Колеги от изминалата есента карам БРАВА страхотна кола няма спор ама с настъпващите горещини разбирам че съм се прекарал малко щото нямам климатик Някой чувал ли е дали е въможно технически и ако е възможно икономически изгодно ли поставяне на климатик на кола която фабрично няма такъв Чувал съм че се слагали някакви ЧдухалкиЧ които не биле климатици ама пак охлаждалил
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монтиране на климатик-възможно ли е
Collapse
X
-
За климатика - питах, обаче саме информирали грешно. Оказа се цената около 2 бона... И това с настройките е проблем - при празен ход и пуснат климатик ти трябват съвсем различни настройки на компютъра, да не казвам друг компютър...OFF TOPIC: За Кадета - за мен това не е кола, а антикола, затова съм писал "за срамотиите". Иначе го кара основно брат ми, подвизава се из южна България -учи в Пловдив, работи в Пазарджик и от време на време в Сливен, а се прибира и до Ямбол. За 1 година му навъртяхме 30 хил.км без никакъв ремонт. И до скоро вървеше повече от Темпрата (хе хе , преди да я ремонтирам). Но една кола не е само вървене, трябва и акъл, пардон екстри Но това е дълга тема Сега видях че си от Пазарджик - брат ми свири четвъртък, петък и събота в някакво заведение - било до СБА (не го знам къде е). А Кадета е един такъв беличък, с ямболски номер...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар