Някой има ли сериозни впечатления за това, кога се включва турбото на T Jet-итете? Със Сев си говорихме оня ден на тая тема и той мисли, че е към 2500, моите усещания (които са все още много далеч от меродавни) са за около 2000, дори една идея преди. Сега прочетох в британския форум за 3500, което ми се струва вече леко абсурдно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Турбината работи почти постоянно, но за да се усети трябва да минеш 2000 оборота и до 2500 в тоя диапазон почва да дърпа здраво. А разхода...доста жадна кола бих казал. При тва уж модерна работа, 1.4 с турбина,съчетание на мощност и икономичност...само на мощност. Тва за 3500 е пълна глупост, аз към 3500-4000 превключвам, просто няма нужда от повече.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Еми като я взех, под 12 не успях да падна по борд комп. Движеше се около 12.5, което в началото много ме шашна, а не съм я ръчкал много. И след като ходих до Пловдив и се върнах разхода беше паднал разбира се. Но покарах 100-200км в София и разхода все си седи на 10л., което вече е нормално. Не знам на какво се дължи. Тва всичко е градско. Извънградско не си спомням вече колко ми показа, но беше доста далеч от 5.8 (както го дават по каталог), по скоро беше между 7 и 9/100 и то със 120-130км/ч....А забравих да кажа, понеже си написал с ’този стил на каране’ колко ми харчи. Мне аз тва по горе го написах за турбината. Аз не превключвам на 3000-4000 по принцип. Превключвам на 2000-2500 и си карам кротко през по голямата част от времето. Ако я ръчкам 10 няма как да гори...Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Дам компа много ме съмнява и мен...показва много странни неща, но като гледам стрелката как върви стремглаво надолу ми става ясно. Тия 150 коня са жадни, искат да се хранят Заради тоя разход нечовешки гледам да не я ръчкам много и си развалям кефа гледайки тъпия комп... ще сложа друго инфо да гледам и няма да му мисля.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Sev написа:тия спортове са пълни таратайкине стига че не са проходими, таблата им тракат, горят много, а и борда им не смята правилно :DGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Sev написа:хааазначи в новия сервизен център нямат бояджии и полват външен сервизкоето е много добре, защото техните бояджии са леваци и то пълнино като е така - да я карат на репатракот какъв зор ще ми карат колата на собствен ходGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар