Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ако може и за мен някой стикер
    Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

Губиш грижи, ще ти дам излишните си два Иначе жалко за времето...Няма да можем да лъснем колите както си му е ред Дано се пооправи до неделя...

Коментар

Sev написа:
        маранело червено има и на динамик :D даже тук имаме такова - на Юли...неговото е Примо де, ама това си е динамикдокато синьото вече е друго нещо
        Абсолютно вярно :D

Bravo 1.4T-jet 120 Primo red106
        Brava1.4SX

Коментар

yuliyancho написа:
          Sev написа:
          маранело червено има и на динамик :D даже тук имаме такова - на Юли...неговото е Примо де, ама това си е динамикдокато синьото вече е друго нещо
          Абсолютно вярно :D
          И Маранело Ред и Мазерати Блу може да са Динамик. От АИ поръчват по много бройки с еднакво оборудване и така италианците им правят компромис за цвета, защото тези 2 са доплащат повечко, но в техния случай НЕ се доплащат. Може да си купите на една цена и обикновен металик, и 2та ’спорт цвята’. В това съм сигурен понеже аз щях да си купувам нова кола по принцип. И щях да взема Динамик 1.4 със 120к.с. и ми го казаха. Само че ми предложиха Браво фейслифт, което въобще не ми хареса. Има 3 главни промени в него за които се сещам. Предни фарове без оранжев мигач, предна решетка в някакво ужасно сиво и интериор също в едно ужасно светло сиво. Новите фарове са страхотни, но като се качих в фейса и видях таблото....ужас. И предната решетка са я насрали с тва сиво, почти на никой цвят не седи добре. Казах си, айде решетката ще си я боядисам черна, но тва табло какво ще го правя... И като видях Спорта каква красота е салона реших да го взема макар и да не е нова кола. И да ви кажа честно 150те коня са последното нещо за което мислех. Просто визията на спорта, интериора и USB то в музикалната система най-много натежаха.
          Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Каква е разликата в таблото?

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
              Каква е разликата в таблото?
              Прикачени файлове
              2015 Renault Megane Expression GT
              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

lyubohar написа:
                Иначе да ползвам снимката - и при вас ли едното огледало се прибира повече от другото? Гледам и на колегата дясното е много по-плътно до вратата в прибрано положение, в сравнение с лявото...При мен също е така, даже го считах за дефект...
                Някой?

Коментар

lyubohar написа:
                  lyubohar написа:
                  Иначе да ползвам снимката - и при вас ли едното огледало се прибира повече от другото? Гледам и на колегата дясното е много по-плътно до вратата в прибрано положение, в сравнение с лявото...При мен също е така, даже го считах за дефект...
                  Някой?
                  Не съм забелязал да има разлика, ще погледна. Но веднага забелязах че тия ел. прибиращи се огледала са много аматьорски направени. Звука който издават като се прибират е ужасен и най-лошото е че могат да се прибират само когато колата работи или на контакт. Това е особено неудобно, би трябвало 10 сек поне след като загасиш колата, да може да става, или да става директно от ключа. Баща ми има Mitsubishi Outlander и при него като заключиш с дистанционното на ключа и след това задържиш Lock те са затварят, а когато отиваш към колата отваряш с Unlock и движейки се към колата задържаш unlock и те се отварят. Така няма примерно да ми се налага да ги затварям отвътре и после като искам да слезна да не мога да видя идва ли кола и да почна да се въртя вътре като гламав щото някой може да ми отнесе вратата с ръката ако не го видя. А как да го видя като огледалата са затворени..Иначе за гумите беше прав Любо, меки са били, така са ми я дали. Сега са на 2.3 колкото пише по книжка и стана доста твърдо за нашите пътища. Мисля да ги карам на 2.1/2.2 макс занапред.

Коментар

тук със задържане на компечата на ключа се отварят и заварят прозорцитеиначе е можело да се добави функция в бордовия компютър - примерно да се прибират/отварят заедно със заключването/отключването на колата...ама това е фиат, не е аутлендър :D
                    2015 Renault Megane Expression GT
                    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Абе айде бе, Outlander...Mitsubishi е най-дървената японска марка в момента, въобще не ми ги хвалете. Нямат нищо общо моделите отпреди 20 г...Казвам го със съжаление, защото съм имал Митсубиши и беше страхотно. Обаче новите са пълна скръб...Новият Лансър вътре е като сглобен от Лего, а моторите му изобщо не съответстват с агресивната визия (не говорим за Ево, разбира се)...От японските само Мазда, Субару и Хонда стават за нещо, останалите са пълна ширпотреба...Но да не се отклоняваме Лично на мен ми е по-удобно да си отварям/затварям огледалата сам и само когато искам. По принцип не ги прибирам когато имам коли от двете си страни, защото предпочитам като маневрират да се равняват по огледалата ми, а не по ламарината на колата. Огледала се сменят лесно, ожулена ламарина - не. Затварям ги само при успоредно паркиране на някоя улица, за да не ми ги отнасят движещи се коли и пешеходци. Случва се достатъчно рядко, за да не ме натоварва...Не се е случвало да забравя да ги отворя преди да тръгна.

Коментар

Не ме разбирайте погрешно, мен моето Браво Спорт ми харесва с пъти повече от Outlandera просто отбелязвам без никакви пристрастия фактите. Мога много да говоря за други коли освен Фиат, имал съм досег с доста от тъй наречените коли за ширпотреба. Значи Любо го каза много точно и аз ще го потвърдя: от японските марки само Honda, Mazda и Subaru в момента са истински японски коли с прословутото японско качество като добавям към тях и Daihatsu, но те разбира се правят мини автомобили и не са разпространени освен при СОТаджийте. Тойота горките разчитаха на качество, за да им се купуват грозните коли, а вече и това нямат. Митсубиши и Тойота не са това което бяха. Нашия Outlander е с двигател на VW дори и е старото поколение помпа-дюза, да не ви разправям как трака, особено докато е студен. Много шумен двигател, с доста осезаема турбо дупка. Боята ужасна-с пръст да я пипнеш остава драскотина, мокетите ужасни, тва няма чистене. Набиват се боклуци които после и след автомивка никой не може да махне. На седалките стърчат конци от шевовете, дори коланите от търкането в дрехите на возещите се, почнаха да се разрифчват.

Коментар

Аз на Sev реагирах, иначе за боята - и при нас май не е най-доброто качество...Поне така чувам от колегите с тъмни коли, аз не мога да разбера, при мен драскотини не личат

Коментар

Функция комфорт би могло да Ви добави някой алармаджия (правил съм такава с Авител на Авенсис).Типично вдига стъклата и свива огледалата!А за боята вече ми се обели предния капак и малко от предните калници (станаха на бели точки), ама ми ги оправиха гаранционно!Уж основата отдолу вероятно не била добра!
                            F31 BMW 320d

Коментар

Тurbodieselcomby написа:
                              Функция комфорт би могло да Ви добави някой алармаджия (правил съм такава с Авител на Авенсис).Типично вдига стъклата и свива огледалата!
                              Мда точно, комфрот модул както при БМВ. При тях като екстра има комфорт модул на фабричната аларма и копчетата на ключа затварят и отварят 4те ел стъкла със задържане. Да не говорим вече че правят и други милион щуротии които са фабрични и стават с различно задържане. Аз при моята пробвах-нищо не се случва Sev, дори стъклата. Сигурен ли си че става?

Коментар

Да, става си...Стъклата се вдигат и свалят. Това според мен няма общо с колата, а е част от алармата...

Коментар

Working...
                                X