Вчера ходих да си взема фиат-а от сервиз .... Сменях всичко което си се сменя ремъци ролки свещи масла ..... всичко.Бях си купил частите предварително от стамболийски .... Та бях си взел и поленов филтър, че ми се запотяват стъклата, в купето е влажно и ако не отварям прозореца от време на време да се проветри става като парна баня ...Обаче изненадата .... майстора ми каза че нямам място за поленов филтър и нама къде да се сложи ... Възможно ли е? Колата е от подписа фиат браво 1.6 96год!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
в багажника има локва ....
Collapse
X
-
възможно е. мойта също нямаше място за този филтър. ако не се лъжа такъв стандартно се слага на колите с климатици."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
-
Re: поленов филтър
Rigel написа:Вчера ходих да си взема фиат-а от сервиз .... Сменях всичко което си се сменя ремъци ролки свещи масла ..... всичко.Бях си купил частите предварително от стамболийски .... Та бях си взел и поленов филтър, че ми се запотяват стъклата, в купето е влажно и ако не отварям прозореца от време на време да се проветри става като парна баня ...Обаче изненадата .... майстора ми каза че нямам място за поленов филтър и нама къде да се сложи ... Възможно ли е? Колата е от подписа фиат браво 1.6 96год!BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:Rigel написа:Вчера ходих да си взема фиат-а от сервиз .... Сменях всичко което си се сменя ремъци ролки свещи масла ..... всичко.Бях си купил частите предварително от стамболийски .... Та бях си взел и поленов филтър, че ми се запотяват стъклата, в купето е влажно и ако не отварям прозореца от време на време да се проветри става като парна баня ...Обаче изненадата .... майстора ми каза че нямам място за поленов филтър и нама къде да се сложи ... Възможно ли е? Колата е от подписа фиат браво 1.6 96год!Space Star 1.9 DID
Коментар
-
Roko написа:blagun написа:Rigel написа:Вчера ходих да си взема фиат-а от сервиз .... Сменях всичко което си се сменя ремъци ролки свещи масла ..... всичко.Бях си купил частите предварително от стамболийски .... Та бях си взел и поленов филтър, че ми се запотяват стъклата, в купето е влажно и ако не отварям прозореца от време на време да се проветри става като парна баня ...Обаче изненадата .... майстора ми каза че нямам място за поленов филтър и нама къде да се сложи ... Възможно ли е? Колата е от подписа фиат браво 1.6 96год!BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
Rigel написа:blagun написа:RIGEL кара моята бивша кола Никога не са ми се потили стъклата И за това му обяснявам, че няма как да се потят, ако не е протекло парнотоSpace Star 1.9 DID
Коментар
-
Roko написа:Ами по принцип, ако е протекло радиаторчето на парното, трябва да ти намалява и нивото на антифриза! Второ и килима ще е мокър и на петна, като че ли се усеща и миризма вътре купето!
Коментар
-
Rigel написа:Roko написа:Ами по принцип, ако е протекло радиаторчето на парното, трябва да ти намалява и нивото на антифриза! Второ и килима ще е мокър и на петна, като че ли се усеща и миризма вътре купето!BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
blagun написа:Rigel написа:Roko написа:Ами по принцип, ако е протекло радиаторчето на парното, трябва да ти намалява и нивото на антифриза! Второ и килима ще е мокър и на петна, като че ли се усеща и миризма вътре купето!sev написа:може мокета и да е сухсъвсем слабо сълзене е достатъчно да запоти стъклата
Коментар
-
Как така има локва Единственото нещо, което се сещам е да провериш стоповете (не фаровете, както си написъл ) дали са уплътнени добре. Удрял ли си я отзад, след като я купи Ако има още вода извади тапата да се оттичаBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
blagun написа:Как така има локва Единственото нещо, което се сещам е да провериш стоповете (не фаровете, както си написъл ) дали са уплътнени добре. Удрял ли си я отзад, след като я купи Ако има още вода извади тапата да се оттича
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар