Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

в багажника има локва ....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

в багажника има локва ....

Вчера ходих да си взема фиат-а от сервиз .... Сменях всичко което си се сменя ремъци ролки свещи масла ..... всичко.Бях си купил частите предварително от стамболийски .... Та бях си взел и поленов филтър, че ми се запотяват стъклата, в купето е влажно и ако не отварям прозореца от време на време да се проветри става като парна баня ...Обаче изненадата .... майстора ми каза че нямам място за поленов филтър и нама къде да се сложи ... Възможно ли е? Колата е от подписа фиат браво 1.6 96год!

възможно е. мойта също нямаше място за този филтър. ако не се лъжа такъв стандартно се слага на колите с климатици.
    "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
    (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Дам и аз нямам поленов филтър! Само тия с климатици имат!
      Space Star 1.9 DID

Коментар

Re: поленов филтър

Rigel написа:
        Вчера ходих да си взема фиат-а от сервиз .... Сменях всичко което си се сменя ремъци ролки свещи масла ..... всичко.Бях си купил частите предварително от стамболийски .... Та бях си взел и поленов филтър, че ми се запотяват стъклата, в купето е влажно и ако не отварям прозореца от време на време да се проветри става като парна баня ...Обаче изненадата .... майстора ми каза че нямам място за поленов филтър и нама къде да се сложи ... Възможно ли е? Колата е от подписа фиат браво 1.6 96год!
        Еми питай първо, бре От кого си купи колата Няма естествено На мен никога не са ми се потили стъклата, как така се потят Трябва да ти е отворена клапата за въздуха и няма да се поти колата
        BMW E90 320D
        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
          Rigel написа:
          На мен никога не са ми се потили стъклата, как така се потят Трябва да ти е отворена клапата за въздуха и няма да се поти колата
          Няма гаранция за това! Днес ми се изпотиха стъклата на отворена клапа! Стъклата не са мазани с нищо, а и радиаторчето все още не е протекло (да се надявам да не протече изобщо)!
          Space Star 1.9 DID

Коментар

Roko написа:
            blagun написа:
            Rigel написа:
            На мен никога не са ми се потили стъклата, как така се потят Трябва да ти е отворена клапата за въздуха и няма да се поти колата
            Няма гаранция за това! Днес ми се изпотиха стъклата на отворена клапа! Стъклата не са мазани с нищо, а и радиаторчето все още не е протекло (да се надявам да не протече изобщо)!
            RIGEL кара моята бивша кола Никога не са ми се потили стъклата И за това му обяснявам, че няма как да се потят, ако не е протекло парното
            BMW E90 320D
            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

blagun написа:
              RIGEL кара моята бивша кола Никога не са ми се потили стъклата И за това му обяснявам, че няма как да се потят, ако не е протекло парното
              Да така е! Моята кола е 1-вата от ляво на дясно от подписа на blagun А как да проверя дали е протекло парното?

Коментар

Rigel написа:
                blagun написа:
                Да така е! Моята кола е 1-вата от ляво на дясно от подписа на blagun А как да проверя дали е протекло парното?
                Ами по принцип, ако е протекло радиаторчето на парното, трябва да ти намалява и нивото на антифриза! Второ и килима ще е мокър и на петна, като че ли се усеща и миризма вътре купето!
                Space Star 1.9 DID

Коментар

Roko написа:
                  Ами по принцип, ако е протекло радиаторчето на парното, трябва да ти намалява и нивото на антифриза! Второ и килима ще е мокър и на петна, като че ли се усеща и миризма вътре купето!
                  Нещо не разбрах Каква миризма да се усеща?Как да проверя нивото на антифриза?В това време не знам кое не е мокро

Коментар

Rigel написа:
                    Roko написа:
                    Нещо не разбрах Каква миризма да се усеща?Как да проверя нивото на антифриза?В това време не знам кое не е мокро
                    Опипай хубаво мокета в краката си и на мястото до теб, ако е мокър и мазен - тече антифриз!Нивото на антифриз се проверява - на радиатора имаш капачка, деление и казанче Но съм убеден, че не е от това!На отворена ли клапа караш или на затворена Пробвай да избършеш хубаво стъклата с микрофибърна кърпа
                    BMW E90 320D
                    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

може мокета и да е сухсъвсем слабо сълзене е достатъчно да запоти стъклата
                      2015 Renault Megane Expression GT
                      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

blagun написа:
                        Rigel написа:
                        Roko написа:
                        Опипай хубаво мокета в краката си и на мястото до теб, ако е мокър и мазен - тече антифриз!Нивото на антифриз се проверява - на радиатора имаш капачка, деление и казанче Но съм убеден, че не е от това!На отворена ли клапа караш или на затворена Пробвай да избършеш хубаво стъклата с микрофибърна кърпа
                        sev написа:
                        може мокета и да е сухсъвсем слабо сълзене е достатъчно да запоти стъклата
                        На отворена клапа карам, но не е радиаторчето мокета си е сух ....Днес почти разглобих купето на Бравото .... и открих че в багажника под резервната гума има локва всичките кори и мокети на пода ( около резервната гума, но не и тази която я покрива ) са влажни .... от какво може да е ... да не би да се стича от фара по някакъв начин

Коментар

Как така има локва Единственото нещо, което се сещам е да провериш стоповете (не фаровете, както си написъл ) дали са уплътнени добре. Удрял ли си я отзад, след като я купи Ако има още вода извади тапата да се оттича
                          BMW E90 320D
                          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

И при мен мокета в 2та външни ъгъла на пунтото е мокър. Гледах от долу дали не влиза обаче няма от къде и си мисля че може наистина да е от стоповете.
                            Fiat Punto '98 1.1 6Speed.
                            Fiat Stilo '02 1.6 16V

Коментар

blagun написа:
                              Как така има локва Единственото нещо, което се сещам е да провериш стоповете (не фаровете, както си написъл ) дали са уплътнени добре. Удрял ли си я отзад, след като я купи Ако има още вода извади тапата да се оттича
                              Ми под резервнате гума има вода ...Провреих всички уплътнения на багажника и на фаровете и мисля че са си добреНе дори не съм я одраскал още Каде се нямира тази тапа Ех преди като си я карах само, нищо и нямаше сега като реших да я "пооправя" само проблеми Ще ти пиша ЛС!!!

Коментар

Working...
                              X