Здравейте, интересува ме някой знае ли, колко фреон събира системата на климатика и нормална цена ли е 10 лв./100 гр. фреон за презареждане. Колата е от подписа ми
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко фреон събира системата?
Collapse
X
-
При мен на Купето оня ден пълних и по каталог излиза 745гр. фреон и 135гр. масло, а за бравото май беше 650-660, нещо такова ми се върти, но ако ти е от голямо значение мога да проверя утре в каталога колко дават Иначе е нормално 10 лв. за 100гр.Аз си го напълних за 17 лв. целия....BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
-
виж какво е написал един колега в сервизи и магазини....Цената за диагностика и зареждане с фреон: - диагностика на стенд - 25 лв. (включва изпразване на климатичната система,вакумиране,вакум тест,УВ-тест) - зареждане с фреон Р 134 - 0,05 лв/гр ( количеството на собствения фреон,ако има такъв се изважда от сметката) - зареждане с масло и индикативна течност - 10 лв. мисля че има сервиз за климатици...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
v_a_c_h_o_o написа:Добра новина! Те 650 гр. не са 900, щото ми бяха казали, че е 900 и отгоре и бях приготвил стотина лева и отгоре.Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
rustson написа:v_a_c_h_o_o написа:Добра новина! Те 650 гр. не са 900, щото ми бяха казали, че е 900 и отгоре и бях приготвил стотина лева и отгоре.Bravo HGT 2001
Коментар
-
v_a_c_h_o_o написа:rustson написа:v_a_c_h_o_o написа:Добра новина! Те 650 гр. не са 900, щото ми бяха казали, че е 900 и отгоре и бях приготвил стотина лева и отгоре.
Коментар
-
doofiat написа:v_a_c_h_o_o написа:rustson написа:v_a_c_h_o_o написа:Добра новина! Те 650 гр. не са 900, щото ми бяха казали, че е 900 и отгоре и бях приготвил стотина лева и отгоре.Bravo HGT 2001
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар