Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Economy/Power

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Economy/Power

Здравейте,преди няколко дена ми се получи един проблем по колата - Fiat Tipo-двувалка. Преди лампата за неикономично каране светваше след 110 на 5-та скорост, а сега всичко се изместило с по 15-20 кm/h надолу, т.е. на 5-та при 90, на 4-та при 75-80 и т.н. Може ли да ми кажете каква би могла да бъде причината за това?Благодаря предварително!
    FIAT TIPO 1.6 i.e DGT 149С2.046

Re: Economy/Power

leoni написа:
    Здравейте,преди няколко дена ми се получи един проблем по колата - Fiat Tipo-двувалка. Преди лампата за неикономично каране светваше след 110 на 5-та скорост, а сега всичко се изместило с по 15-20 кm/h надолу, т.е. на 5-та при 90, на 4-та при 75-80 и т.н. Може ли да ми кажете каква би могла да бъде причината за това?Благодаря предварително!
    емблемата емблемата
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

leoni написа:
      и аз го имам същия проблем при мен светва на 2200 оборота някой ако се е преборил с този проблем да казва то тва явно често си се прецаква на уното го смених с ново/втора употреба / за темпрата нямат пък и не ми се дават 30кинта за тая магария ако не може да се оправи за сега ще си карам така няма да гледам лампите и готово
      TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
      UNO 1.0 FIRE

Коментар

pakumba84 написа:
        leoni написа:
        емблемата емблемата
        що не си траеш? като имаш нещо против фиат какво правиш в този форум???
        Fiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.
        Lancia Dedra 1.6 91г.

Коментар

Working...
        X