Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко фреон събира системата?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колко фреон събира системата?

Здравейте, интересува ме някой знае ли, колко фреон събира системата на климатика и нормална цена ли е 10 лв./100 гр. фреон за презареждане. Колата е от подписа ми
    Bravo HGT 2001

При мен на Купето оня ден пълних и по каталог излиза 745гр. фреон и 135гр. масло, а за бравото май беше 650-660, нещо такова ми се върти, но ако ти е от голямо значение мога да проверя утре в каталога колко дават Иначе е нормално 10 лв. за 100гр.Аз си го напълних за 17 лв. целия....
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

650гр на бравото от подписа!
      Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
      Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

аз ще отговоря така.. 70лв. профилактика + пълнене на 20кл... кое колко не знам!
        "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

виж какво е написал един колега в сервизи и магазини....Цената за диагностика и зареждане с фреон: - диагностика на стенд - 25 лв. (включва изпразване на климатичната система,вакумиране,вакум тест,УВ-тест) - зареждане с фреон Р 134 - 0,05 лв/гр ( количеството на собствения фреон,ако има такъв се изважда от сметката) - зареждане с масло и индикативна течност - 10 лв. мисля че има сервиз за климатици...
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Добра новина! Те 650 гр. не са 900, щото ми бяха казали, че е 900 и отгоре и бях приготвил стотина лева и отгоре.
            Bravo HGT 2001

Коментар

v_a_c_h_o_o написа:
              Добра новина! Те 650 гр. не са 900, щото ми бяха казали, че е 900 и отгоре и бях приготвил стотина лева и отгоре.
              Споко 100гр=7лв мен толкова ми взеха миналата година като го пълних моя .. беше останал само с 150гр. и ми доляха 500гр*7лв/100 = 35лв + 20лв рециклиране 55лв ...
              Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
              Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

rustson написа:
                v_a_c_h_o_o написа:
                Споко 100гр=7лв мен толкова ми взеха миналата година като го пълних моя .. беше останал само с 150гр. и ми доляха 500гр*7лв/100 = 35лв + 20лв рециклиране 55лв ...
                Bravo HGT 2001

Коментар

v_a_c_h_o_o написа:
                  rustson написа:
                  v_a_c_h_o_o написа:
                  Да ти налеят и масло, ей, около 125 гр. е за моята Брава.

Коментар

doofiat написа:
                    v_a_c_h_o_o написа:
                    rustson написа:
                    v_a_c_h_o_o написа:
                    Да ти налеят и масло, ей, около 125 гр. е за моята Брава.
                    Да, като се обаждах да си запазя час, ми казаха, че в общата сума влиза и масло и индикативна течност а и аз естествено ще гледам какво правят, не че разбирам ама
                    Bravo HGT 2001

Коментар

Да кажа и аз че нали с това се занимавам не се налива 125гр масло а 60мл. с оцветител така е по каталози в цялата система е 125-150мл. А 10лв за R-134 на грам е скъпо аз работя на 6лв на 100гр. в тази цена е и масло и оцветител и точене вкумиране абе всичко де.
                      Обичам си работата.

Коментар

Working...
                      X