Мда, примслясква си Отпред го чуваш, нали?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
днес се повозих на фейслифта на Сашосветлите предни решетки стоят идеално на червенотомного добре изглеждакато возия не намерих разлика, явно промените в окачването са по-скоро слухове или са минималнииначе и на лифта фаровете идват ниско настроени, някъде около 2 пъти по-ниско от необходимото - но ги оправихме
Коментар
-
Само да вметна, че имам идеално оразмерен подземен паркинг за тестване и настройване на новото Браво Под "оразмерен" имам предвид, че съм мерил и маркирал със спрей разстояние и позиция на колата, както и всички други точки, които са нужни, за да се мерят фарове на стената. Така че ако някой има желание да си настройва фаровете - да заповяда. (Само 10 лева на кола - какво му плащате?) Шегувам се...Само 5 лева. Пак се шегувам
Коментар
-
Не, копчето е всъщност за сваляне на фаровете: когато колата ти е натоварена с тъщата и децата отзад и каците със зеле в багажника, да можеш да промениш ъгъла на фаровете в посока към пътя и да не сваляш самолети А настройката е с по два винта на всеки фар (хоризонтално и вертикално) и отвертката на колата. Sev беше поствал по-назад план-скица как точно се прави
Коментар
-
Аа заеби, не ми се занимава с подобни неща или поне не сега в тоя студ :D Навсякъде по сервизите регулират, няма ли да се справят по добре или не се знае? Ей цяла седмица съм без кола и полудявам, сигурно чак другата ще си я взема. Оставил съм я на майната си около Сливница да и правят 3-4 неща по щети. Ще лепят и новия праг и бавно става. Сега искам само да я взема и да си я карам, да не се занимавам вече.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Щом си заслужава и Любо вече знае как бих отишъл да Не мислех че разликата е голяма, но щом казваш че си струва трябва да го направя. Ще се уговорим нещо с колегата с нископродимата кола ))Пък занапред мисля да си взема едни хубави крушки Philips BlueVision, само че освен къси и габаритни ще ми трябват и други на халогените...че горе бели, долу жълти..Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар