Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

можехме ли Да купим едно Браво HGT 2.00 20V за 2000 Lv преди

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В Русе в една импровизирана автокъща беше. Нали като видях, че са се навили да го продават цялото за толкова, още като пуснаха обява и в мобиле исках да отида да го снимам, но още на другия ден него вече го нямаше нито на мястото нито в сайта. Твоя въпрос е много уместен - мислиш ли, че може да са го закарали някъде да го ремонтират и после пак да го изкарат на друга цена? Звъня на собствениците но не ми вдигат в момента. Умишлено не давам на всички телефонния номер за да не ме изпреварят - но явно и информацията в мобиле и без снимка е била достатъчна. Изпревариха ни защото не се организирахме навреме. Темата е тук от повече от месец и дори е спомената във важни тими - най-отгоре в "консултации" сред мненията по темата: Видях в една автоморга... : с линк и препратка като цяла отделна тема на обсъждане. Ако имах 2000 лева на куп работата щеше да е лесна - земам го на свой риск и пробвам какво може да се продаде от него след като си запазя джантите ама нямах. Отпред удара беше толкова лек че бронята не беше се счупила, а само спукала. Двигателя сигурно е издавал съмнителни звуци или нещо такова - не беше логично да му е от чукването проблема. Ама вече е късно да си правим догатки - видя се, че автоморгаджиите следят мобиле и са по-бързи от нас.
    Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

значи почти 100% са я купили !! и аз бих купувал и правл ударене коли ако разбирах и имах условия за съжаление на автоджамбазите това им е работата !!здраве да е !
      фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
      X