Другия път Тъкмо ще има и още 1-2 Спорт-а
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
А на Италфеста с новото Браво бях само аз и някъкси се изгубих в превода :D Трябваше да дойдете всички с ново Браво да видят Алфистите за какво иде реч .Много съжалявам,че не се събрахме .[/quote]Ми то ние с теб не сме се видели,че сме в Бургас,а какво остава за цяла Б-я.
Bravo 1.4T-jet 120 Primo red106
Brava1.4SX
Коментар
-
Sev написа:...по темата за Бравото на колегата от Бургаскойто иска Спорт - сега е моментаимат 3 на склад...с комбинации от допълнително оборудване - хром, задни ел.стъкла, затъмнени задни стъкла, нормална резервна гума, Blue&Me с управление от воланадаже едната има всички тези неща, но е чернацените са повече от приемливи...бензинов 150 Спорт от месец май не може да се поръчва
Коментар
-
При мен винаги играят...Като запаля първоначално са някъде около 1,200, като стрелката леко мърда нагоре-надолу (+/- 100 оборота) и се чува как оборотите леко се променят. При по-некачествен бензин (предполагам) се чува и леко гъргорене докато трае това мърдане на стрелката. В момента с Shell V-Power Racing почти го няма.След около 5-10 секунди стрелката се успокоява и си стои на около 1,200 оборота за около минута - минута и половина, след което ги сваля сама до около 800, които са си стандартните за празен ход при мен. Ако дам леко газ или тръгна преди да е изтекла тази минута, минута и половина, ги свалям от 1,200 на 800 принудително.Интересното е, че преди да изчистя мотора с онова на STP, колата палеше на малко по-ниски обороти, някъде около 1,000.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар