OFF: Аз пък мисля, че ’Mazda’ от доста време не е японския автомобил, за който го мислят всички, а си е чисто преоблечен (скъп) ’Ford’.... каквото е и ’Volvo’ Не, че са лоши автомобили, дори напротив, но просто неса това, за което ги представят всъщност.Единствените защитници на японското качество, според мен са ’Subaru’!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
по ред на номерата - не мисля че има проблем с боятаколата си я мия сам (защото по мивките са леваци, а и химията изобщо не ми харесва) и не съм забелязал да се драска лесно или лющиестествено при черното от некадърно миене веднага се получава т.нар паяжиназа прозорците - не зависи от аларматафункцията идва от самия автомобил и даже е описан в книжката...освен това АИ слагат на всички еднаква аларма, която даже е оригинален аксесоар
Коментар
-
Момци, с четка САМО джантите - нищо друго по колата Перете гъбата след всяко миене и НЕ ползвайте безконтактно или Меглио - нищо, че вършат страхотна работа, таковат-таковата на лака!Подсушавате само с гюдерия и евентуално силиконово перо за едрата вода, а стъклата не ги търкайте с вестници, че мастилото пуска без да го виждате с просто око.
Коментар
-
Kuku написа:Момци, с четка САМО джантите - нищо друго по колата Перете гъбата след всяко миене и НЕ ползвайте безконтактно или Меглио - нищо, че вършат страхотна работа, таковат-таковата на лака!Подсушавате само с гюдерия и евентуално силиконово перо за едрата вода, а стъклата не ги търкайте с вестници, че мастилото пуска без да го виждате с просто око.
Коментар
-
Sev написа:на мивките на самообслужванекато си нося гъба , шампоан и гюдерия за подсушаване...знам че с четка може би е по-добре, но внимавам първоначално да сваля едрата мръсотия
Коментар
-
Kuku написа:OFF: Аз пък мисля, че ’Mazda’ от доста време не е японския автомобил, за който го мислят всички, а си е чисто преоблечен (скъп) ’Ford’.... каквото е и ’Volvo’ Не, че са лоши автомобили, дори напротив, но просто неса това, за което ги представят всъщност.Единствените защитници на японското качество, според мен са ’Subaru’!
Bravo 1.4T-jet 120 Primo red106
Brava1.4SX
Коментар
-
yuliyancho написа:Kuku написа:OFF: Аз пък мисля, че ’Mazda’ от доста време не е японския автомобил, за който го мислят всички, а си е чисто преоблечен (скъп) ’Ford’.... каквото е и ’Volvo’ Не, че са лоши автомобили, дори напротив, но просто неса това, за което ги представят всъщност.Единствените защитници на японското качество, според мен са ’Subaru’!Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Nocturne) написа:Ще използвам и да ви попитам понеже стана въпрос за миене, знаете ли дали миенето с тези Еко препарати на растителна основа което е без вода влияе зле на боята? Значи в CCS има такава автомивка и в Baumax, момчетата чистят с едни меки кърпи и препарати които приличат на тези с които се пръскат цветя. Чистят наистина добре и е безводно, което е добре за колата от гледна точка на това че не няма вода която да влиза навсякъде буквално както при пароструйката.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар