Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблеми свързани с чистачките и дюзите за пръскане

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

peho написа:
    eliie написа:
    А моята задна чистачка непръска! Дупчиците са леко зараждясвали дали е от това?
    Причините може да са няколко.Виждам че ти си с Пунто,ще ти кажа наблуденията при Брава,но предполагам че няма много различия.Едната причина ти си я споменала,запушени дупчици.Втората може да е повредено клапанче,което би трябвало да е някъде в коша при двигателя.Третото е да се е извадило маркучето което отива до задната пръскачка,точно там се изважда,преди самите пръскалки.В този случай след като си правила опит да пръскаш,ще ти се стича течност някъде от вътрешността на петата врата.Ако има такъв теч там,това е проблема,извадено маркуче,като може да е съпроводено и със запушени дупчици,което е довело до изваждането.
    По задната врата няма теч, явно причината е друга. А във всеки сервиз ли могат да го оправят?
    http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

UP
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Предния път съм ъпвал ама сега с ново откритие.Мареа и Браво спокойно работят с чистачки 2х58.Супер видимост на предното стъкло.Иска се само малко нагаждане на рамената.

Коментар

Аз си купиш Bosch две предни комплект и една задна (отново в опаковка) от практикер. Общо 15 лв.Питането ми е относно мареата. В момента с предните чистачки са еднакви! какви са препоръчителните за Мареа ? По принцип различни ли са ?
          ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
          // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Executer написа:
            Аз си купиш Bosch две предни комплект и една задна (отново в опаковка) от практикер. Общо 15 лв.Питането ми е относно мареата. В момента с предните чистачки са еднакви! какви са препоръчителните за Мареа ? По принцип различни ли са ?
            Ахъ по принцип са различни 1х58 лява и 1х48 дясна ,но с 2х58 се чувства прекрасно.

Коментар

с 2 по 58 не остава ли капка в средата, която се стича, и май е доста голяма?? и долу не се ли опират 1 в друга? В другата тема за чистачки казаха че си има комплект на шампион 58+48, работи перфектно и на опаковката си пише че е за брава/о

Коментар

На Браво не става с 2х58.Само лявата е 58см.За дясна сложих 51см.Ако е по-дълга,перото ще трие по пластмасата на стъклото и ще се деформира. В каталога на Шампион има три графи за три различни модела(дължини) чистачки-лява, дясна и задна.В магазина ми казаха,че никога не са имали Х58 и ми предложиха Х55 или Х60.Предпочетох Х55,за да се комбинира с Х51. За задната мисля,че е по-добре да се смени с рамото ,заради изпеканата и деформирана пластмаса.
                Octavia RS
                Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Working...
                X