Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

boyo написа:
    Предполагам от Уникредит ще взимаш, мислиш ли , че ги интересува при кой си застрахован?
    О да, мисля...

Коментар

Колега, горещо ти препоръчвам да нямаш взимане-даване с лизинговата компания на Уникредит! Бъди сигурен, че ще намерят начин да ти скъсат нервите за неща, за които предварително дори не можеш да се сетиш, ако ще да си най-изрядния платец в Галактиката. Ако има друг вариант, избери него! :D
      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Винаги има, не съм решил още, вероятно няма да е Уникредит. Но така или иначе ако смяташ, че има някаква особена разлика между различните лизингови компании и условията им 10х все пак за съвета, ще го имам предвид.

Коментар

lyubohar написа:
          Абе то аз се бях навил, ама сега като ги гледам тия стелки...Сори, ама изглеждат ужасно цигански За какво трябва да има два надписа? И то един до друг под ъгъл...Единият табела, другият - бродиран. Цветовете няма да ги коментирам, предоплагам има опция да си избереш сам цвят независимо от колата...Иначе на АИ наистина са 160 кинта, не бих ги дал. Предполагам в ebay ще се намерят на половината цена...
          Ти сам можеш да избираш дали да има бродиран надпис "FIAT", дали да има само метална плочка "FIAT", какъв цвят да са стелките, какъв цвят да е канта, каква да е гумената подложка.... виж ги първо!На мойта кола мога да ти ги покажа по всяко време, ако пожелаеш - черни, с черен кант и метална плочка

Коментар

За лизинга си направи конкурс между повечето банки! Ще се изненадаш какви големи разлики се получават!
            F31 BMW 320d

Коментар

Да, веднага щом я поръчаме другата седмица ги почвам. АИ дават едни стандартни бланки с данните за лизинга и с тях обхождаш колкото искаш лизингови компании.

Коментар

lyubohar написа:
                Винаги има, не съм решил още, вероятно няма да е Уникредит. Но така или иначе ако смяташ, че има някаква особена разлика между различните лизингови компании и условията им 10х все пак за съвета, ще го имам предвид.
                Моето лично мнение е, че лихвата далеч не е най-важното. Дали ще платиш няколко лева повече или по-малко е далеч по-маловажно от това дали ще те нервират, ядосват и прочие през тези 3-4 години (или за колкото съответно ти е лизинга). Точно по тази причина бих взел лизинг само от някоя от големите банки, по възможност не-българска Не казвам Уникредит, има и други такива. Най-малкото нещо е стабилност - не искаш лизингодателя ти да фалира след три месеца и да си иска парите, нали? Също - служителите да знаят какво правят и като им зададеш въпрос да знаят отговора. Да не се мотаят, а за всяко нещо да ти казват ясни и конкретни срокове, които да се спазват. И така нататък. На базата на това бих направил избора си аз, а не дали ГПР при единия е 9.9, а при другия 10.1 А относно застрахователя - никой лизингодател няма да ти откаже да се застраховаш при Булстрад (отново не правя реклама, а давам пример само на застраховател, който ми е признавал фабрична ФИАТ аларма). Удобството при Уника е по-малко административни разправии - само си закарваш колата в сервиза и това е. Иначе при Уника застраховката е малко по-скъпа от повечето други места.
                Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

10xВижте на какво попаднах: http://www.rri.se/popup/performanceg...84Според това релният въртящ момент на Tjet150 е +19% отколкото е по книжка. Лично аз съм склонен да повярвам, защото като го карах ми се струваха малко тия 206Nm...

Коментар

а какво ще кажеш за +35 коня и + 50 Nm след remap :D
                    2015 Renault Megane Expression GT
                    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Само тук, само сега, срещу 500лв.

Коментар

нещо такова :D

Коментар

Да, да, знам, че ги докарват до 185 конете и +50 въртящ...Само че не е само от ремап доколкото съм чел (може и да греша) ами ремап + филтър + изпускателна.Но все пак е гот, че ФИАТ не са загръгляли нагоре както всички останали, а са честни в данните си, даже се подценяват

Коментар

само от ремапhttp://www.angeltuning.co.uk/pdfs/carmake/Petrol12.pdf

Коментар

boyo написа:
                              ...Моето лично мнение е, че лихвата далеч не е най-важното. Дали ще платиш няколко лева повече или по-малко е далеч по-маловажно от това дали ще те нервират, ядосват и прочие през тези 3-4 години...
                              Колега, явно и ти си патил! Напълно подкрепян написаното от теб! Именно затова горещо препоръчах да не се занимава с Булбанк/Уникредит лизинг. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
                              ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Не, не съм им бил клиент,така че не знам, говоря по принцип даже на банката съм клиент и съм много доволенНо има банки, които като видя техен офис и минавам на другия тротоар
                                Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

Working...
                                X