колеги, проблема е че ми се прецака съединителя. купих си феродов диск и лагер, и познайте ..... в цял пловдив няма претискателен диск. когато свалих скоростите се оказа че точно той е проблема- счупена е диафрагмата. моля всички жители на столицата да помагат. дайте някакви телефони на магазини за авточасти в софия за нови, а може и втора употреба. фиатката е - BRAVO 1.8 16V 96г. благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПОМОЩ - притискателен диск
Collapse
X
-
blondy_driver
Re: ПОМОЩ
everton написа:колеги, проблема е че ми се прецака съединителя. купих си феродов диск и лагер, и познайте ..... в цял пловдив няма претискателен диск. когато свалих скоростите се оказа че точно той е проблема- счупена е диафрагмата. моля всички жители на столицата да помагат. дайте някакви телефони на магазини за авточасти в софия за нови, а може и втора употреба. фиатката е - BRAVO 1.8 16V 96г. благодаря.
-
към написаните от колежката ще добавя:магазини:Т&Н кар: 02/ 9434874 , Оборище 95 /препоръчвам/Александър Ауто: 02 9831374 , бул. В. Левски 101втора употреба:Италиянаца: 02/9555476, бул. Овча Купел 87в краен случай :Ауто Италия: 02/ 681263, бул Климент Охридски 65Успех, /пиши ако имаш нужда от някаква помощ ако идваш насам/FIAT Stilo 1.4 16V
FIAT Bravo 1.6 16V (преди)
Коментар
-
Re: ПОМОЩ
everton написа:колеги, проблема е че ми се прецака съединителя. купих си феродов диск и лагер, и познайте ..... в цял пловдив няма претискателен диск. когато свалих скоростите се оказа че точно той е проблема- счупена е диафрагмата. моля всички жители на столицата да помагат. дайте някакви телефони на магазини за авточасти в софия за нови, а може и втора употреба. фиатката е - BRAVO 1.8 16V 96г. благодаря.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар