Здравейте,значи фиата ми (мареа 1. прави следното нещо: сутрин когато паля става много лесно докато врътна и е запалил, но това е само първият път. Всяко следващо палене през деня вече е доста трудно, винаги пали но трябва да повъртя доста, та питането ми е на какво може да се дължи това, че сутрин пали лесно, а след това трудно? Ще поясня че винаги изчавам инжекциона да изгасне и така завъртам. Колата се кара на газ, но винаги пали на бензин и след това сама си превключва. Пробвал съм да я гася на бензин за да видя има ли подобрение, но няма никакъв ефект. Някой ако се е сблъсквал със същият проблем ще съм благодарен да сподели опита си.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Причини за трудно палене?
Collapse
X
-
Re: Причини за трудно палене?
3p написа:Здравейте,значи фиата ми (мареа 1. прави следното нещо: сутрин когато паля става много лесно докато врътна и е запалил, но това е само първият път. Всяко следващо палене през деня вече е доста трудно, винаги пали но трябва да повъртя доста, та питането ми е на какво може да се дължи това, че сутрин пали лесно, а след това трудно? Ще поясня че винаги изчавам инжекциона да изгасне и така завъртам. Колата се кара на газ, но винаги пали на бензин и след това сама си превключва. Пробвал съм да я гася на бензин за да видя има ли подобрение, но няма никакъв ефект. Някой ако се е сблъсквал със същият проблем ще съм благодарен да сподели опита си.
Коментар
-
И аз имах подобен проблем.Датчика подаваше ,че двигателя е студен и не искаше да пали,защото се давеше.А сутрин пали, щото той си е студен тогава Оказа се ,че не е развален датчика, ами нещо лош контакт правеше.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
И аз съм с подобен проблем.Трудно ми пали на бензин когато е студена.Датчика е сменен.Мисля да я оставям при Бобо за "лечение" - предполагам че са дюзи или бенз. помпа.Колата е минала около 60000 км на газ.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
zgabrovski написа:И аз съм с подобен проблем.Трудно ми пали на бензин когато е студена.Датчика е сменен.Мисля да я оставям при Бобо за "лечение" - предполагам че са дюзи или бенз. помпа.Колата е минала около 60000 км на газ.Lancia Y, 1.2, 60
Коментар
-
3p написа:А ако са запушени дюзите не би ли трябвало и сутрин да ми пали трудно? Аз я бях карал само на бензин с добавка за почистване на дюзите и не усетих абсолютно никаква разлика, затова си и мисля че е този датчик.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар