Колицата ми като е на светофар и е изключена от скорост й играят оборотите, а и някъде маслото ми изчезва, намалява повече от колкото трябва и тъй като мисля, че това не е нормално, моля всички, които знаят нещо по въпроса да ме посъветват, или някой да каже къде да й направя диагностика. Предварително благодаря! :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имам мъничък проблем (Играят обороти и изчезва масло)
Collapse
X
-
Свети ли лампа на инжекциона?( едно червено с вид на пръскалка )?Колко е "многото масло" което харчи?Премествам и темичката в консултации, където ще се чувства по - добре.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
sev написа:за диагностика - при Бобосигурно ще ти помогне и за маслотоFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
На бензин ли караш или на газ?Аз до колкото си спомням караше 75-ца на бензин но...може и да греша.Много е възможно да е от кабелите или свещите. Погледни какъв на цвят ти е антифриза. желателно е да е различен от този на маслото.75-ците по принцип си харчат масло...не мога да кажа защо. Погледни си ауспуха и бръкни с пръст в него ( като е студен ), ако има мазно по пръстите значи си харчи масло повече от колкото трябва. Ако е сух и черен...въобразяваш сиСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Първо благодаря на всички! GTipo- Да 75 и карам с бензин :D а в ауспуха е като мазен прашец, но не прави маслени петна.zgabrovski- :D лампичката на инжекциона свети само , когато я паля, но след това загасва :D , а масло гори горе-долу по 1кл. на 1000 :D яяя, каква добра памет , doofiat 1,2, но е с разпилен двигател и 16 винтила :D трябва си някой да я погледне с вещо око както се казва, а и свещите са съвсем нови :D Май бях изчерпателна, ако не съм моля извинете!Следвай мечтите си))
Коментар
-
Мазен прашец пък не прави петна?1 л. на 1000 е много, правилно ли съм разбрал? Отзад трябва да пуши като трабант, а ауспуха да има мазен налеп отвън - също като на трабант!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар