И аз така мисля, като гледам при Сев положението е като при мен...Почти няма разлика в поведението на стрелката, явно си е нормално.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
cenitel написа:При нас и пунтото и бравото при запалване си работи на 1200 като през 20-25 секунди пада с по 100 оборота и след 2-3 минути на 800.От фиат ни предупредиха като ги купувахме,че е така като е студен джигател.Казаха след 30-35 хиляди км е се намали и ще пали на 1000 оборота.А казаха ако играе до 50-100 оборота не проблем.Едната кола е на 23 хил ,а другата на 15 хиляди.
Коментар
-
Да днес след консултация с един стар техник(майстор) ми каза,че много коли са така.Но ако играе над 200 борота и слезе рязко много рязко е проблем,но при мен погледна и двете коли-няма проблеми."Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont
Коментар
-
Здравейте. От няколко дни съм собственик на Фиат Браво Спорт 1.4 16V 150hp Maranelo Red и се присъединявам към Bravo II tm Колата е 02.2009г., в гаранция е до 02.2011г. Пробег: 41 500км. Сигурно много от вас са я виждали, беше тестове доста време, карана е здраво, но цената на която я взех ми се вижда много добра.За 3 дни каране впечатленията ми за сега са следните:-много добро окачване, стабилното и меко в същото време окачване от Гранде Пунто е доразвито от Фиат и колата създава добър комфорт като се вземат под предвид 17ките на 45мм и спортното окачване-волана е достатъчно директен и без спорт бутона и е златната среда. Не карам с постоянно включен спорт бутон, най вече защото нямаме пътища за толкова твърдо окачване. Мисля че за магистрала е добър вариант и колата ще залепне още по добре на пътя, специално за града се включва само за да накажеш някой Голфаджия примерно. -разхода се движи между 9.5-9.8 с нормално каране в София, по задръствания скача ужасно много ако може да се вярва на трип компа. Ако си на тръгни-спри показва стойностни около 14л./100. Един вид, при нормално каране колата дава приемлив разход, но ако се натиска и се ползват възможностите и почва да бърка в джоба. Идеята на малкия турбиниран двигател е да намали разхода като имаш голяма мощност, но при това Браво нещата са близки до 2.0 атмосферка със 150к.с. Каталожните данни за разхода на гориво са измислица.-липсва нормална поставка за чаша тип mcdonald’s. Освен в централния подлакътник никъде другаде няма нормална ниша за предмети. Корите на вратите са доста малки и там могат да се сложат само много дребни предметиразмера на снимки, който позволява форума е ужасно малък, голяма играчка е да ги намалям. иначе не можах да направя добри снимки, но няма какво толкова да се гледа. Браво Спорт с Маранело Ред е класиката.http://img10.imageshack.us/gal.php?g=26092010411.jpgGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Супер е машината, честито!Учудвам се, че ти се струва меко окачването...Явно си карал твърди коли преди това, но за мен окачването е ужасно твърдо. Не, че се оплаквам де, нали сам съм си го избрал такова Спорт бутонът не влияе на окачването по никакъв начин...Само на въртящия момент, педала на газта и волана. За мен воланът не е особено директен, но става.Относно разхода си прав - моят маршрут е само в задръствания и по баири и колата ми дава 12/100 градско. Иначе при по-добър маршрут може да се постигне спокойно каталожната стойност, така че не бих я нарекъл глупост.
Коментар
-
lyubohar написа:Спорт бутонът не влияе на окачването по никакъв начин...Само на въртящия момент, педала на газта и волана.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Не, не, не...Не влияе на окачването. Щеше да струва доста повече колата, ако влияеше. Trust me on this one, изчел съм много по темата, да не говорим, че и в книжката е обяснено. Влияе на управлението, от там ти се струва, че има разлика.Карал съм въпросната Хонда, даже щях да я купувам преди да се спра на Бравото. Бравото е много по-твърдо, виж си налягането в гумите, сигурно са ти меки
Коментар
-
Само като отметка, ако мога да направя.Не е нормално оборотите да играят. Ако играят значи има нещо, може да не е проблем, но със сигурност не трябва да играят. Представяте ли си след 10 години какво ще им се случи на оборотите щом още от нови играят п.п. За протокола -> 11 годишен двигател http://www.youtube.com/watch?v=gGc7rpwZ-BUA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Само като отметка, ако мога да направя.Не е нормално оборотите да играят. Ако играят значи има нещо, може да не е проблем, но със сигурност не трябва да играят. Представяте ли си след 10 години какво ще им се случи на оборотите щом още от нови играят п.п. За протокола -> 11 годишен двигател http://www.youtube.com/watch?v=gGc7rpwZ-BU
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар