Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

до няколко дни очакваме първия фейслифт 2010 във форумакато стане официално - чакаме собственика да се похвали :D
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Направо да направим извънредна среща, за да дойде да се похвали... (тия новите фарове с каква отвертка се свалят?)

Коментар

lyubohar написа:
        ... (тия новите фарове с каква отвертка се свалят?)
        тази дето я дават с колата върши работа :D

Коментар

Sev написа:
          днес се зачетох за старт-стоп системите (нали при МА е серийно)мислех си че доста повече усилия са вложили и са променили принципа на работа някои от системите в колатаа то се оказа че е супер простокато е студено - не сработва, защото спира отоплениетокато е топло пак не сработва - за да не спре климатика...
          Е то излиза, че работи максимум 2 месеца в годината, ако се ориентираме по човешкото усещане за топло и студено
          BMW E90 320D
          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
          ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

сигурно не е толкова злеидеята беше, че не са измислили нещо революционноа са сложили 5 сензора и са приключили с "разработката"

Коментар

Колеги, стана по-студено и таблото ми се разтрака зверски То е на периоди при смяна на сезона и досега винаги се е самооправяло след като потрака известно време, но в момента точно е ужас...Иначе днес ще ходя до сервиза - имам едно прищракване на половината ход на съединителя и искам да го видят от какво е.

Коментар

Мен ми скърца нещо от тавана, някъде точно над мен и ужасно ме дразни..а съединителя ми като я взех скърцаше и е тежък, в АИ казаха че нищо му нямало..my ass
                Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Скърцането според мен си идва от педала, на мен спирачката ми скърцаше (педалът) и като се поразработи се оправи. Иначе нашие коли с това окачване са много предразположени към разтропване. Аз затова и няма да ги карам да го гледат, защото само ще ми издерат таблото и после пак ще се появи...За твърдия съединител - той нали ти е доказано за смяна?

Коментар

Еми не, не са казали че е за смяна, и в интерес на истината не е чак за смяна, може би е малко по износен но е рано на 42 000км както и да е карана. Мисля че проблема е просто в самия педал, не във феродото, просто хода на самия педал е тежък и скърца, все едно трябва просто да се смаже леко някъде ли де да знам...ама ония ’майстори’ в АИ уж говориха че имало някаква част от него която се ’смазва’ и ще я погледнат, но като си я взимах казаха че всичко било наред и нищо не са пипнали. Както и да е, тоя педал вече свикнах, но скърцането някъде от кората на тавана не мога да го преглътна както и един голям друг проблем. Като излезнах на магистрала и като кача над 120 и почва от пред пред стъклото нещо да свисти, смисъл вятъра буквално ’свири’ както се казва и то много силно и дразнещо. И съм карал бавно само щото тва е нетърпимо. Не знам от какво е това завихряне, трябва да си записвам час и с някой майстор от АИ да излезнем на магистралата да го чуе...междудругото на магистрала вятъра свисти от всякъде доста силно, уж е с доста аеродинамична форма но шума от вятъра и е в повече или е доста зле шумоизолирана. Пускам радио или mp3 то нищо не се чува..

Коментар

при нормална скорост (120) няма такова нещонякое уплътнеие - на врата или прозорец не е наред

Коментар

Иначе качих си Екодрайв системата, но чак после видях че то я слагаш, после с флашката пак я връщаш на компа и там е записало няколо пътувания и анализира стила ти и ти дава някакви съвети...абе глупости, щом 15% е максимума от разхода който можеш да свалиш въобще не мисля да се занимавам повече с тва. Любо, в ръководството си пише че със включен спорт бутон разхода се повишава и че се включва след 5сек. след натискането и тва трябвало да се има под предвид, въпреки че по скоро са 2-3сек по мое наблюдение.Само дето не намерих подгряването на огледалата...сега тия дни като валеше определено не се подгряваха и капките си седяха дълго след като спре да вали. А никъде няма копче мамка му, някой знае ли нещо по въпроса??

Коментар

нагревателя за задното стъкло пуска и огледалата

Коментар

На старото Браво ми отне 3 зими за да разбера, че съм имал отопление на огледалата...

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Определено ти свири някое уплътнение, в британския форум има доста мнения по темата - това си е фабричен дефект, особено на дясна врата.За Спорт бутона - мисля, че си пише 2 секунди в книжката, не 5. А относно разхода - зависи колко я ръчкаш. Ако караш кротко и със Спорт и без Спорт ще харчи еднакво.Иначе моята кола остана в сервиза - оказа се горна помпа на съединителя, която трябва да се смени. Първата ми повреда (не броим въображаемите) . Дано пипат леко и внимателно...А скърцането ми изчезна както и очаквах. При мен е по-силно от разликата в температурите, понеже колата спи в гараж. Но като поседи навън на открито малко и явно температурите се изравняват и уплътненията почват да пазят пак. В момента не скърца нищо.

Коментар

значи диагнозата ни е била правилна :D а имат ли налична помпа?

Коментар

Working...
                                X