Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За подглавниците разбрах, това е ОК, може да се спести тази екстра. А за скайдом, хммм ще видя как ще съм с парите. Така и така колата ще е в гараж Та ще видим.А и както казва Sev, засега и дума не може да става за поръчка на 150 Спорт, понеже не го произвеждат вече, само складови наличности които намаляват и едва ли ще има това което искам, както го искам. Остава варианта за поръчка на новия MultiAir, които дори няма и цена тук в България все още, а доставки евентуално след Нова Година. С една дума се получава "Трай бабо за хубост" в моя случай. Еми ще почакам, може пък и да е за добро Благодаря на всички за отделеното време и внимание да ме ориентирате в нещата и в това кое е полезно и кое не за тази кола конкретно, че хал хабер си нямах. Благодаря Ви!!!

Коментар

Аз винаги бих предпочел да изчакам и да си взема точно това, което искам - с моите си екстри, цвят, мотор и всичко. Друго си е да знаеш, че ти го произвеждат специално за теб Тъкмо ще имаш време да събереш още някой лев, за да си позволиш точно каквото искаш

Коментар

Venioid написа:
        PowerSource написа:
        Възможно е аз нещо да не съм разбрал правилно или пък да става въпрос за друг модел на Фиат които да се прави там.
        В Бурса се прави Линеа, може би и Гранде Пунто. Браво-то се прави само в Италия.
        Гранде Пунто,Крома и Браво се правят само в Италия.В Турция-Линеа,Албеа,Добло,Дукато.В Полша ФИАТ 500,Панда,Чинкоеченто.

Bravo 1.4T-jet 120 Primo red106
        Brava1.4SX

Коментар

Линеата е много грозна и не качествена кола защото е турска За 45000км. само тампони на макоферстоните и то по гаранциа. Вярно с двигател 77 к.с. е умряло магаре но разход в София 7.9 с климатик никак не ловшо :D Мойта кола ми е 1 лична 1 нова 1 италианотурска :D А ако държиш на 1 литър твойта машина е 150 мjet

Коментар

а ECU-то на светлините :D
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

mb написа:
              А ако държиш на 1 литър твойта машина е 150 мjet
              не ставаи той не се произвежда и съответно не може да се поръча :D

Коментар

mb написа:
                Линеата е много грозна и не качествена кола защото е турска За 45000км. само тампони на макоферстоните и то по гаранциа. Вярно с двигател 77 к.с. е умряло магаре но разход в София 7.9 с климатик никак не ловшо :D Мойта кола ми е 1 лична 1 нова 1 италианотурска :D А ако държиш на 1 литър твойта машина е 150 мjet
                Kolega външния и вътрешен вид на автомобила е въпрос на вкус.Колкото до качеството Фиат винаги е в ниския ценови клас.До заводите където ги произвеждат,не знам дали си прав.Във форума има колеги които работят във Фиат Турция /Бурса/и може би,тяхното мнение ще е по миродавно.Колкото до Линеята не споделям твоето мнение.Карам е от две години и малко със същия мотор и на газ,тромава е,но други проблеми за сега няма.
                Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

mb написа:
                  Прав си мб доста е *грозна* ...само да се докопам до линеа 1,6 мултиjет емошън (а може и браво) друго неми треба значи... родното и място...http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=749118#749118
                  petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

Колеги явно не съм се изразил правилно . Колата ако беше грозна сега щях да карам Пежо 206 седан или Дачия.Колега SEV моля те не ми напомняай 3 месечното чакане на боди компа за да се окаже крушка на габарита. Мойте пичове сложили от резервните на Спринтера а тя е 10w.и е сработвала защитата на компа. В АИ им тябваше 3 месеца да го установят. Компа не може да дефектира той е италиански Чистачките са ми турски и са на 2 год.и8месеца но за това пък чистят перфектно :D

Коментар

ами моята линеа направо ’’грозотия ’’ама си я карам с удоволствие пък 1.6 мж 105 кс 300 нм моторът ’’умрял’’ едва за 11 ск вдига 100кмча спирачките едва на 35 мт спират от 100км -0 км линеата си има версии за всяка кесия бензновите са 1.4 мотор съответно с 77-120-150кс а дизелите от 90-105 кс а оборудванията са наъ малко 3 версии като най богатата е Emotionа най ефтината е Activehttp://<a href="http://img541.images...&#91;/img]</a>
                      Linea .2009 .1,6 Mjet Emotion
                      ESP ASR CC HH MSR 6AB

Коментар

To при вас се произвежтат за това има разновидности.Елате да видите Ауто Италия като реших да не е складова наличност а да е цвят какъвто искам,лети джанти и т.н. почаках сромните 2 месеца.Тук има само динамик а когато я поръчвах нямаше изобщо T-JET 120.Мой познати харесха колата много ,искаха Имоушън но АИ нямали цена незнаели кога може да се достви мотаха хората 2 седмици и те си купиха Аурис дизел 90 к.с. Така е тук. При вас има ли 150 к.с.или само в Бразилия ги проивеждат

Коментар

mb написа:
                          To при вас се произвежтат за това има разновидности.Елате да видите Ауто Италия като реших да не е складова наличност а да е цвят какъвто искам,лети джанти и т.н. почаках сромните 2 месеца.Тук има само динамик а когато я поръчвах нямаше изобщо T-JET 120.Мой познати харесха колата много ,искаха Имоушън но АИ нямали цена незнаели кога може да се достви мотаха хората 2 седмици и те си купиха Аурис дизел 90 к.с. Така е тук. При вас има ли 150 к.с.или само в Бразилия ги проивеждат
                          150 кс ги произвеждат в Бразилия а също така и 1.9 бензинови които работят и с алкохол понеже там тръстиката е в изобилие
                          Linea .2009 .1,6 Mjet Emotion
                          ESP ASR CC HH MSR 6AB

Коментар

...по темата за Бравото на колегата от Бургаскойто иска Спорт - сега е моментаимат 3 на склад...с комбинации от допълнително оборудване - хром, задни ел.стъкла, затъмнени задни стъкла, нормална резервна гума, Blue&Me с управление от воланадаже едната има всички тези неща, но е чернацените са повече от приемливи...бензинов 150 Спорт от месец май не може да се поръчва

Коментар

Ами да се мята колегата, тъкмо ще може да се пазари и за отстъпка. За мен черно браво с хром и тъмни прозорци изглежда супер. Само бих му добавил едни светли/хромирани джанти, но то може и впоследствие...Снощи за сефте сипах в Шел. Сложих V-Power Racing и колата сякаш литна (от OMV 95 преди това). Може да си въобразявам, но едва ли. Пробвал съм с всякакви горива и никога не съм усещал разлика. Последните няколко резервояра бяха с OMV-100 и си беше все едно Еко или Лукойл. Но сега сякаш върви повече пустата...

Коментар

Наистина черното с хромни елементи е много добър избор (е,бялото на Любака си е страхотно).Но имах черен автомобил и го направих Night Rider .Черните стъкла с черни джанти ,просто страхотен.Обаче много носи на мръсно .Така че ,ако трябва сега да избирам Браво с тези пари които разполага колегата от Бургас веднага вземам черния Спорт .А на Италфеста с новото Браво бях само аз и някъкси се изгубих в превода :D Трябваше да дойдете всички с ново Браво да видят Алфистите за какво иде реч .Много съжалявам,че не се събрахме .
                                "Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ

Коментар

Working...
                                X