Аз се извинявам за малко тъпия въпрос ама бихте ли ми казали как да разбера дали са запушени или самото моторчето не работи.Защото от месец съм с колата и в началото едвам пръскаха, ама се чуваще как бучи моторчето, а сега нити бучи нито приска, а освен това и е пукнато резорварчето
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблеми свързани с чистачките и дюзите за пръскане
Collapse
X
-
Аз се извинявам за малко тъпия въпрос ама бихте ли ми казали как да разбера дали са запушени или самото моторчето не работи.Защото от месец съм с колата и в началото едвам пръскаха, ама се чуваще как бучи моторчето, а сега нити бучи нито приска, а освен това и е пукнато резорварчетоFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
деси_бургас написа:Да пълнила съм го , събира точно 2.5л,но преди това даже да натисна на празно казанче се чуваше бучене , а сега нищоИ неразбрах как да разбера дали е от дюзите или от моторчетоBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Иначе може да е запушена цедката преди моторчето, поне на мен така ми беше на Купето, но защото някой велик мозък в Италия беше сипал Антифриз в Казанчето за течността за чистачките (вярно, че са едно върху друга, ама...) П.С. Ехххх, защо не живея в Бургас - голям майстор съм на казанчетата....оня ден отпуших "казана" на комшииката на Голфа,и оправих "цицките" и двете, както тя им вика..BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Проблем със задната чистачка на Брава.
....проблема е следният....когато я пусна отива до вертикално положение и спира....в редки случаи отива до край но спира на връщане, пак във вертикално порожение....???? когато я отлепя от стъклото си работи....някой да е имал подобен проблем???FIAT BRAVA 1.6 16V '98
Коментар
-
Като за начало може да пробваш да почистиш контактите на багажника дето предават тока от колата към 5-тата врата. Много често са мръсни и окислени. Вероятно е да не е от това щом пишеш, че като я вдигнеш си работи, но тогава ти виждаш, че се върти, но така не можеш да прецениш това въртене на какво движение по стъклото ще съответства. Надявам се да ме разбра, малко объркано може би го обясних.Следва проверка на релето, буксите дето са под пластмасовата кора на 5-тата врата.Успех.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
Re: Проблем със задната чистачка на Брава.
THFC написа:....проблема е следният....когато я пусна отива до вертикално положение и спира....в редки случаи отива до край но спира на връщане, пак във вертикално порожение....???? когато я отлепя от стъклото си работи....някой да е имал подобен проблем???
Коментар
-
eliie написа:А моята задна чистачка непръска! Дупчиците са леко зараждясвали дали е от това?
Коментар
-
Re: Проблем със задната чистачка на Брава.
THFC написа:....проблема е следният....когато я пусна отива до вертикално положение и спира....в редки случаи отива до край но спира на връщане, пак във вертикално порожение....???? когато я отлепя от стъклото си работи....някой да е имал подобен проблем???Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар