boyo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колега, горещо ти препоръчвам да нямаш взимане-даване с лизинговата компания на Уникредит! Бъди сигурен, че ще намерят начин да ти скъсат нервите за неща, за които предварително дори не можеш да се сетиш, ако ще да си най-изрядния платец в Галактиката. Ако има друг вариант, избери него! :Dex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
lyubohar написа:Абе то аз се бях навил, ама сега като ги гледам тия стелки...Сори, ама изглеждат ужасно цигански За какво трябва да има два надписа? И то един до друг под ъгъл...Единият табела, другият - бродиран. Цветовете няма да ги коментирам, предоплагам има опция да си избереш сам цвят независимо от колата...Иначе на АИ наистина са 160 кинта, не бих ги дал. Предполагам в ebay ще се намерят на половината цена...
Коментар
-
lyubohar написа:Винаги има, не съм решил още, вероятно няма да е Уникредит. Но така или иначе ако смяташ, че има някаква особена разлика между различните лизингови компании и условията им 10х все пак за съвета, ще го имам предвид.Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
-
10xВижте на какво попаднах: http://www.rri.se/popup/performanceg...84Според това релният въртящ момент на Tjet150 е +19% отколкото е по книжка. Лично аз съм склонен да повярвам, защото като го карах ми се струваха малко тия 206Nm...
Коментар
-
boyo написа:...Моето лично мнение е, че лихвата далеч не е най-важното. Дали ще платиш няколко лева повече или по-малко е далеч по-маловажно от това дали ще те нервират, ядосват и прочие през тези 3-4 години...ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар