Днес сутринта като отивах на работа през въздухоотводите под касетофона започна да влиза дим, който миришеше на изгоряла пластмаса или найлон (нещо средно) ...Причини?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дим от въздухоотводите?
Collapse
X
-
puntotras написа:При мене последния път когато ми излезе дим от въздуховодите сменях радиатор на парно||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Executor написа:puntotras написа:При мене последния път когато ми излезе дим от въздуховодите сменях радиатор на парноFiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
Alfa Romeo 146 1.9JTD 99г.
Alfa Romeo 155 1.7TS 93г.
Коментар
-
Щом кото мирише на изгоряла пластмаса е някой кабел провери си буксата на двигателя на парното и товарните резистори за регулиране на оборотите му . Може да вкарва дима и от двигателния сектор. Виж и за изгоряли бушони и от там да се орентираш кое натоварва ел. инсталацията .TEMPRA 1,6i 835C1000/159AT54A
Коментар
-
Ако беше дало нещо накъсо щеше да има неработещи елементи.На мен ми намирисва на съединител ама дано греша.Когато дърпах Бравото от канавката на |Дряново много малко му трябваше на съединитела и вкара дим точно през тези отвори.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар