Абе и моята стара кола имаше "компютър"...Да, същият е колкото Правец 16 е същият като Mac Air...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
А да попитам дали сте минавали за обновяване на софтуера или бъга още не са го оправилиlyubohar написа:Абе и моята стара кола имаше "компютър"...Да, същият е колкото Правец 16 е същият като Mac Air...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Днес заредих звяра догоре и на бележката пишеше че съм заредил 53.46 л. Резервоара по каталог е 57л., лампата беше светнала малко преди това. Значи съм имал по малко от 4л. в резервоара, това е доста малко, 40-50км МАКСИМУМ градско мога да измина на лампа явно. Някой има ли наблюдения върху това и какви са те? Любо при теб, когато заредиш до горе колко КМ ти дава компа че може да изминеш? И с какви гуми е дошъл твоя спорт? Моята е с Bridgеstone RE050A които гледам на доста спортни коли ги монтират и са особено препоръчителни според ADAC. Това е във връзка с ’твърдата возия’ въпреки че едва ли ако сме с различни гуми ще има много голяма разлика, по скоро въпрос на възприятие.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Не съм обръщал внимание какво казва бордовия при пълно зареждане, но аз никога не съм сипвал над 50 литра, дори когато съм отивал на бензиностанцията с абсолютно празен резервоар (лампата не само свети, ами стрелката е на последната черта). При подобна ситуация зареждането догоре е около 48-49 литра при мен...Странно.Относно гумите - моите са Pirelli P1. И те се водят спортни...Моето усещане е, че колата вози много твърдо, а и всички, които се возят, смятат така. Може би гумите наистина имат значение
Коментар
-
Твърде е възможно да са ме излъгали с количеството бензин, нищо че бензиностанцията беше OMV. На-големите бензиностанции правят такива неща, там винаги ще има клиенти, минават много хора, възползват се. И на мен ми се видя много, а сега и ти като каза че повече от 48-49 айде 50 да ги сложим, не си зареждал..Не знам според мен колата вози супер комфортно, не скача на неравностите, не тропа, много тиха ходова част и бързо реагираща.Абе Sev защо бутам детска количка Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
За тропането - обърни внимание при мокро време. Много от Bravo-тата имат някаква дефектна хлопаща част, която се разтропва на мокро (не знам защо). Темата е обсъждана много в британския форум (http://www.fiatforum.com/bravo/), не е нещо сериозно, сменя се гаранционно. Аз го имам също това, просто не ми пука Но ми е интересно дали и ти го имаш, като че ли Спорт версиите боледуват повече от това тропане...
Коментар
-
за горивото - зареждал съм по 53-54-55-56 литра (рекорда ми е 56,22 литра) а никога не съм оставал с критично количество бензинслед това и по сметки и по борд разходът е бил ОК, не мисля че лъжатако се източи резервоара до сухо и почне да се пълни ще събере повече от 57, само тръбата до него събира 2-3 литракато дойдеш на среща ще получиш клубна карта за отстъпка от най-добрата вериги - ЕКО :D за гумите - Любо е с Pirelli Р7, и аз бях с такивапо тестовете са винаги в тройката, даже бяха и първи в един от размеритено са твърди, след като ги смених с Hankook се усети разлика"буташ детска количка" защото имаш малко мнения, като натрупаш ще се промени
Коментар
-
Sev написа:"буташ детска количка" защото имаш малко мнения, като натрупаш ще се промениGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Вчера в рамките на 1 минута, на собствената ми улица, се разминах с червен спорт и син спорт (което вече е рядкост)...Май ги усетих къде ходят - в лъскавата сладкарница Тея (там само хубави коли спират ) та ще ги издебна някой ден в спряло положение и ще им връча по един стикер с адреса на форума - и без туй имам два излишни Малко сме на тези срещи, що Браво-та има вече...Иначе да ползвам снимката - и при вас ли едното огледало се прибира повече от другото? Гледам и на колегата дясното е много по-плътно до вратата в прибрано положение, в сравнение с лявото...При мен също е така, даже го считах за дефект...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар