най-вероятно не - вътрешнофирмена политикакойто иска 170 - да си купи по-скъпата Жулиета ...цените в Европа да не те отчайваттам е доста по-скъпо, ако не се лъжа в Португалия 1,4 90 к.с. Динамик е 20 000 ЕМултиеъра като цена ще е между T-Jet 150 и M-Jet 150не знам дали тук ще внасят само Спорт или ще има и Динамик и Емоушънако не държиш на Спорт (а той е доста по-скъп от Динамик), в момента сделка за 120 ще е доста по-изгодна
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Sev написа:най-вероятно не - вътрешнофирмена политикакойто иска 170 - да си купи по-скъпата Жулиета ...цените в Европа да не те отчайваттам е доста по-скъпо, ако не се лъжа в Португалия 1,4 90 к.с. Динамик е 20 000 ЕМултиеъра като цена ще е между T-Jet 150 и M-Jet 150не знам дали тук ще внасят само Спорт или ще има и Динамик и Емоушънако не държиш на Спорт (а той е доста по-скъп от Динамик), в момента сделка за 120 ще е доста по-изгодна
Коментар
-
lyubohar написа:Мисля, че не, но тази "модификация" се постига лесно и с едни 1000 лева за remap. Лично аз не бих дал повече от 1000-2000 лева отгоре за MultiAir 140 спрямо TJet 150...
Коментар
-
lyubohar написа:Благодаря. Ела на следващата среща на новото Браво, ще те ориентираме още по-окончателно
Коментар
-
drazhev написа:lyubohar написа:Интересно изследване върху въпроса "по-мощен и икономичен ли е безниновият двигател с бензин с по-високо октаново число".http://www.tesco.com/Momentum99/file...Report.pdfНе знам доколко да вярвам на прочетеното; от няколко резервоара карам със 100 октанов бензин и лично аз не виждам разлика...
Коментар
-
PowerSource написа:ако не държиш на Спорт (а той е доста по-скъп от Динамик), в момента сделка за 120 ще е доста по-изгодна
Коментар
-
Sev написа:ако си спомням правилно, мутлиеъра е с около 800 евро отгоре и в началото като се появи ще е трудно да ти направят отстъпка :D
Коментар
-
В интерес на истината не съм смятал за разхода кога ще си избия разликата в цената. Бях се насочил към Спорт заради по-добрия интериор. Също така верно че 1 литър не е кой знае каква разлика, но ме блазни признавам си, пък и винаги по-новата технология е за предпочитане (лично мнение). Пък и все още не е ясно колко ще е Спорт с новия мотор. Приготвил съм се за 36 000 лв. най-много пък ще видим. Да определено 120 Динамик е много разумен избор така е, но нека видя какви са цените и ще помисля. Благодаря Ви за изчерпателните отговори и съветите, много ми помогнаха
Коментар
-
Sev написа:и без това си ни паднал, няма да се измъкнеш докато не го купиш :D ...иначе интериора при Сопрт наистина е ефектен, но се различава само цветововъв фейслифта, който вече се продава и тук има нови цветове и комбинации на интериора и при Динамик версията
Коментар
-
Ако си купиш бял със skydome ще те убия. :D 18-ките вървят на тъмен цвят Синьото е убиец и има само едно или две.Бтв моят е 36,500 след отстъпките, ще ти стигнат парите за Спорт, поне от сегашната версия (150Т).Иначе и на мен ми беше първата италианска кола и първата нова кола изобщо - няма да съжаляваш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар