Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абе и моята стара кола имаше "компютър"...Да, същият е колкото Правец 16 е същият като Mac Air...

Коментар

не е толкова сложно :D имаш 3-4 датчика и компютъри според стойностите от датчиците компютъра регулира 1-2 нещаи аз мисля че оборотите не трябва да мърдат...или по-точно не трябва да се колебаятако падат - нормално, но да се колебаят - не...въпросът е защо всички коли са така
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

А да попитам дали сте минавали за обновяване на софтуера или бъга още не са го оправили
        lyubohar написа:
        Абе и моята стара кола имаше "компютър"...Да, същият е колкото Правец 16 е същият като Mac Air...
        Само да не се окаже, че моя компютър е с по-бърз процесор от твоя
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

ти за война ли говориш :D не съм чувал да са викали някой в АИ за подмяна на софт...а дали има по-нов е вече друг въпросако ти имаш такова инфо...

Коментар

Днес заредих звяра догоре и на бележката пишеше че съм заредил 53.46 л. Резервоара по каталог е 57л., лампата беше светнала малко преди това. Значи съм имал по малко от 4л. в резервоара, това е доста малко, 40-50км МАКСИМУМ градско мога да измина на лампа явно. Някой има ли наблюдения върху това и какви са те? Любо при теб, когато заредиш до горе колко КМ ти дава компа че може да изминеш? И с какви гуми е дошъл твоя спорт? Моята е с Bridgеstone RE050A които гледам на доста спортни коли ги монтират и са особено препоръчителни според ADAC. Това е във връзка с ’твърдата возия’ въпреки че едва ли ако сме с различни гуми ще има много голяма разлика, по скоро въпрос на възприятие.
            Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Не съм обръщал внимание какво казва бордовия при пълно зареждане, но аз никога не съм сипвал над 50 литра, дори когато съм отивал на бензиностанцията с абсолютно празен резервоар (лампата не само свети, ами стрелката е на последната черта). При подобна ситуация зареждането догоре е около 48-49 литра при мен...Странно.Относно гумите - моите са Pirelli P1. И те се водят спортни...Моето усещане е, че колата вози много твърдо, а и всички, които се возят, смятат така. Може би гумите наистина имат значение

Коментар

Твърде е възможно да са ме излъгали с количеството бензин, нищо че бензиностанцията беше OMV. На-големите бензиностанции правят такива неща, там винаги ще има клиенти, минават много хора, възползват се. И на мен ми се видя много, а сега и ти като каза че повече от 48-49 айде 50 да ги сложим, не си зареждал..Не знам според мен колата вози супер комфортно, не скача на неравностите, не тропа, много тиха ходова част и бързо реагираща.Абе Sev защо бутам детска количка Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

За тропането - обърни внимание при мокро време. Много от Bravo-тата имат някаква дефектна хлопаща част, която се разтропва на мокро (не знам защо). Темата е обсъждана много в британския форум (http://www.fiatforum.com/bravo/), не е нещо сериозно, сменя се гаранционно. Аз го имам също това, просто не ми пука Но ми е интересно дали и ти го имаш, като че ли Спорт версиите боледуват повече от това тропане...

Коментар

за горивото - зареждал съм по 53-54-55-56 литра (рекорда ми е 56,22 литра) а никога не съм оставал с критично количество бензинслед това и по сметки и по борд разходът е бил ОК, не мисля че лъжатако се източи резервоара до сухо и почне да се пълни ще събере повече от 57, само тръбата до него събира 2-3 литракато дойдеш на среща ще получиш клубна карта за отстъпка от най-добрата вериги - ЕКО :D за гумите - Любо е с Pirelli Р7, и аз бях с такивапо тестовете са винаги в тройката, даже бяха и първи в един от размеритено са твърди, след като ги смених с Hankook се усети разлика"буташ детска количка" защото имаш малко мнения, като натрупаш ще се промени

Коментар

Sev написа:
                      "буташ детска количка" защото имаш малко мнения, като натрупаш ще се промени
                      Знам, бъзиках се, знам как става За гумите не се и съмнявам че са добри, Пирели са супер. Интересно е че всички Бравота според търговеца във Фиат идват с различни гуми като марки и модели. Той вика понякога пристигат с Bridgestone, понякога с Continental или Pirelli. Но определено слагат хубави гуми. Фиат се опитват да загърбят старата си лоша слава и почват да предлагат модерни технологии и качество. В крайна сметка италианците са майстори на спортните коли, вкарването на спортни елементи в най-евтината марка от цялата компания(ФИАТ) ще им донесе клиенти. Хората почнаха да мислят само за тунинг, искат да са уникални, искат спортно излъчване, дори колата да е със слаб двигател. Производителите са усетиха и почнаха лека полека да предлагат серийно някои неща(затъмнени стопове, черни джанти като в Корса black&white и много други). В Еко не съм зареждал, от Шел се отказах напълно. Нормалния им 95 и 95 V-power са зле по мое мнение. Старата ми кола имаше доста проблеми с техния бензин, след като спрях да зареждам оттам палеше и вървеше по добре. Сега само Петрол(96 Extra force) и ОМВ. В Еко 100 октановия как е? А нормалния 95?

Коментар

зависи в момента какво имат в заводаиначе и аз други освен Пирели, Бриджстоун и Континентал не съм виждалза горивото - там вече сме в сферата на фантазциите :D във форума зареждаме около 20 тона на месец от ЕКОхората са доволни

Коментар

другари моиедна среща преди да се е развалило времето?тази неделя на познатото мястопратил съм sms на всички които познавамно може да има и пропуснатиказвайте какво мислите по въпроса...1-2 линеи се появиха в тематаи те са поканени

Коментар

засега 4 човека за потвърдилидругите се ослушват :D ...най-вероятно ще дойде и новото попълнение
                            Прикачени файлове

Коментар

Вероятно и аз ще дойда на срещата, бройте ме засега.
                              Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
                              Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
                              Ex: Marea 2.4 JTD 2000
                              Ex: Brava 1.6 1997
                              Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

Вчера в рамките на 1 минута, на собствената ми улица, се разминах с червен спорт и син спорт (което вече е рядкост)...Май ги усетих къде ходят - в лъскавата сладкарница Тея (там само хубави коли спират ) та ще ги издебна някой ден в спряло положение и ще им връча по един стикер с адреса на форума - и без туй имам два излишни Малко сме на тези срещи, що Браво-та има вече...Иначе да ползвам снимката - и при вас ли едното огледало се прибира повече от другото? Гледам и на колегата дясното е много по-плътно до вратата в прибрано положение, в сравнение с лявото...При мен също е така, даже го считах за дефект...

Коментар

Working...
                                X