За подглавниците разбрах, това е ОК, може да се спести тази екстра. А за скайдом, хммм ще видя как ще съм с парите. Така и така колата ще е в гараж Та ще видим.А и както казва Sev, засега и дума не може да става за поръчка на 150 Спорт, понеже не го произвеждат вече, само складови наличности които намаляват и едва ли ще има това което искам, както го искам. Остава варианта за поръчка на новия MultiAir, които дори няма и цена тук в България все още, а доставки евентуално след Нова Година. С една дума се получава "Трай бабо за хубост" в моя случай. Еми ще почакам, може пък и да е за добро Благодаря на всички за отделеното време и внимание да ме ориентирате в нещата и в това кое е полезно и кое не за тази кола конкретно, че хал хабер си нямах. Благодаря Ви!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Venioid написа:PowerSource написа:Възможно е аз нещо да не съм разбрал правилно или пък да става въпрос за друг модел на Фиат които да се прави там.
Bravo 1.4T-jet 120 Primo red106
Brava1.4SX
Коментар
-
Линеата е много грозна и не качествена кола защото е турска За 45000км. само тампони на макоферстоните и то по гаранциа. Вярно с двигател 77 к.с. е умряло магаре но разход в София 7.9 с климатик никак не ловшо :D Мойта кола ми е 1 лична 1 нова 1 италианотурска :D А ако държиш на 1 литър твойта машина е 150 мjet
Коментар
-
mb написа:Линеата е много грозна и не качествена кола защото е турска За 45000км. само тампони на макоферстоните и то по гаранциа. Вярно с двигател 77 к.с. е умряло магаре но разход в София 7.9 с климатик никак не ловшо :D Мойта кола ми е 1 лична 1 нова 1 италианотурска :D А ако държиш на 1 литър твойта машина е 150 мjetНе всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
mb написа:Линеата е много грозна и не качествена кола защото е турска За 45000км. само тампони на макоферстоните и то по гаранциа. Вярно с двигател 77 к.с. е умряло магаре но разход в София 7.9 с климатик никак не ловшо :D Мойта кола ми е 1 лична 1 нова 1 италианотурска :D А ако държиш на 1 литър твойта машина е 150 мjetpetito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
Колеги явно не съм се изразил правилно . Колата ако беше грозна сега щях да карам Пежо 206 седан или Дачия.Колега SEV моля те не ми напомняай 3 месечното чакане на боди компа за да се окаже крушка на габарита. Мойте пичове сложили от резервните на Спринтера а тя е 10w.и е сработвала защитата на компа. В АИ им тябваше 3 месеца да го установят. Компа не може да дефектира той е италиански Чистачките са ми турски и са на 2 год.и8месеца но за това пък чистят перфектно :D
Коментар
-
ами моята линеа направо ’’грозотия ’’ама си я карам с удоволствие пък 1.6 мж 105 кс 300 нм моторът ’’умрял’’ едва за 11 ск вдига 100кмча спирачките едва на 35 мт спират от 100км -0 км линеата си има версии за всяка кесия бензновите са 1.4 мотор съответно с 77-120-150кс а дизелите от 90-105 кс а оборудванията са наъ малко 3 версии като най богатата е Emotionа най ефтината е Activehttp://<a href="http://img541.images...[/img]</a>Linea .2009 .1,6 Mjet Emotion
ESP ASR CC HH MSR 6AB
Коментар
-
To при вас се произвежтат за това има разновидности.Елате да видите Ауто Италия като реших да не е складова наличност а да е цвят какъвто искам,лети джанти и т.н. почаках сромните 2 месеца.Тук има само динамик а когато я поръчвах нямаше изобщо T-JET 120.Мой познати харесха колата много ,искаха Имоушън но АИ нямали цена незнаели кога може да се достви мотаха хората 2 седмици и те си купиха Аурис дизел 90 к.с. Така е тук. При вас има ли 150 к.с.или само в Бразилия ги проивеждат
Коментар
-
mb написа:To при вас се произвежтат за това има разновидности.Елате да видите Ауто Италия като реших да не е складова наличност а да е цвят какъвто искам,лети джанти и т.н. почаках сромните 2 месеца.Тук има само динамик а когато я поръчвах нямаше изобщо T-JET 120.Мой познати харесха колата много ,искаха Имоушън но АИ нямали цена незнаели кога може да се достви мотаха хората 2 седмици и те си купиха Аурис дизел 90 к.с. Така е тук. При вас има ли 150 к.с.или само в Бразилия ги проивеждатLinea .2009 .1,6 Mjet Emotion
ESP ASR CC HH MSR 6AB
Коментар
-
...по темата за Бравото на колегата от Бургаскойто иска Спорт - сега е моментаимат 3 на склад...с комбинации от допълнително оборудване - хром, задни ел.стъкла, затъмнени задни стъкла, нормална резервна гума, Blue&Me с управление от воланадаже едната има всички тези неща, но е чернацените са повече от приемливи...бензинов 150 Спорт от месец май не може да се поръчва
Коментар
-
Ами да се мята колегата, тъкмо ще може да се пазари и за отстъпка. За мен черно браво с хром и тъмни прозорци изглежда супер. Само бих му добавил едни светли/хромирани джанти, но то може и впоследствие...Снощи за сефте сипах в Шел. Сложих V-Power Racing и колата сякаш литна (от OMV 95 преди това). Може да си въобразявам, но едва ли. Пробвал съм с всякакви горива и никога не съм усещал разлика. Последните няколко резервояра бяха с OMV-100 и си беше все едно Еко или Лукойл. Но сега сякаш върви повече пустата...
Коментар
-
Наистина черното с хромни елементи е много добър избор (е,бялото на Любака си е страхотно).Но имах черен автомобил и го направих Night Rider .Черните стъкла с черни джанти ,просто страхотен.Обаче много носи на мръсно .Така че ,ако трябва сега да избирам Браво с тези пари които разполага колегата от Бургас веднага вземам черния Спорт .А на Италфеста с новото Браво бях само аз и някъкси се изгубих в превода :D Трябваше да дойдете всички с ново Браво да видят Алфистите за какво иде реч .Много съжалявам,че не се събрахме ."Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар