Изрооод! Това е нечовешка кола, бееееее! Т’ва не става за каране, лелелеее! Само да си я сложиш във витрина, да я гледаш и да й се радваш, мамина златна, тя! Честито, Сашоооо! Кога ще почерпиш?
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
днес се повозих на фейслифта на Сашосветлите предни решетки стоят идеално на червенотомного добре изглеждакато возия не намерих разлика, явно промените в окачването са по-скоро слухове или са минималнииначе и на лифта фаровете идват ниско настроени, някъде около 2 пъти по-ниско от необходимото - но ги оправихме
Само да вметна, че имам идеално оразмерен подземен паркинг за тестване и настройване на новото Браво Под "оразмерен" имам предвид, че съм мерил и маркирал със спрей разстояние и позиция на колата, както и всички други точки, които са нужни, за да се мерят фарове на стената. Така че ако някой има желание да си настройва фаровете - да заповяда. (Само 10 лева на кола - какво му плащате?) Шегувам се...Само 5 лева. Пак се шегувам
Не, копчето е всъщност за сваляне на фаровете: когато колата ти е натоварена с тъщата и децата отзад и каците със зеле в багажника, да можеш да промениш ъгъла на фаровете в посока към пътя и да не сваляш самолети А настройката е с по два винта на всеки фар (хоризонтално и вертикално) и отвертката на колата. Sev беше поствал по-назад план-скица как точно се прави
Аа заеби, не ми се занимава с подобни неща или поне не сега в тоя студ :D Навсякъде по сервизите регулират, няма ли да се справят по добре или не се знае? Ей цяла седмица съм без кола и полудявам, сигурно чак другата ще си я взема. Оставил съм я на майната си около Сливница да и правят 3-4 неща по щети. Ще лепят и новия праг и бавно става. Сега искам само да я взема и да си я карам, да не се занимавам вече.
не става, на Любо в АИ уж ги настройваха - нищо не направихаповечето не могат да боравят с машинитеотиваш в Любо гаража и за 5 мин си готовнапълно си заслужава - осветяване се подобрява значително
Щом си заслужава и Любо вече знае как бих отишъл да Не мислех че разликата е голяма, но щом казваш че си струва трябва да го направя. Ще се уговорим нещо с колегата с нископродимата кола ))Пък занапред мисля да си взема едни хубави крушки Philips BlueVision, само че освен къси и габаритни ще ми трябват и други на халогените...че горе бели, долу жълти..
Коментар