Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

уточнение по темата за перата за чистачки - става въпрос за оригиналните на Бошоказа се че няколко артикулни номера пасват1KO 955 4291KO 955 429 A1KO 955 429 B1KO 955 429 Cвсички стават - перата са еднакви; само капачките са различни; но това при Bravo няма значение, защото нито една от капачките не пасва...а и нашите капачки са за многократна употреба
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Nocturne) написа:
      няма ли да се справят по добре или не се знае?
      Знае се - няма Не че не могат, но според мен не си дават много зор. Свирни някой уикенд, когато ти се занимава, и ще ги настроим. Разлика наистина има, макар че от смяната на крушките усетих по-голяма.

Коментар

щото смени крушките след като беше настроил фаровете :D

Коментар

lyubohar написа:
          Nocturne) написа:
          няма ли да се справят по добре или не се знае?
          Знае се - няма Не че не могат, но според мен не си дават много зор. Свирни някой уикенд, когато ти се занимава, и ще ги настроим. Разлика наистина има, макар че от смяната на крушките усетих по-голяма.
          Добре, ще го направим някой уикенд, мерси предварително Няма как да не усетиш разлика с nightbreaker ) Жалко че повечето стари бангии са с мръсни, стари рефлектори, не настроени фарове, но разбира се със ксенон и ми писна да ме заслепяват, а вече всяка 2ра кола е така.
          Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Миналата седмица намерих това http://de.novitec.nl/webshop/fiat/bravo/ разглеждали ли сте го? Жалко че за Браво има доста малко неща..
            Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Днес си взех боядисаните джанти. Изглеждат супер - черен мат са. Така на пръв поглед са като фабрично боядисани. Другата седмица ще ги сложа и ще постна снимки...

Коментар

Днес сложих зимните гуми, заедно със зимните джанти . Повъртях малко из града и съм много доволен - возията е много по-добра. Гумите са Continental TS830, страшно меки, явно е от тях. Колата вече вози като служебното Пежо, което за мен е еталон за мека возия. Огледах и бояджийските изпълнения на Ауто Италия - справили са се много добре. Несветещата лампа на номера реши да светне в момента в който реших да се занимавам с нея - само пипнах пластмасовото тяло в което стои и тя светна.
                Прикачени файлове
                Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
                Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
                Ex: Marea 2.4 JTD 2000
                Ex: Brava 1.6 1997
                Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

Изпадна ми Браво Mjеt 120,набор 2007.Изкат му 12000лв и моето Стило.Купувано е оттук,на 95000км.Обаче е с 5ск. Ще се почудя до понеделник и може да скоча в тигана.
                  Octavia RS
                  Evo 10-служебната играчка.

Коментар

този мотор е така - 5 скорости, което не е проблемза мен обаче цената е високатова са грубо 8500 Евроако колата има сервизна история - преговаряй :D поне 1000 лева надолуако няма - повече

Коментар

И аз съм на мнение, че са му много

Коментар

Едно неприятно откритие - оригиналните лети джанти (16"), с които купих колата, всъщност са... турски. Като нищо ще се появят в раздел "продава" скоро .
                        Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
                        Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
                        Ex: Marea 2.4 JTD 2000
                        Ex: Brava 1.6 1997
                        Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

Sev написа:
                          този мотор е така - 5 скорости, което не е проблемза мен обаче цената е високатова са грубо 8500 Евроако колата има сервизна история - преговаряй :D поне 1000 лева надолуако няма - повече
                          Купено е чисто ново оттук.Не е проявило никакъв дефект.Правено му е само обслужване. Прави ми впечатление,че не върви повече от стоково Стило. Засега няма да бързам.Ще чакам да изпадне Браво с по-силния мотор.
                          Octavia RS
                          Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Venioid написа:
                            Едно неприятно откритие - оригиналните лети джанти (16"), с които купих колата, всъщност са... турски. Като нищо ще се появят в раздел "продава" скоро .
                            Това ще бъде НАЙ-голямата ти грешка! Моите оригинални 17-ки също са турски и с по-здрави джанти не съм карал никога

Коментар

Venioid написа:
                              купувам ги

Коментар

Red Storm написа:
                                Купено е чисто ново оттук.Не е проявило никакъв дефект.Правено му е само обслужване. Прави ми впечатление,че не върви повече от стоково Стило. Засега няма да бързам.Ще чакам да изпадне Браво с по-силния мотор.
                                нормално само 5 к.с. , а и евро нормите си казват думатам-джет 150 не чакай да ти изпаднеособено купен от тук - броят се на пръсти поради простата причина че се продаваше само в скъпите версии Емоушън и Спорт120 и мапване е добър вариант

Коментар

Working...
                                X