Ако може и за мен някой стикер
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
yuliyancho написа:Sev написа:маранело червено има и на динамик :D даже тук имаме такова - на Юли...неговото е Примо де, ама това си е динамикдокато синьото вече е друго нещоGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
lyubohar написа:lyubohar написа:Иначе да ползвам снимката - и при вас ли едното огледало се прибира повече от другото? Гледам и на колегата дясното е много по-плътно до вратата в прибрано положение, в сравнение с лявото...При мен също е така, даже го считах за дефект...Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Абе айде бе, Outlander...Mitsubishi е най-дървената японска марка в момента, въобще не ми ги хвалете. Нямат нищо общо моделите отпреди 20 г...Казвам го със съжаление, защото съм имал Митсубиши и беше страхотно. Обаче новите са пълна скръб...Новият Лансър вътре е като сглобен от Лего, а моторите му изобщо не съответстват с агресивната визия (не говорим за Ево, разбира се)...От японските само Мазда, Субару и Хонда стават за нещо, останалите са пълна ширпотреба...Но да не се отклоняваме Лично на мен ми е по-удобно да си отварям/затварям огледалата сам и само когато искам. По принцип не ги прибирам когато имам коли от двете си страни, защото предпочитам като маневрират да се равняват по огледалата ми, а не по ламарината на колата. Огледала се сменят лесно, ожулена ламарина - не. Затварям ги само при успоредно паркиране на някоя улица, за да не ми ги отнасят движещи се коли и пешеходци. Случва се достатъчно рядко, за да не ме натоварва...Не се е случвало да забравя да ги отворя преди да тръгна.
Коментар
-
Не ме разбирайте погрешно, мен моето Браво Спорт ми харесва с пъти повече от Outlandera просто отбелязвам без никакви пристрастия фактите. Мога много да говоря за други коли освен Фиат, имал съм досег с доста от тъй наречените коли за ширпотреба. Значи Любо го каза много точно и аз ще го потвърдя: от японските марки само Honda, Mazda и Subaru в момента са истински японски коли с прословутото японско качество като добавям към тях и Daihatsu, но те разбира се правят мини автомобили и не са разпространени освен при СОТаджийте. Тойота горките разчитаха на качество, за да им се купуват грозните коли, а вече и това нямат. Митсубиши и Тойота не са това което бяха. Нашия Outlander е с двигател на VW дори и е старото поколение помпа-дюза, да не ви разправям как трака, особено докато е студен. Много шумен двигател, с доста осезаема турбо дупка. Боята ужасна-с пръст да я пипнеш остава драскотина, мокетите ужасни, тва няма чистене. Набиват се боклуци които после и след автомивка никой не може да махне. На седалките стърчат конци от шевовете, дори коланите от търкането в дрехите на возещите се, почнаха да се разрифчват.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Функция комфорт би могло да Ви добави някой алармаджия (правил съм такава с Авител на Авенсис).Типично вдига стъклата и свива огледалата!А за боята вече ми се обели предния капак и малко от предните калници (станаха на бели точки), ама ми ги оправиха гаранционно!Уж основата отдолу вероятно не била добра!F31 BMW 320d
Коментар
-
Тurbodieselcomby написа:Функция комфорт би могло да Ви добави някой алармаджия (правил съм такава с Авител на Авенсис).Типично вдига стъклата и свива огледалата!Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар