Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kuku написа:
    Пак ви казвам, не си купувайте стелки от там!Струват 160 или 190 пари, а при мариан са по 70лв. от Гърция - вижте ги първо, сигурен съм, че ще ви харесат
    То да ти кажа , няма да се учудя ако са същите стелки :P Понеже преди време до колкото си спомням , Мариян прати няколко комплекта стелки в АИ за мостра , а дали са харесали офертата му не знам Инъче както каза ти има всякакви варианти - може да се махне и плочката и надписите :D http://clubalfaromeo.com/forum/showt...?t=13525Ето как изглежда в синьо и червено :D
    Прикачени файлове
    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Това е Мазерати синьото обаче, предлага се само за Спорт оборудване. Нормалното синьо, което се предлага , е малко по-тъмно и под ъгъл има лек нюанс на лилаво
      Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

Maranello red (долното) също е само за Спорт...

Коментар

boyo написа:
          Това е Мазерати синьото обаче, предлага се само за Спорт оборудване. Нормалното синьо, което се предлага , е малко по-тъмно и под ъгъл има лек нюанс на лилаво
          Кое е мазерати?Та това е Браво.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Не бе, Мазерати си е, нещо бъркаш... Става дума за цвят с име "мазерати синьо"...

Коментар

Новото Браво и ABS

Моля, колегите с Браво2 да споделят как реагира автомобила при рязко натискане на педала на спирачката/усещат ли ABS-а/. Няколко пъти ми се е налагало да натискам по-рязко педала,но никакво "ритане" не усещам.При бившите ми автомобили това "ритане" дори ме дразнеше а при тоя-нищо.Дори ми се струва,че има занасяне при спиране.
              Bravo 1,4 T-Jet 120к.с.

Коментар

Хех, колко такива колеги мислиш има тук? Е, скоро ще има още един (живот и здраве), но засега едва ли ще получиш много отговори.И все пак по темата: моите впечатления от тестовото Браво Спорт 150 Tjet - като че ли си имаше леко "ритане"...Но това е по (вече) смътен спомен. Не ми се вярва да не сработва АБС обаче, нали Бравото е наблъскано с всички възможни съкращения, които съществуват. По-скоро може да е вече прекалено съвършена системата и затова да не се усеща "блъскане". Но пък чак и да занася...?

Коментар

На 500 се осеща лека вибрация, но не е така изразена (като ритане на педала) както на по старите коли (имал съм Вектра 2.0 ГТ ’89)Спри екстремно на пясък за тест!
                  F31 BMW 320d

Коментар

Между другото, за да няма неприятно изненадани - джантите на новото Браво са 4х98, а не 4х100, както пишеше по-назад в темата...

Коментар

Различно междуболтово разстояние от Гранде?

Коментар

Не знам колко е на грандето, но понеже тази тема живо ме вълнува, се порових доста и това е разстоянието...Колкото си е било на старото Браво/Брава. Хората от http://www.fiatforum.com/bravo/ даже са го тествали май - имаше една тема някъде...Иначе 4х100 си стават, но с раздвижени болтове, което не знам доколко е за препоръчване...

Коментар

странно! на 500 са 4х100
                          F31 BMW 320d

Коментар

Дано да се окажете прави...Защото 4х98 са pain in the ass за намиране. Но от две седмици ровя за джанти и от всичкото инфо, което съм изчел, излиза, че Бравото е 4х98...Фиат 500 е съвсем нова платформа доколкото знам, може би затова са били свободни да правят каквото си решат...

Коментар

4x98 са джантите
                              2015 Renault Megane Expression GT
                              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

На Линеата 4х98 мм. Миналата седмица и сложих нови лети джанти със зимни гуми.

Коментар

Working...
                                X