уточнение по темата за перата за чистачки - става въпрос за оригиналните на Бошоказа се че няколко артикулни номера пасват1KO 955 4291KO 955 429 A1KO 955 429 B1KO 955 429 Cвсички стават - перата са еднакви; само капачките са различни; но това при Bravo няма значение, защото нито една от капачките не пасва...а и нашите капачки са за многократна употреба
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
lyubohar написа:Nocturne) написа:няма ли да се справят по добре или не се знае?Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Миналата седмица намерих това http://de.novitec.nl/webshop/fiat/bravo/ разглеждали ли сте го? Жалко че за Браво има доста малко неща..Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Днес сложих зимните гуми, заедно със зимните джанти . Повъртях малко из града и съм много доволен - возията е много по-добра. Гумите са Continental TS830, страшно меки, явно е от тях. Колата вече вози като служебното Пежо, което за мен е еталон за мека возия. Огледах и бояджийските изпълнения на Ауто Италия - справили са се много добре. Несветещата лампа на номера реши да светне в момента в който реших да се занимавам с нея - само пипнах пластмасовото тяло в което стои и тя светна.Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Коментар
-
Едно неприятно откритие - оригиналните лети джанти (16"), с които купих колата, всъщност са... турски. Като нищо ще се появят в раздел "продава" скоро .Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Коментар
-
Sev написа:този мотор е така - 5 скорости, което не е проблемза мен обаче цената е високатова са грубо 8500 Евроако колата има сервизна история - преговаряй :D поне 1000 лева надолуако няма - повечеOctavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Red Storm написа:Купено е чисто ново оттук.Не е проявило никакъв дефект.Правено му е само обслужване. Прави ми впечатление,че не върви повече от стоково Стило. Засега няма да бързам.Ще чакам да изпадне Браво с по-силния мотор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар