Здравейте, интересува ме някой знае ли, колко фреон събира системата на климатика и нормална цена ли е 10 лв./100 гр. фреон за презареждане. Колата е от подписа ми
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко фреон събира системата?
Collapse
X
-
При мен на Купето оня ден пълних и по каталог излиза 745гр. фреон и 135гр. масло, а за бравото май беше 650-660, нещо такова ми се върти, но ако ти е от голямо значение мога да проверя утре в каталога колко даватИначе е нормално 10 лв. за 100гр.Аз си го напълних за 17 лв. целия....
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
-
виж какво е написал един колега в сервизи и магазини....Цената за диагностика и зареждане с фреон: - диагностика на стенд - 25 лв. (включва изпразване на климатичната система,вакумиране,вакум тест,УВ-тест) - зареждане с фреон Р 134 - 0,05 лв/гр ( количеството на собствения фреон,ако има такъв се изважда от сметката) - зареждане с масло и индикативна течност - 10 лв. мисля че има сервиз за климатици...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
v_a_c_h_o_o написа:Добра новина! Те 650 гр. не са 900, щото ми бяха казали, че е 900 и отгоре и бях приготвил стотина лева и отгоре.Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
rustson написа:v_a_c_h_o_o написа:Добра новина! Те 650 гр. не са 900, щото ми бяха казали, че е 900 и отгоре и бях приготвил стотина лева и отгоре.Bravo HGT 2001
Коментар
-
v_a_c_h_o_o написа:rustson написа:v_a_c_h_o_o написа:Добра новина! Те 650 гр. не са 900, щото ми бяха казали, че е 900 и отгоре и бях приготвил стотина лева и отгоре.
Коментар
-
doofiat написа:v_a_c_h_o_o написа:rustson написа:v_a_c_h_o_o написа:Добра новина! Те 650 гр. не са 900, щото ми бяха казали, че е 900 и отгоре и бях приготвил стотина лева и отгоре.Bravo HGT 2001
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар