@Kuku - аз пробивах купето за силов кабел, а 2 седмици по-късно, като окабелявах за темпомат, видях че имало гумен маншон без кабели, чакащ само мен.Т.е. не е лоша идея да си пуснеш тема, след време ще си в полза на някой
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
по темата за чистачкитевариантите за 3- оригинални в АИ - 84 лева комплекта- Bosch Aero Twin - има комплект, съвпадащ по размери - около 65 лева (в ebay е около 50 лева); комплекта се води A187S (600+450mm), артикулния номер е 3 397 007 187;- смяна на пера - потвърдено е че в момента има налични Bosch в Порше София Изток - 27 лева комплекта; в комплекта има резервни капачки за рамената, в случай че нещо се счупи при свалянето.
Коментар
-
Sev написа:по темата за чистачкитевариантите за 3- оригинални в АИ - 84 лева комплекта- Bosch Aero Twin - има комплект, съвпадащ по размери - около 65 лева (в ebay е около 50 лева); комплекта се води A187S (600+450mm), артикулния номер е 3 397 007 187;- смяна на пера - потвърдено е че в момента има налични Bosch в Порше София Изток - 27 лева комплекта; в комплекта има резервни капачки за рамената, в случай че нещо се счупи при свалянето.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Nocturne) написа:Момчета, понеже мисля зимата да карам на 16ки имам един въпрос. По принцип Бравото с 16ки се оборудва със стандартните 205/55/16, но искам зимата да го обуя в 205/60/16 защото Спорта е ужасно нисък. Дали ще има проблем с този размер на 16ка? Както знаете стандартно съм с 225/45/17. Питах на едно място за сега и ми казаха че няма проблем, но да си попитам и тук в Браво клуба )F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
И аз получих СМС, имам запазен час за понеделник (ще оправям драскотини по задната броня) и утре ще звъня да питам къде да карам колата.Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Коментар
-
Sev написа:сигурно сте получили смс-и, но все пак - за боя вече само в новия комплекс - този на Сливница...сигурно има причина, може би по-голям капацитет и подобнино според мен там е доста по-неудобно
Коментар
-
днес се зачетох за старт-стоп системите (нали при МА е серийно)мислех си че доста повече усилия са вложили и са променили принципа на работа някои от системите в колатаа то се оказа че е супер простокато е студено - не сработва, защото спира отоплениетокато е топло пак не сработва - за да не спре климатика...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар