Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз така мисля, като гледам при Сев положението е като при мен...Почти няма разлика в поведението на стрелката, явно си е нормално.

Коментар

cenitel написа:
      При нас и пунтото и бравото при запалване си работи на 1200 като през 20-25 секунди пада с по 100 оборота и след 2-3 минути на 800.От фиат ни предупредиха като ги купувахме,че е така като е студен джигател.Казаха след 30-35 хиляди км е се намали и ще пали на 1000 оборота.А казаха ако играе до 50-100 оборота не проблем.Едната кола е на 23 хил ,а другата на 15 хиляди.
      купили сте и Браво и не казвашбраво бе
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

E ние фамилията 2 граднета и едно браво,обмисляме ако се задаржим на работа и 500,ама не правят добра оферта.
        "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
        Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

Коментар

Значи нчяма от какво да се притеснявам и при мен го има това с промяната оборотите сутрин.Вчера купих на дъщерята Ланчия Ипсилон 1.2 98г.като я запалих тази сутрин положението е същото като по работи се оправи.

Коментар

Да днес след консултация с един стар техник(майстор) ми каза,че много коли са така.Но ако играе над 200 борота и слезе рязко много рязко е проблем,но при мен погледна и двете коли-няма проблеми.
            "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"

Коментар

гледахте ли Темата на Нова?и видяхте ли нашето момче (управителя на фирмата за електронна търговия...само за справка - не беше отрицателен герой) :D са справка - идвал е на 1-2 срещи и кара Браво 1,6 JTD 105

Коментар

Здравейте. От няколко дни съм собственик на Фиат Браво Спорт 1.4 16V 150hp Maranelo Red и се присъединявам към Bravo II tm Колата е 02.2009г., в гаранция е до 02.2011г. Пробег: 41 500км. Сигурно много от вас са я виждали, беше тестове доста време, карана е здраво, но цената на която я взех ми се вижда много добра.За 3 дни каране впечатленията ми за сега са следните:-много добро окачване, стабилното и меко в същото време окачване от Гранде Пунто е доразвито от Фиат и колата създава добър комфорт като се вземат под предвид 17ките на 45мм и спортното окачване-волана е достатъчно директен и без спорт бутона и е златната среда. Не карам с постоянно включен спорт бутон, най вече защото нямаме пътища за толкова твърдо окачване. Мисля че за магистрала е добър вариант и колата ще залепне още по добре на пътя, специално за града се включва само за да накажеш някой Голфаджия примерно. -разхода се движи между 9.5-9.8 с нормално каране в София, по задръствания скача ужасно много ако може да се вярва на трип компа. Ако си на тръгни-спри показва стойностни около 14л./100. Един вид, при нормално каране колата дава приемлив разход, но ако се натиска и се ползват възможностите и почва да бърка в джоба. Идеята на малкия турбиниран двигател е да намали разхода като имаш голяма мощност, но при това Браво нещата са близки до 2.0 атмосферка със 150к.с. Каталожните данни за разхода на гориво са измислица.-липсва нормална поставка за чаша тип mcdonald’s. Освен в централния подлакътник никъде другаде няма нормална ниша за предмети. Корите на вратите са доста малки и там могат да се сложат само много дребни предметиразмера на снимки, който позволява форума е ужасно малък, голяма играчка е да ги намалям. иначе не можах да направя добри снимки, но няма какво толкова да се гледа. Браво Спорт с Маранело Ред е класиката.http://img10.imageshack.us/gal.php?g=26092010411.jpg
                Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Супер е машината, честито!Учудвам се, че ти се струва меко окачването...Явно си карал твърди коли преди това, но за мен окачването е ужасно твърдо. Не, че се оплаквам де, нали сам съм си го избрал такова Спорт бутонът не влияе на окачването по никакъв начин...Само на въртящия момент, педала на газта и волана. За мен воланът не е особено директен, но става.Относно разхода си прав - моят маршрут е само в задръствания и по баири и колата ми дава 12/100 градско. Иначе при по-добър маршрут може да се постигне спокойно каталожната стойност, така че не бих я нарекъл глупост.

Коментар

Машината е супер,а всяко червено е класика.

Коментар

lyubohar написа:
                      Спорт бутонът не влияе на окачването по никакъв начин...Само на въртящия момент, педала на газта и волана.
                      Във Фиат ми казаха че влияе, а и аз го усещам доста отчетливо. Със спорт бутона става доста по твърдо. Само пробвай да минеш през легнал полицай с включен и изключен, разликата е осезаема. Приятелката ми има Хонда Сивик 8ма генерация facelift 2010г. и окачването вади пломби. Доста по твърдо е макар и с 205/55/16. Така че Бравото ми е комфортно
                      Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Не, не, не...Не влияе на окачването. Щеше да струва доста повече колата, ако влияеше. Trust me on this one, изчел съм много по темата, да не говорим, че и в книжката е обяснено. Влияе на управлението, от там ти се струва, че има разлика.Карал съм въпросната Хонда, даже щях да я купувам преди да се спра на Бравото. Бравото е много по-твърдо, виж си налягането в гумите, сигурно са ти меки

Коментар

Само като отметка, ако мога да направя.Не е нормално оборотите да играят. Ако играят значи има нещо, може да не е проблем, но със сигурност не трябва да играят. Представяте ли си след 10 години какво ще им се случи на оборотите щом още от нови играят п.п. За протокола -> 11 годишен двигател http://www.youtube.com/watch?v=gGc7rpwZ-BU
                          A20DTH ЖТД ама не баш
                          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

тоя протокол не важи :D и на Бравата ми, която е на 14 не мърдат

Коментар

BO написа:
                              Само като отметка, ако мога да направя.Не е нормално оборотите да играят. Ако играят значи има нещо, може да не е проблем, но със сигурност не трябва да играят. Представяте ли си след 10 години какво ще им се случи на оборотите щом още от нови играят п.п. За протокола -> 11 годишен двигател http://www.youtube.com/watch?v=gGc7rpwZ-BU
                              Просто ти го наричаш "играене", а аз го наричам "постоянно регулиране на оборотите от компютъра според условията". На 11-годишната кола няма кой да се грижи за това в реално време, щото няма компютър (или поне не толкова advanced) и там затова са заковани.Другият вариант е на всички ни колите да са дефектни, което нали се сещаш колко реалистично изглежда

Коментар

абе не е като да няма :D същия компютър със същите датчици

Коментар

Working...
                                X