Здравейте хора, аз карам Брава и имам същия проблем - става въпрос за локвата в багажника. Какво съм направил до сега - два пъти разглобявах стоповете и обилна ги намазах със силикон т.е. по този начин елиминираме възможността да е от тях. Някъде из форума четох, че проблема е скрит под задната броня и следва същата да се разглоби. Било някакъв фабричен дефект и се решавал с болкит и/или боди. Набавил съм си необходимото само чакам един свободен ден ище действам. Ако открия нещо интересно ще пиша.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
в багажника има локва ....
Collapse
X
-
v_a_c_h_o_o написа:Ама по всяко веме ли ги поти(влажно, сухо време), веднага, като тръгнеш или след известно време. Ако е от влагата в купето то трябва дори и пред блока като ти стои да е с изпотени стъкла.
Коментар
-
Rigel написа:v_a_c_h_o_o написа:Има ли климатик колата? Ако има и преди това си я карал на клима, във влажно време е нормално да се потят стъклата.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
doofiat написа:И при мен е бивало леко влажно, но това е от конденз. Но цяла локва ми се вижда много.Виж уплатнението на третата врата! Може и да е прокъсано.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:doofiat написа:И при мен е бивало леко влажно, но това е от конденз. Но цяла локва ми се вижда много.Виж уплатнението на третата врата! Може и да е прокъсано.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар