Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ако говорите за т.нар. "Селеспийд" - по-добре НЕ!!!

Коментар

boyo написа:
      хаха то верно стана пълна мистерия Според мен и Gemini работи с оригиналния ключ, няма как да ти пробутат отделен контрол Утре ще се обадя на някой застраховател да питам дали ще ми признаят фабричната
      Привет. Говори ли с Уника, има ли резултат? Ако не си още аз да им звънна...

Коментар

Вижда ми се странно, че автоматик може да се поръча само със 120 конски сили моторите и то само на Динамик ниво при бензиновите?!Какво не и е наред на диаложик/селеспийда?
        F31 BMW 320d

Коментар

Робота!УЖ след 2002г. е оправен, ама... ’талянска му работа... по-добре без него!

Коментар

"Здравейте,Фабрична аларма може да се поръча като опция за Браво. До сега не се еслучвало да има заявки за това, но едва ли би трябвало да има проблем. Имамодели, като Крома, която поръчваме с такава фабрична аларма, до сега не еимало проблеми с нея и се признава от застрахователите.Поздрави,Е. Новкова "
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Re: Bravo 1.4 16V T-Jet Automatic

Венцислав написа:
              Здравейте,Мисля да купя Bravo 1.4 16V T-Jet Automatic. Разбрах от дилъра,че скоростната кутия е полуавтоматична тип Dualogic. Искам колата да бъде с автоматик,но се притеснявам от роботизираните кутии. Bravo не се предлага с пълна автоматична кутия. Ще се радвам да ми помогнете с Вашите мнения и съвети,както и впечатленията на тези от Вас, закупили този модел. Типтроникът не е ли по-добра автоматична скоростна кутия от Дуалоджик? Благодаря Ви Предварително!
              Дуалоджика е търговското название на роботизираната скоростна кутия при Фиат и Ланча. При Алфа Ромео, то е селеспиид, а при Ферари F1.Наистина като всичко ново първото поколение вграждано в Алфа Ромео 156 дава доста дефекти.От друга страна аз имам Фиат Панда дуалоджик, закупена от АИ. Като колата до 100 000км е отдавана под наем и карана от всякакви хора. В момента я кара баща ми и е на 130 000км. До сега не е имала никакъв проблем с автоматика.Аз лично винаги бих си купил такава кола. Напоследък даже гледа АИ са внесли доста 500 и Ланча Ипсилон с такава кутия. Можеш да направиш тест драйв на такава кола.

Коментар

Sev написа:
                "Здравейте,Фабрична аларма може да се поръча като опция за Браво. До сега не се еслучвало да има заявки за това, но едва ли би трябвало да има проблем. Имамодели, като Крома, която поръчваме с такава фабрична аларма, до сега не еимало проблеми с нея и се признава от застрахователите.Поздрави,Е. Новкова "
                10x. Ще си говорим пак значи с АИ

Коментар

Малко се замотах с отговора. Та значи от Уника специално нищо съществено не ми казаха - те момичетата по тея кол центрове както винаги абсолютно нищо не знаят.Но аз лично съм убеден, че ще я приемат. На Стилото имах фабрична и Булстрад и ДЗИ ми я приемаха, трябваше само да я накарам да засвири на огледа (което не е толкова лесно когато имаш оригиналния ключ, но като оставиш отворени прозорците и почнеш да махаш вътре с ръце рано или късно писваше Сега за Бравото ще е същото, просто трябва да откриеш какво я задейства. Така че ако не държиш да си на Уника можеш спокойно да отидеш при Булстрад, обслужването е добро и не съм имал проблеми с тях.Иначе аз си поръчах Браво с на АИ алармата - казаха ми , че тази дето слагат е италианска и модела е специално за фиатове правен, пълна интеграция с електрониката на колата и това ми стига - давам толкова пари за застраховки, точно за да не се тормозя за кражба, така че ми е все тая дали въобще има аларма. А ако ми прави проблеми просто ще отида да им я тресна в главите Спестените 200 лева мисля да ги похарча за неща от lineaccessori На първо време стелки, мрежата за багажника, евентуално багажник за колело
                  Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

