Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

@Kuku - аз пробивах купето за силов кабел, а 2 седмици по-късно, като окабелявах за темпомат, видях че имало гумен маншон без кабели, чакащ само мен.Т.е. не е лоша идея да си пуснеш тема, след време ще си в полза на някой
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Поне тази грешка не направих - първо легнах отвътре и огледах всички възможни входове.Накрая пробих малка дупка отстрани на вече съществуващия маншон за инсталацията - така минава и алармата на колата.Ще направя снимки и ще пусна тема, но не знам кога точно ще стане.....

Коментар

по темата за чистачкитевариантите за 3- оригинални в АИ - 84 лева комплекта- Bosch Aero Twin - има комплект, съвпадащ по размери - около 65 лева (в ebay е около 50 лева); комплекта се води A187S (600+450mm), артикулния номер е 3 397 007 187;- смяна на пера - потвърдено е че в момента има налични Bosch в Порше София Изток - 27 лева комплекта; в комплекта има резервни капачки за рамената, в случай че нещо се счупи при свалянето.
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
          по темата за чистачкитевариантите за 3- оригинални в АИ - 84 лева комплекта- Bosch Aero Twin - има комплект, съвпадащ по размери - около 65 лева (в ebay е около 50 лева); комплекта се води A187S (600+450mm), артикулния номер е 3 397 007 187;- смяна на пера - потвърдено е че в момента има налични Bosch в Порше София Изток - 27 лева комплекта; в комплекта има резервни капачки за рамената, в случай че нещо се счупи при свалянето.
          Още нищо не съм направил с чистачките. В петък звънях цял ден на тия Голфаджии в Порше София Изток на отдел ’Резервни части’ номера който ми даде, но никой не ми вдигаше и не отидох. Други разходи ми се отвориха и за сега май няма да ги сменям. Ще карам с тези май зимата, да се изхабят съвсем и на пролет ще си взема нови. И мисля да са направо BOSCH Aerotwin. Както ти и казах преди имат си този модел точно за нашето Браво, само книжнина да има и ги зимам. Остава въпроса с задната чистачка, там може ли само перо да се смени, понеже си е с рамо нормална? Май Бош нямат за Браво такава цяла нова, а пък за цената нямам представа.
          Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

имат цяла задна - сменя се заедно с рамото - модел H 840 (артикулен номер 3 397 004 802)може да се смени и само перцето

Коментар

Nocturne) написа:
              Момчета, понеже мисля зимата да карам на 16ки имам един въпрос. По принцип Бравото с 16ки се оборудва със стандартните 205/55/16, но искам зимата да го обуя в 205/60/16 защото Спорта е ужасно нисък. Дали ще има проблем с този размер на 16ка? Както знаете стандартно съм с 225/45/17. Питах на едно място за сега и ми казаха че няма проблем, но да си попитам и тук в Браво клуба )
              http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=64445
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

сигурно сте получили смс-и, но все пак - за боя вече само в новия комплекс - този на Сливница...сигурно има причина, може би по-голям капацитет и подобнино според мен там е доста по-неудобно

Коментар

И аз получих СМС, имам запазен час за понеделник (ще оправям драскотини по задната броня) и утре ще звъня да питам къде да карам колата.
                  Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
                  Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
                  Ex: Marea 2.4 JTD 2000
                  Ex: Brava 1.6 1997
                  Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

аз вече не познавам нормален човек, който да си кара колата за боя в АИ :D...особено броня

Коментар

Колеги, взимайте си парите от каското и си ремонтирайте колите при доказани майстори! Печалбата е гарантирана

Коментар

Sev написа:
                        сигурно сте получили смс-и, но все пак - за боя вече само в новия комплекс - този на Сливница...сигурно има причина, може би по-голям капацитет и подобнино според мен там е доста по-неудобно
                        предположенията се оказа правилни - увеличен е капацитетаколите ще излизат по-бързомакар че и сега се спряват в рамките на 3 дниможе би от момента на заявката до влизането на колата в сервиз времето ще е по-малко...на старото място сервизат остава - всичко без бояджийските историив новия се прави абсолютно всичко

Коментар

А от кога в новия сервиз се прави абсолютно всичко, защото преди един месец НЕ правеха диагностика

Коментар

все пак е минал цял месец :D

Коментар

Току що звъннах, понеделник ще карам колата в новия сервиз.
                              Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
                              Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
                              Ex: Marea 2.4 JTD 2000
                              Ex: Brava 1.6 1997
                              Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

днес се зачетох за старт-стоп системите (нали при МА е серийно)мислех си че доста повече усилия са вложили и са променили принципа на работа някои от системите в колатаа то се оказа че е супер простокато е студено - не сработва, защото спира отоплениетокато е топло пак не сработва - за да не спре климатика...

Коментар

Working...
                                X