Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честито! Само радост да ти носи!
    Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
    Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
    Ex: Marea 2.4 JTD 2000
    Ex: Brava 1.6 1997
    Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

BolgAryan написа:
      Е, айде дойде и моя ред да пиша в тази тема като собственик на Браво... отново
      ми смени си колата в гаража де :D
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

BolgAryan написа:
        Е, айде дойде и моя ред да пиша в тази тема като собственик на Браво... отново След година и половина драми, полукапарирани коли, отказвания, навивания и прочие - най-накрая днес излязох от Ауто Италия с T Jet 120. Колата е Примо (Динамик), като ми дадоха право да добавя джанти като допълнително оборудване.Доста ми беше мъчно като си продадох старото Браво, но усещането, което изпитах днес си струваше.Впечатления от колата няма да споделям, защото ако го направя, то ще трябва да кажа, че се управлява много трудно, кара те да се оглеждаш навсякъде, става ту топло, ту студено, потиш се непрекъснато и паркираш около 10 минути на място за един ТИР Ето една снимка, която направих в бързината
        Красота е...Новата решетка много отива на по-тъмните цветове Като се освестиш от първоначалния разход сложи и едни по-големи джанти и ще грейне съвсем

Коментар

вчера си взех колата от козметични процедуриимах една драскотина на предния капак и две по-малки забележкиколата беше при един младеж, който ми го препоръча човек от форума - за което съм му благодаренколата изглежда отлично - няма разлика в цвят и подобни истории, които се случват в официалния сервизако някой има нужда - да свирка; цените са супер прилични; напълно се покриват от каското че остава и някой лев

Коментар

bravo_2626 написа:
            Колеги, от днес съм с ксенон! Страшно стои на лупите на Бравото. Само трябва да сменя жълтите габарити с такива с бяла светлина, че така не си пасват много. Nocturne), вчера се разминахме на Симеоновско шосе, свирнах ти, ама май не ме отрази
            Аа сори бате, наистина не съм забелязал. А по принцип нашите коли са по редки и отразявам всяко ново Браво. Кога е било през деня ли? Че същия ден точно на Симеоновско ме спряха КАТ за 73км/ч...ама ми се размина, но тва беше вече по тъмно. Винаги съм се чудел колко е ограничението там хем минавам почти всеки ден. Мислех че е 70км колкото на България, тоя вика че е 50км, а аз съм си пуснал на пета леко и се влача, не съм бързал ама хич. Иначе аз си мислех точно за теб bravo_2626 оня ден понеже видях едно металиково Браво в CCS ама сега виждам че номера ти е 6002, тва беше друго.
            Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

BolgAryan написа:
              Е, айде дойде и моя ред да пиша в тази тема като собственик на Браво... отново След година и половина драми, полукапарирани коли, отказвания, навивания и прочие - най-накрая днес излязох от Ауто Италия с T Jet 120. Колата е Примо (Динамик), като ми дадоха право да добавя джанти като допълнително оборудване.Доста ми беше мъчно като си продадох старото Браво, но усещането, което изпитах днес си струваше.Впечатления от колата няма да споделям, защото ако го направя, то ще трябва да кажа, че се управлява много трудно, кара те да се оглеждаш навсякъде, става ту топло, ту студено, потиш се непрекъснато и паркираш около 10 минути на място за един ТИР Ето една снимка, която направих в бързината
              Честито колега, колата изглежда много добре. Нов лак, блестиии супер Решетката на фейса не ми харесва каквото и да казвате, но фаровете са убийствени и супер че си я взел с лети джанти! Много приятни емоции в нея, зад волана, на задната седалка и т.н.

Коментар

Вчера бях на представянето на Джулиетата...Еми на картинки/видео е по-красива. Развалили са хубавия а-ла-8c-компетиционе дизайн на MiTo-то. Фаровете и стоповете са доста зле според мен. Иначе останалото е супер. Колата изглежда адски качествено. Както ми обясниха, целта е да се конкурира с BMW 1 и Ауди A3, а не с мегани, фокуси, браво и други такива евтинджоси И наистина - качеството на материалите вътре е видимо по-високо от на Браво. Макар че дизайнът на самото табло според мен да е по-грозен. Съответно и цените са с около 10к отгоре. На колата обаче се възлагат много надежди предвид, че е изцяло нова платформа, която е предвидена да се използва и за малък SUV от класа на X1 например. Така че нищо чудно да се появи и такава Алфа скоро Аз продължавам да смятам, че Ланча Делта е най-красивата италианка по улиците в момента...Може би само Брера я бие в моята класация.

Коментар

Nocturne) написа:
                  bravo_2626 написа:
                  )
                  Аа сори бате, наистина не съм забелязал. А по принцип нашите коли са по редки и отразявам всяко ново Браво. Кога е било през деня ли? Че същия ден точно на Симеоновско ме спряха КАТ за 73км/ч...ама ми се размина, но тва беше вече по тъмно. Винаги съм се чудел колко е ограничението там хем минавам почти всеки ден. Мислех че е 70км колкото на България, тоя вика че е 50км, а аз съм си пуснал на пета леко и се влача, не съм бързал ама хич. Иначе аз си мислех точно за теб bravo_2626 оня ден понеже видях едно металиково Браво в CCS ама сега виждам че номера ти е 6002, тва беше друго.
                  Някъде към 6 следобед да е било. Отивах към Ст. град. Ти бая беше лъснал колата.
                  Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

Днес си дадох новите лети джанти за прахово боядисване...130 лева ще ми струва. Ще видим какво ще направят, уж всички са много доволни. Да знаете, че нови джанти за тая кола са ГОЛЯМА МЪКА. Особено ако сте придирчиви към вид на джантата, цвят и т.н. С тия нашите ш***ни размери направо е ходене по мъките. Търся си джанти за зимните гуми от миналата година. Накрая си взех, но с много компромиси - на старо са (макар и супер запазени), не са с най-любимия ми дизайн и най-вече: мога да ги ползвам само с раздвижени болтове (от 98 на 100) и с втулки за централния отвор (тоест 100 лева отгоре само за тези чаркове). Такива като за нашите коли просто няма - нито нови, нито на старо. Е, нови има, но много рядко, на висока цена и шансът да ви харесат е минимален, понеже имат по 1-2 модела макс (и то само в най-големите магазини). Въобще...Защо трябва да е толкова трудно като може да е лесно? Италианска му работа...

Коментар

това е кола уникат - затова :D

Коментар

Е чак толкова уникат - няма нужда

Коментар

Така е тва с джантите явно е голям проблем като те слушам колко време си търсил. Но поне ние не можем да се оплачем с нашите фабрични, по хубави за тая кола няма и не ни се налага да търсим. Черни ли ще ги боядисваш?bravo_2626, аз пък идвах от Студентски, нали там живея Я кажи нещо за ксенона който си сложил, какъв е, колко пари, къде. По принцип аз не искам ксенон, така ми харесва, фаровете са хубави прожекторни, но само за информация за сега.

Коментар

Джантите наистина са проблем - търсих 15-ки за зимните гуми точно 6 месеца, едвам си намерих от Пловдив.
                            Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
                            Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
                            Ex: Marea 2.4 JTD 2000
                            Ex: Brava 1.6 1997
                            Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

Черен мат, да.Странно, че ти харесват фаровете...Според мен оригиналните са свещички. В града не личи, но като излезеш извънградско се усеща...Аз моите няколко пъти ги вдигах, настройвах - все ми бяха слаби. Накрая сложих едни Osram Nightbrakers и стана мнооого по-добре. Но пак не е като ксенон...

Коментар

Не съм карал още извънградско на тъмно, в града само. По-добри са от на старата ми кола, може би за това ми харесват. Все пак са си новички с лупи, а дългите са бая силни. Като включа къси,дълги и халогени осветява надалеч и настрани и много се вижда. На старата ми кола си бях купил Osram Cool Blue които са с 50% повишаване на светлината. За Nightbrakers знам че са +90% увеличаване на светлината, но изгаряли много бързо, тъй като по силната светлина е за сметка на живота. Знам че Philips Blue Vision са най-хубави, но са доста по скъпички от Osrama. При тях фаровете си стават с ксенон ефект и стават бели, нищо че името е ’’Blue’’. При Nightbraker отенъка е зелено жълт май, а CoolBlue-то са си бели също. Аз лично предпочитам едни по хубави крушки на оригиналните фарове, отколкото китайски ксенон. За жалост хубавите ксенони гонят 300-400лв. Като боядисаш джантите дръпни някоя снимка да видя какви си взел и как са станали При мен на дневен ред сега е затъмняване на стъклата с фолио 3M при J&J co, там вече много коли съм затъмнявал и съм доволен като цяло. След тва мисля за цялостно полиране и пастиране на боята, защото е в ужасно състояние. Ама тва ще е след нова година май като гледам финансите

Коментар

Working...
                                X