boyo написа:
                    Но аз лично съм убеден, че ще я приемат. На Стилото имах фабрична и Булстрад и ДЗИ ми я приемаха, трябваше само да я накарам да засвири на огледа (което не е толкова лесно когато имаш оригиналния ключ, но като оставиш отворени прозорците и почнеш да махаш вътре с ръце рано или късно писваше Сега за Бравото ще е същото, просто трябва да откриеш какво я задейства. Така че ако не държиш да си на Уника можеш спокойно да отидеш при Булстрад, обслужването е добро и не съм имал проблеми с тях.
                    Аз съм на лизинг, нямам право на избор.
                    boyo написа:
                    Иначе аз си поръчах Браво с на АИ алармата - казаха ми , че тази дето слагат е италианска и модела е специално за фиатове правен, пълна интеграция с електрониката на колата и това ми стига - давам толкова пари за застраховки, точно за да не се тормозя за кражба, така че ми е все тая дали въобще има аларма. А ако ми прави проблеми просто ще отида да им я тресна в главите Спестените 200 лева мисля да ги похарча за неща от lineaccessori На първо време стелки, мрежата за багажника, евентуално багажник за колело
                    И аз така мисля. Ако нещо не работи - ще си я оправят...Какво поръча за твоето Браво? Цвят, опции?

Коментар

Пак ви казвам, не си купувайте стелки от там!Струват 160 или 190 пари, а при мариан са по 70лв. от Гърция - вижте ги първо, сигурен съм, че ще ви харесат

Коментар

Kuku написа:
                        Пак ви казвам, не си купувайте стелки от там!Струват 160 или 190 пари, а при мариан са по 70лв. от Гърция - вижте ги първо, сигурен съм, че ще ви харесат
                        Потвърждавам - и аз съм със стелки от Мариан. Mного добре направени и пасват перфектно.www.avtostelki.hit.bg
                        Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
                        Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
                        Ex: Marea 2.4 JTD 2000
                        Ex: Brava 1.6 1997
                        Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

Абе то аз се бях навил, ама сега като ги гледам тия стелки...Сори, ама изглеждат ужасно цигански За какво трябва да има два надписа? И то един до друг под ъгъл...Единият табела, другият - бродиран. Цветовете няма да ги коментирам, предоплагам има опция да си избереш сам цвят независимо от колата...Иначе на АИ наистина са 160 кинта, не бих ги дал. Предполагам в ebay ще се намерят на половината цена...

Коментар

Не ги гледай тия на снимките. Стелките са много стилни и добре направени.
                            Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
                            Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
                            Ex: Marea 2.4 JTD 2000
                            Ex: Brava 1.6 1997
                            Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

Днес имах възможност да покарам T-jet 150кс. оборудване "Sport"Колата ми се стори доста масивна и въпреки това с 17 -ки и спортното си окачване вози твърдо като взимам впредвид родната пътна реалност! Управлението и е много приятно, ускорението също!Мисля че би могла да достави в изобилие приятни емоции на собствениците си
                              FIAT Brava 1.4 12V, FIAT Punto 1.7 TD
                              FIAT Stilo 1.9 Jtd, FIAT Brava 1.2 16V CNG
                              FIAT Stilo 1.2 16V LPG

Коментар

lyubohar написа:
                                Аз съм на лизинг, нямам право на избор.
                                Няма такова условие. Лизинг дават един куп фирми и всичките немат нищо общо нито с Фиат, нито с Уника. Предполагам от Уникредит ще взимаш, мислиш ли , че ги интересува с каква аларма си и при кой си застрахован?
                                lyubohar написа:
                                Какво поръча за твоето Браво? Цвят, опции?
                                tjet 150 , emotion, тъмно синьо Допълнително само летите джанти и отопление на седалките.За стелките бях забравил, ще ги проверя първо тези
                                Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

Working...
                                X