каталог), по скоро беше между 7 и 9/100 и то със 120-130км/ч....А забравих да кажа, понеже си написал с ’този стил на каране’ колко ми харчи. Мне аз тва по горе го написах за турбината. Аз не превключвам на 3000-4000 по принцип. Превключвам на 2000-2500 и си карам кротко през по голямата част от времето. Ако я ръчкам 10 няма как да гори...Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Дам компа много ме съмнява и мен...показва много странни неща, но като гледам стрелката как върви стремглаво надолу ми става ясно. Тия 150 коня са жадни, искат да се хранятЗаради тоя разход нечовешки гледам да не я ръчкам много и си развалям кефа гледайки тъпия комп... ще сложа друго инфо да гледам и няма да му мисля.
Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Sev написа:тия спортове са пълни таратайкине стига че не са проходими, таблата им тракат, горят много, а и борда им не смята правилно :DДнес я взех от АИ, прага е сменен, както и са боядисани още 3 места. Не виждам разлика в цвета, но ми я върнаха супер мръсна и малко трудно да се прецени...значи такава мърлява работа само в България може да има. Аз им я карам чиста, след автомивка, те ми я връщат в егати състоянието, мръсна до тавана, оплискана, все едно през егати локвите е минала. Сега привечер ще я измия и ще я видя хубаво. Имат 2 големи автосалона-сервизи на Сливница и на Колумб и нямат тенекиджийски сервиз в тях! Щом днес един от ’майсторите’ ми каза ’ти ако знаеш къде ги карат...’ И тва ми било официален представител.П.С. Разхода по борд в момента ми е 10.0l/100
Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Sev написа:хааазначи в новия сервизен център нямат бояджии и полват външен сервизкоето е много добре, защото техните бояджии са леваци и то пълнино като е така - да я карат на репатракот какъв зор ще ми карат колата на собствен ходGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар