peho написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблеми свързани с чистачките и дюзите за пръскане
Collapse
X
-
Аз си купиш Bosch две предни комплект и една задна (отново в опаковка) от практикер. Общо 15 лв.Питането ми е относно мареата. В момента с предните чистачки са еднакви! какви са препоръчителните за Мареа ? По принцип различни ли са ?||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Executer написа:Аз си купиш Bosch две предни комплект и една задна (отново в опаковка) от практикер. Общо 15 лв.Питането ми е относно мареата. В момента с предните чистачки са еднакви! какви са препоръчителните за Мареа ? По принцип различни ли са ?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
На Браво не става с 2х58.Само лявата е 58см.За дясна сложих 51см.Ако е по-дълга,перото ще трие по пластмасата на стъклото и ще се деформира. В каталога на Шампион има три графи за три различни модела(дължини) чистачки-лява, дясна и задна.В магазина ми казаха,че никога не са имали Х58 и ми предложиха Х55 или Х60.Предпочетох Х55,за да се комбинира с Х51. За задната мисля,че е по-добре да се смени с рамото ,заради изпеканата и деформирана пластмаса.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар