Здравейте,преди няколко дена ми се получи един проблем по колата - Fiat Tipo-двувалка. Преди лампата за неикономично каране светваше след 110 на 5-та скорост, а сега всичко се изместило с по 15-20 кm/h надолу, т.е. на 5-та при 90, на 4-та при 75-80 и т.н. Може ли да ми кажете каква би могла да бъде причината за това?Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Economy/Power
Collapse
X
-
Re: Economy/Power
leoni написа:Здравейте,преди няколко дена ми се получи един проблем по колата - Fiat Tipo-двувалка. Преди лампата за неикономично каране светваше след 110 на 5-та скорост, а сега всичко се изместило с по 15-20 кm/h надолу, т.е. на 5-та при 90, на 4-та при 75-80 и т.н. Може ли да ми кажете каква би могла да бъде причината за това?Благодаря предварително!Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
leoni написа:Здравейте,преди няколко дена ми се получи един проблем по колата - Fiat Tipo-двувалка. Преди лампата за неикономично каране светваше след 110 на 5-та скорост, а сега всичко се изместило с по 15-20 кm/h надолу, т.е. на 5-та при 90, на 4-та при 75-80 и т.н. Може ли да ми кажете каква би могла да бъде причината за това?Благодаря предварително!TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
pakumba84 написа:leoni написа:Здравейте,преди няколко дена ми се получи един проблем по колата - Fiat Tipo-двувалка. Преди лампата за неикономично каране светваше след 110 на 5-та скорост, а сега всичко се изместило с по 15-20 кm/h надолу, т.е. на 5-та при 90, на 4-та при 75-80 и т.н. Може ли да ми кажете каква би могла да бъде причината за това?Благодаря предварително!Fiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.
Lancia Dedra 1.6 91г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар