Kuku написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
-
boyo написа:Това е Мазерати синьото обаче, предлага се само за Спорт оборудване. Нормалното синьо, което се предлага , е малко по-тъмно и под ъгъл има лек нюанс на лилавоFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Новото Браво и ABS
Моля, колегите с Браво2 да споделят как реагира автомобила при рязко натискане на педала на спирачката/усещат ли ABS-а/. Няколко пъти ми се е налагало да натискам по-рязко педала,но никакво "ритане" не усещам.При бившите ми автомобили това "ритане" дори ме дразнеше а при тоя-нищо.Дори ми се струва,че има занасяне при спиране.Bravo 1,4 T-Jet 120к.с.
Коментар
-
Хех, колко такива колеги мислиш има тук? Е, скоро ще има още един (живот и здраве), но засега едва ли ще получиш много отговори.И все пак по темата: моите впечатления от тестовото Браво Спорт 150 Tjet - като че ли си имаше леко "ритане"...Но това е по (вече) смътен спомен. Не ми се вярва да не сработва АБС обаче, нали Бравото е наблъскано с всички възможни съкращения, които съществуват. По-скоро може да е вече прекалено съвършена системата и затова да не се усеща "блъскане". Но пък чак и да занася...?
Коментар
-
Не знам колко е на грандето, но понеже тази тема живо ме вълнува, се порових доста и това е разстоянието...Колкото си е било на старото Браво/Брава. Хората от http://www.fiatforum.com/bravo/ даже са го тествали май - имаше една тема някъде...Иначе 4х100 си стават, но с раздвижени болтове, което не знам доколко е за препоръчване...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар