Няма нищо странно. И на мен ми се обадиха. Все пак Алфа се внася от Ауто Италия.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
В петък сложих зимните гуми с 16ките на Любо. Усещането с 205/55/16 много ми харесва както и с гумите които взех (Falken HS439 Eurowinter) Сега колата вози много меко, волана стана значително по лек (с 225 дебелина е доста тежък и неприятен за градско каране). Абе винаги съм се чудел не са ли се поизхвърлили Фиат с тия 225мм гуми за кола от тоя клас, все пак колата е само 1275кг и е клас C, а 150 коня не са чаак толкова много. Летните ми ще изкарат още един сезон и после смяна. Мисля че 215/45/17 ще са перфектни, дали ще има проблем с джантите ако го направя Чисто хипотетично питам за сега Btw купих си спрей за ’’Размразяване на стъкла’’ на Sonax, имаше една сутрин само за сега в която имаше лед и го пробвах. Леда падна веднага, само пускаш чистачките и стъклото е супер чисто, няма и следа от замръзване. Много е удобно наистина.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Това е спрея. Струва 5лв и нещо. Разбира се пробвах го на много тънък лед, като дойде зимата на по дебел лед ще се види по добре. Да, гумите наистина са яки с тая дебелина, но честно казано дебелите гуми освен за визия и за стабилност файда няма. А ние не сме такива състезатели чак. За всичко друго като разход на гориво и вървеж е по зле. По малко триене, по малко бензин, по малко шум и върви доволно. Иначе джантите нямаха никакви кривини, доволен съм от покупката. И не седи толкова зле, кефи ме ) На твоето Браво понеже е бяло и със скайдом може би простеят повече, но при мен е ок.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Да, точно това е спреят...Зле е човек, като падне големия сняг не върши никаква работа...Но може аз да не го ползвам правилно Относно гумите - абе не е само визия...Тръгва по-добре, спира по-добре...Но иначе си прав - може да се кара спокойно и с по-тесни.Радвам се, че си доволен от стоманените джанти. Ти можеш да сложиш и едни хубави тасове. На тъмен цвят ще стоят по-добре, на бяло бяха доста грозни. Но пък са по 70-80 лева таса...
Коментар
-
Ами не мисля да давам пари за тасове, май така ще я карам. Сигурен ли си че са по 70-80лв. таса?? аз мислех че са около 100лв 4те. Тва е безумна цена, никога няма да дам 200-300лв. за тасове.Спрея ще го видя как е като дойде зимата и ще пиша тогава за него.Да те питам..колегите които не са със спорт и нямат Суб отзад в багажника имат някаква мрежа нали? При мен няма никаква мрежа и аптечката само се търкаля отзад, няма дори 1 ниша! Абсолютно нищо не може да се застопори, гъби, козметики...за пръв път виждам толкова непрактично измислен багажник. А гледам мрежата е 185лв. като аксесоар, най-елементарна мрежа, което също като цена няма нужда от коментар... Ти мислил ли си за това нещо?Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Да вдигал съм го ofc, но правилно предположи да, при мен има 205/55/16 истинска резервна гума. Трябва да видя останало ли е място за нещо друго до нея щом викаш че там има отделение някакво Казаха че за служебните си коли ги поръчват с истински резервни гуми, за това и моята е така. Сега като ми каза колко струват тасовете значи съвсем се разубедих. Че приятелката ми ме навива за тасове понеже на нея и се вижда грозно, а аз и казвам че тва е излишно, напълно излишно. И така ми изглежда по техническа и няма да се притеснявам да спирам близо до тротоари за да не го счупя, няма да падат и да ги гоня по пътя и т.н.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Ами затова нямаш допълнително отделение за боклуци, защото при нашите версии са на мястото на гумата. Продават иначе ей такива: http://www.partsworld-uk.com/product...aspxМожеш да пробваш да си намериш от eBay...
Коментар
-
Днес си взех Бравото от сервиза - бях го оставил за боядисване на драскотини по задната броня. На пръв поглед са се справили много добре, уикенда ще го разглеждам по-подробно. Обаче като го запалих, изписа надпис че осветлението на номера не работи, та трябва да дебъгвам и там . Сигурно са забравили буксата, дреболия, която не успя да развали доброто ми настроение по повод днешния концерт на Скорпионс.Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Коментар
-
Е, айде дойде и моя ред да пиша в тази тема като собственик на Браво... отново След година и половина драми, полукапарирани коли, отказвания, навивания и прочие - най-накрая днес излязох от Ауто Италия с T Jet 120. Колата е Примо (Динамик), като ми дадоха право да добавя джанти като допълнително оборудване.Доста ми беше мъчно като си продадох старото Браво, но усещането, което изпитах днес си струваше.Впечатления от колата няма да споделям, защото ако го направя, то ще трябва да кажа, че се управлява много трудно, кара те да се оглеждаш навсякъде, става ту топло, ту студено, потиш се непрекъснато и паркираш около 10 минути на място за един ТИР Ето една снимка, която направих в бързината
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар