Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монтиране на климатик-възможно ли е

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Монтиране на климатик-възможно ли е

Колеги от изминалата есента карам БРАВА страхотна кола няма спор ама с настъпващите горещини разбирам че съм се прекарал малко щото нямам климатик Някой чувал ли е дали е въможно технически и ако е възможно икономически изгодно ли поставяне на климатик на кола която фабрично няма такъв Чувал съм че се слагали някакви ЧдухалкиЧ които не биле климатици ама пак охлаждалил

За такива духалки чувам за първи път от тебе ,възможно е да се сложи климатик на всяка кола .Но като се има предвид цената по изгодно ще ти дойде да си продадеш колата и да си кипиш пак Брава но с климатик.
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

И аз чувам за първи път за такива духалки. А дали е целесъобразно да слагаш - да, но само ако ти подарят климатика, защото монтажа също не е много евтин.
      Bravo HGT 2001

Коментар

Доколкото съм чувал, тук в Ямбол монтира една фирма - нови и втора ръка климатици. Втората ръка с монтажа излизал около 600 лв. Ако те интересува сериозно, мога да проверя.

Коментар

Ямбол ми е малко далече но съм сериозен и ще съм ти много благодарен ако се интересуваш и по точно има ли проблем след това с експлоатацията и барат ли се насторйките на компютъра с оглед работата на климатика

Коментар

Потърси по моргите за ударена Брава и ако спазариш евтино всички части , няма проблем да ти го мантират някъде
            BMW E90 320D
            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
              Потърси по моргите за ударена Брава и ако спазариш евтино всички части , няма проблем да ти го мантират някъде
              Колкото и да ги спазари ще му легне доста скъпо удоволствие!
              Fiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
              Alfa Romeo 146 1.9JTD 99г.
              Alfa Romeo 155 1.7TS 93г.

Коментар

и аз за духалки не съм чувала и не мога да се сетя на какъв принцип ще работят, за да охлаждат
                2015 Renault Megane Expression GT
                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

В общи линии ще ти излезне по-скъпо от това да продадеш колата и да си купиш такава с климатик! А пък и за такива препряваници-"гаранция Франция"! Трябва да го направят хора, които наистина си разбират от работата-за съжаление такива са много малко.
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

клима

и аз съм за ако човек му трябва кола с клима да продаде своята и да си вземе друга с клима те и без това сега са по евтини а незнам как на Пунто ще се приспособи евтино клима като има толкова преправяне
                    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Не става въпрос за Пунто а за Брава И аз взех да си мисля че ако държа толкова много на климатик ще трябва да сменям колата ами като не ми се сменя щото незнам на каква ще попадна а по тая да не чува дявола все още нищо не съм бутвал

Коментар

Ще питам утре (ако не работят , че е празник - когато отворят).

Коментар

офф топик малко-Opel Kadett 1.3 LS (за срамотиите)-това е един от най-добрите мотори на опел,така,че не се срамувай колега
                          Fiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
                          Alfa Romeo 146 1.9JTD 99г.
                          Alfa Romeo 155 1.7TS 93г.

Коментар

За климатика - питах, обаче саме информирали грешно. Оказа се цената около 2 бона... И това с настройките е проблем - при празен ход и пуснат климатик ти трябват съвсем различни настройки на компютъра, да не казвам друг компютър...OFF TOPIC: За Кадета - за мен това не е кола, а антикола, затова съм писал "за срамотиите". Иначе го кара основно брат ми, подвизава се из южна България -учи в Пловдив, работи в Пазарджик и от време на време в Сливен, а се прибира и до Ямбол. За 1 година му навъртяхме 30 хил.км без никакъв ремонт. И до скоро вървеше повече от Темпрата (хе хе , преди да я ремонтирам). Но една кола не е само вървене, трябва и акъл, пардон екстри Но това е дълга тема Сега видях че си от Пазарджик - брат ми свири четвъртък, петък и събота в някакво заведение - било до СБА (не го знам къде е). А Кадета е един такъв беличък, с ямболски номер...

Коментар

Working...
                            X