Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли някой Bravo 1.6 16v. ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Има ли някой Bravo 1.6 16v. ?

та въпроса ми е как върви колата (като динамика имам предвид). аз скоро си я купих и мога да кажа че смених всичко от което зависи ннормалната работа на двигателя. Но маи ми се струва че тва фиатче си е слабо въпреки че се води 103 кс. ? Преди тва карах Ауди 1.9 тди и определено вървеше повече от бравото а и двете са малко над 100 кс.Ако някои си е засичал примерно за колко оскорява от 0 до 60 или 100 км да драсне ?Вече здраво се оглеждам в Bravo 2.0 20v то за 1/2 литра разлика в разхода ще караш бегачка поне.

определено трябва да върви повечко фиата...пъргави са, освен ако аудито не е било 1.9TDI в 130 коня варианта, който е след 2000г.....той върви колкото мойто браво горе долу...
    ex Fiat Bravo GT

Коментар

Аз имам Браво 1.6 16v и съм си доволна.Ако си мислиш че 2.0 20v ще ти гори с 1/2 литър повече адски много се лъжеш извинявай че ти го казвам толкова директно Yellow_Flash_Colorz_PDT_20 Успех и ако твърдо си решил да си сменяш Бравото си търси 1.8 16v....

Коментар

blondy_driver написа:
        Успех и ако твърдо си решил да си сменяш Бравото си търси 1.8 16v....
        аа мерси за комплимента P.S. не се сдържах сори за офтопика хехе
        ex Fiat Bravo GT

Коментар

Определено като динамика е много добре колата. Преди дълго време карах лагуна 2.0 и пасат 1.9TDI 130 коня, а сега едновременно Браво 1.6 и волво S40 2.0 и мога да кажа, че на волвото и пасата бравото не отстъпва....Лагуната даже е по-зле..А двойката наистина харчи много повече от 1/2 литър повече от 1.6
          FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Working...
          X