Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мда, примслясква си Отпред го чуваш, нали?

Коментар

Да, отпред и то основно (да не кажа само) при спящи полицаи

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

интереснопри мен го няма това нещоникога не съм го чувал
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

BolgAryan написа:
          Да, отпред и то основно (да не кажа само) при спящи полицаи
          Да, точно...Явно е при бабуни само, не и при дупки.

Коментар

Изрооод! Това е нечовешка кола, бееееее! Т’ва не става за каране, лелелеее! Само да си я сложиш във витрина, да я гледаш и да й се радваш, мамина златна, тя! Честито, Сашоооо! Кога ще почерпиш?
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

днес се повозих на фейслифта на Сашосветлите предни решетки стоят идеално на червенотомного добре изглеждакато возия не намерих разлика, явно промените в окачването са по-скоро слухове или са минималнииначе и на лифта фаровете идват ниско настроени, някъде около 2 пъти по-ниско от необходимото - но ги оправихме

Коментар

Само да вметна, че имам идеално оразмерен подземен паркинг за тестване и настройване на новото Браво Под "оразмерен" имам предвид, че съм мерил и маркирал със спрей разстояние и позиция на колата, както и всички други точки, които са нужни, за да се мерят фарове на стената. Така че ако някой има желание да си настройва фаровете - да заповяда. (Само 10 лева на кола - какво му плащате?) Шегувам се...Само 5 лева. Пак се шегувам

Коментар

ама е оразмерен за Спорта Спорта е по-нисък с 2 сантиметра :D

Коментар

Еми значи само за Спорт важи предложението. Кой ви е карал да си купувате високопроходимите версии

Коментар

Хаха високопроходими версии Как настройвате фаровете, само с копчето за височина или?
                      Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Не, копчето е всъщност за сваляне на фаровете: когато колата ти е натоварена с тъщата и децата отзад и каците със зеле в багажника, да можеш да промениш ъгъла на фаровете в посока към пътя и да не сваляш самолети А настройката е с по два винта на всеки фар (хоризонтално и вертикално) и отвертката на колата. Sev беше поствал по-назад план-скица как точно се прави

Коментар

Аа заеби, не ми се занимава с подобни неща или поне не сега в тоя студ :D Навсякъде по сервизите регулират, няма ли да се справят по добре или не се знае? Ей цяла седмица съм без кола и полудявам, сигурно чак другата ще си я взема. Оставил съм я на майната си около Сливница да и правят 3-4 неща по щети. Ще лепят и новия праг и бавно става. Сега искам само да я взема и да си я карам, да не се занимавам вече.

Коментар

не става, на Любо в АИ уж ги настройваха - нищо не направихаповечето не могат да боравят с машинитеотиваш в Любо гаража и за 5 мин си готовнапълно си заслужава - осветяване се подобрява значително

Коментар

Щом си заслужава и Любо вече знае как бих отишъл да Не мислех че разликата е голяма, но щом казваш че си струва трябва да го направя. Ще се уговорим нещо с колегата с нископродимата кола ))Пък занапред мисля да си взема едни хубави крушки Philips BlueVision, само че освен къси и габаритни ще ми трябват и други на халогените...че горе бели, долу жълти..

Коментар

сега фаровете ти светят на около 30 метраслед настойката ще светят на около 60

Коментар

Working...
                                X